Ilk dans için yabancı sarkı arıyorum yardım

O lakaplar onun daimi lakapları ya kurtulamadı onlardan bir türlü değiştiremedik hangi müziği seçtin canım dans müziği olarak

Düğün için belirlediğiniz bir konsept var mı? Giriş dans ve pasta muzigi bu konsepte uyumlu olmalı çünkü. Benim ilk dans şarkım Guadalupe pineda con Los Tres Ases - Historia de un amor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar düğünüm için yabancı ilk dans sarkısı arıyorum bana önerebileceginiz güzel yabancı müzik varmı?

envy only time bi dinle özellikle salona giriş müziği olarak inanılmaz benim düğün parçam
şarkının anlamı da opera tarzı baharın gelişini aşkın gelişine benzetip diriliş işliyor

envy only time bi dinle özellikle salona giriş müziği olarak inanılmaz benim düğün parçam
şarkının anlamı da opera tarzı baharın gelişini aşkın gelişine benzetip diriliş işliyor

sagol canım benim düğünüm oldu biletesekürler yinede arayanlar faydalanabiliri:))

Son düzenleme:
Dugun coktan olmus bitmis ama yinede bakan olur elbet ondan onerim:jason mraz&colbie caillat-lucky birde enya-only time. Bu arada beyonce-halo sarkisini giris sarkisi secmekle cok iyi yapmissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…