- Konu Sahibi Leblebitozu19
-
canım :))gıcık sinir uyuz yamıssın o dikkatimi cekti:)) bende benimkiyle tartısınca inan neler yazasım geldi ismine:))pamug yazdım pamug gibi olsun diye cünkü böyle yazınca yumusuyo baska yazınca bi haller olyo totem yaptım bende:))
O lakaplar onun daimi lakapları ya kurtulamadı onlardan bir türlü değiştiremedikhangi müziği seçtin canım dans müziği olarak
:))) canım maria carey ken lee
yada aslı güngör ask herseye deger ikisinden biri
:) Allah mutlu mesut etsin şimdiden hayırlı uğurlu olsun.:123: Bol bol eğlenin, mutlu olun bir deyapın
Türkçe Müzik isteyenler içinde Eflatun dan tril trili tavsiye ederim.
Kızlar düğünüm için yabancı ilk dans sarkısı arıyorum bana önerebileceginiz güzel yabancı müzik varmı?
envy only time bi dinle özellikle salona giriş müziği olarak inanılmaz benim düğün parçam
şarkının anlamı da opera tarzı baharın gelişini aşkın gelişine benzetip diriliş işliyor
Kızlar düğünüm için yabancı ilk dans sarkısı arıyorum bana önerebileceginiz güzel yabancı müzik varmı?
:) Allah mutlu mesut etsin şimdiden hayırlı uğurlu olsun.:123: Bol bol eğlenin, mutlu olun bir deyapın
selam yeni nickim bucok sagol canım benim.darısı size insallah canım.insallah bebekte olur gülüm sagol
amin.cokkkkkk tesekkür ederim Allaha sükür bebişte var canım.Allah gönlünüzden gecenleri kabul etsin cok sagolun.selam yeni nickim bu
bebiş olmuşAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Aminnnn hepimizinamin.cokkkkkk tesekkür ederim Allaha sükür bebişte var canım.Allah gönlünüzden gecenleri kabul etsin cok sagolun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?