• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

Mrb kızlar. çok moralim bozuktu. haftasonu bağ evimize kaçtım. dünde çok güzel kar yağdı. gelmek istemedim. doktorumuz bu hafta yineliycek kan tahlilini. yine yüksek çıkarsa heparin adında bir iğneye başlıycaz. her gün kendi kendme yapmak zorunda kalıcam. inşallah düşmüştür değerler diye dua ediyorum kaç gündür. çok tşk ederim merak etmişsiniz.
bugün işe geldim. pek çalışasım yok. tek düşüncem bebeğimin sağlığı. cumartesi gününe bekliyor doktorumuz. biliyorum benden daha çok duaya ihtiyacı olan arkadaşlar var ama noolur bizim içinde esirgemeyin dualarınızı.

Mrb kızlar. çok moralim bozuktu. haftasonu bağ evimize kaçtım. dünde çok güzel kar yağdı. gelmek istemedim. doktorumuz bu hafta yineliycek kan tahlilini. yine yüksek çıkarsa heparin adında bir iğneye başlıycaz. her gün kendi kendme yapmak zorunda kalıcam. inşallah düşmüştür değerler diye dua ediyorum kaç gündür. çok tşk ederim merak etmişsiniz.
bugün işe geldim. pek çalışasım yok. tek düşüncem bebeğimin sağlığı. cumartesi gününe bekliyor doktorumuz. biliyorum benden daha çok duaya ihtiyacı olan arkadaşlar var ama noolur bizim içinde esirgemeyin dualarınızı.
İnşallah değerlerin düşmüştür. Keşke daha erken yapsaydı testi bir hafta için içini yiyecek. Bol bol dua et canım.

cnm sen içini ferah tut herşey allahın izniyle çok güzel olacak

hafta içi neden gıtmıyorsun inş sonucların iiyidir cok merak edıyorum seni

sağol canım. cumartesi olsun dedi doktorumuz. kanda yüksek çıkan bu değerlerin en kısa 3 hafta en uzun 3 ayda yenilenmesi beklenirmiş. nötrofil denen bişey var işte o uzun yaşıyormuş doktorumuzda 3 haftayı cumartesi günü dolduruyor diye hesapladı. ona kalsa daha bakmıycak bile ama ben tehdit ettim başka doktora baktırırım diye.
:)

Canım benimmmm Rabbim korusunnnn
İnşallah değerlerin düşer de hiç gerek kalmaz iğneye canım benim
yasin okuyayım sana akşam ALLAHIM KABUL ETSİN inşallahh

Daha yeni üyelerdenim. Forumdaki konulara bakıyorum. Geçen sene yada birkaç ay önce hamile kalmak için yöntem arayanlar, neden hamile kalamıyorum diye yakınanlar şimdi hamilelik takvimine baktığımda bebeklerini kucaklarına almak üzereler. Gördükçe bende mutlu oluyorum. Rabbim tüm bebek isteyenlere hayırlısıyla biran önce nasip etsin inşAllah. Tabi banada...

Canım benimmmm Rabbim korusunnnn
İnşallah değerlerin düşer de hiç gerek kalmaz iğneye canım benim
yasin okuyayım sana akşam ALLAHIM KABUL ETSİN inşallahh

çok teşekkür ederim canım. :)) mutlu oluyorum sizlerden böyle dua ve destek aldıkça.. Allah razı olsun dileğini versin.

Daha yeni üyelerdenim. Forumdaki konulara bakıyorum. Geçen sene yada birkaç ay önce hamile kalmak için yöntem arayanlar, neden hamile kalamıyorum diye yakınanlar şimdi hamilelik takvimine baktığımda bebeklerini kucaklarına almak üzereler. Gördükçe bende mutlu oluyorum. Rabbim tüm bebek isteyenlere hayırlısıyla biran önce nasip etsin inşAllah. Tabi banada...

amin inşallah canım darısı isteyen herkesin başınaa inşallahhh

Back
X