• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk dans müziği :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi yoon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yoon

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
1
0
16
Kayseri
selam kızlar. Ağustos da düğünüm var. dans müziğinde önerilerde blunur musunuz türkçe agırlıklı istiyorum. Şimdiden tesekkur ederim.

selam kızlar. Ağustos da düğünüm var. dans müziğinde önerilerde blunur musunuz türkçe agırlıklı istiyorum. Şimdiden tesekkur ederim.

türkçe istiyorsan özdemir erdoğan-bana ellerini ver :16:

gülben ergen teşekkür ederim

yonca lodi emanet(ıkı hafta once gıttıgım dugunde calındı cokkk guzel oldu davetlılerde baya begendı)

celine dion - The power of love

AndyWilliams - Unchained Melody ( ghost filminin unutulmaz müziği )

Whitney Houston-I Will Always Love You ( klasikleşmiş ve mükemmel bir parça )

Iron & Wine - Flightless Bird

mustafa ceceli hastalıkta saglıkta

zuhal olcay pervane

rafet elroman ömrümün sahibi

Sezen aksu - seyirlik değil ömürlük olsun

orhan olmez senı sevıyorum

kayahan senınle herseye varım ben

Kutsi -melek

kutsi ilani aşk

gulsen nazar degmesın

niran ünsal- özcan deniz aklım hep sende

ferhat göçer cennet

asli gungor ask herseye deger(kuzenımın dugun muzıgıydı cok guzel olmustu)

yücel arzen devrim güvenç iki alyans

Seferad Seni ne çok Sevdiğimi

rafet el roman- bana sen lazımsın

Zekai Tunca-gülü susuz seni aşksız bırakmam

mariah carey my all

zerrin özer - o yaz

Celine Dion My Heart Will Go On (Titanic)

burcu gunes bız askı meleklerden çaldık

yardımcı olabilmişimdir inşallah:) kutsi'nin Melek şarkısı favorim sözleri de çok hoş

Son düzenleme:
öncelikle tebrik ederim:)

yalnız konuyu yanlış yere açmışsınız :) neyse ben size eski şarkıları tavsiye ederim popüler müziklerden ziyade,düşünür müsünüz? mesela Şecaattin Tanyerli'den "İnan ki Sevgilim" gibi :)

bence bu senin en özel günün sizin için gerçekten özel olduğunu düşündüğünüz şarkıları değerlendirin derin ben. benimde düğünüm mayısta bende aynı derdi yaşıyorum senin anlayacağın.

merhaba bayanlar konu dışıyım biliyorum ama ben yeni konu açmak istiyorum nasıl açıcam bilmiyorum

canımm benim de mayısda olacak kınada soner arıca-seni seviyorum ya da mustafa ceceli-sevgilim arasında kaldım ama düğünde kesinlikle Ferhat Göçer-Sarıl Bana mutlaka dinle çok güzel bi şarkı:16:

Back