• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

kızlar günaydın. gülümsün ün üyeliği çok saçma bir nedenden iptal edilmiş.
üzüldüm.

Son düzenleme:
Aaaa bende banlandı zannetmiştim neden iptal etmişler ki yaaaa üzüldüm şimdiiiiii:14:
Günaydın canım

aslında gülümsün ün yaptığı bir yorum yokmuş. sadece yapılan bir yorumu beğenmiş. bende anlayamadım. dün görüştük. bakındım ama göremedim neler olmuş. evet topik te kapanmış. valla iştahım kaçtı resmen

Güllümsünün üyeliği iptal mi edilmiş, ben banlandı sanmıştım. İnşallah geri döner aramıza.

Funnababy siparişim geldi. Gerçekten kaliteli ürünler. Öyle güzel kutulamışlar ki kutusundan çıkarmaya kıyamadım :49:

Ben kendi adıma bir hasta bir sağlam olsam da iyiyim. Bebeğim olacağı için heyecanlı ve mutluyum. Oğlumu hissetmek bana huzur ve enerji veriyor. Sen nasılsın? İyice büyümüşsün :nazar:

ne guzel cnm inan bana dunyanin en guzel duygusu evet baya buyuduk biz allahin izniyle bakalim gun yaklastikca heyecanda artiyor :)

aslında gülümsün ün yaptığı bir yorum yokmuş. sadece yapılan bir yorumu beğenmiş. bende anlayamadım. dün görüştük. bakındım ama göremedim neler olmuş. evet topik te kapanmış. valla iştahım kaçtı resmen

olamıyormuş hayatım. ıp den engellenmiş.
çok saçma ama. hani müdehale etse bişey söylemiş olsa anlarımda. ne alaka onu çözemedim hala.

nasıl yaa yorum beğendi diye mi iptal olmuş aaa çok kötü olmuş bu durum :43:

merhaba ben bugün üye oldum biraz önce aranıza katıldım, ortam ve sohbetler çok sıcak herkes birbirine destek oluyor. bende bebeğim olmasını çok istiyorum henüz iki aylık hamileyim bir buçuk aydır korunmuyorum geçen ay adet gördüm bu ayda adetime iki üç gün var sabırsızlanıyorum acaba o omuhteşem duyguyu bu ay yaşayacakmıyım bir kaç gün sonra belli olur

merhaba ben bugün üye oldum biraz önce aranıza katıldım, ortam ve sohbetler çok sıcak herkes birbirine destek oluyor. bende bebeğim olmasını çok istiyorum henüz iki aylık hamileyim bir buçuk aydır korunmuyorum geçen ay adet gördüm bu ayda adetime iki üç gün var sabırsızlanıyorum acaba o omuhteşem duyguyu bu ay yaşayacakmıyım bir kaç gün sonra belli olur

hosgeldın aramıza ıns sende bebegıne kavusursun ama anlayamadım 2 aylık hamıleyım yazmıssın 1,5aydır korunmadııgnı soylemıssın . adetıne 2-3 gun var anlayamadım burayı

hoşbulduk evt şimdi farkettim farkedip düzeltmemi sağladığın için teşekkürederim iki aylık evliyim yazacaktım hamileyim yazmışım allah yazdırdı, inşallah ogünü yazıp paylaştığım zamanda gelir

gamzecim canımmm cumartesi geldı merakk edıyorum sonuclarını kesın haber ver

Mrb canım. cumartesi giremedim. sıvı alındı keseden. ama çok şükür bebeğim iyi. 3 lü taramayıda yaptırdık. iğneye başlamadık sonuçlar iyi çıkınca.
gülümsün ün hepinize çok slm var.

Mrb canım. cumartesi giremedim. sıvı alındı keseden. ama çok şükür bebeğim iyi. 3 lü taramayıda yaptırdık. iğneye başlamadık sonuçlar iyi çıkınca.
gülümsün ün hepinize çok slm var.
Sevindim canım sonuçların iyi çıkmasına. Güllümsün geri gelemiyor mu şimdi :44:
ayın ocak 18inde adet oldum.bugün daha olalı 17 gün oldu gebelik testinde çıkar mı acaba merak içindeyim
Adetin gecikince net sonuç verir. Kimisinde regle 5 gün kala da çıkıyor am ane zaman gebelik gerçekleştiğini bilemeyeceğimiz için beklemek en iyisi.

Back
X