Ilk çocuğunu düşünenler...

az önce baktım canım, kalp atış sesi daha duyulmazmış, bi de her ultrason makinesi de sesi dışa vermiyormuş. Doktorundan memnun olduğuna sevindim. Inşallah devamı gelir, amin. Memnunsan uğraşma başka doktorla, tabi yine de sen bilirsin..

walla hamile olduğumu hayal ediorum,şöyle şirin mi şirin kıyafetler fln heyecanlanıorum,bide minik elleri ayakları fln o minnak mucize içinde annelik duygusunu barındıran her anne aday adayını heyecanlandırıyo :) ben yetebilecekmiyim bebeğime diye düşünüorum

Çok fazla kurban deme canım hepsini kurban bayramında kesmen gerekecek :)
Adak olarak adarsan daha iyi olur zengin fakir herkese dağıtırsın ailende tadına bakar en azından..

Çok teşekkür ederim canım pek iyi geçeceğe benzemiyor ama kısmet artık.
Seninde Allah yardımcın olsun Kpss daha önemli.. İnşallah başarılı olursun atanırsın (amin)

Benim bulantılarım sabah oluyor, 11e kadar kendime zor geliyorum kocacım sağolsun kahvaltı hazırlayıp bulaşıkları yıkıyor
Midemdem sarımsı bi su çıkıyor öğürürken fazla açık yazdım ama sende de var mı böyle bişey?
Başkada rahatsızlığım yok çok şükür, Sen ne durumdasın?

huysuzmelek kesinlikle meleksimamın dediklerine katılıyorum. Hayat ertelemeye gelmez :)

yok canım ben de çok şükür. Bu gün ilk defa bulantı var, halen de geçmedi. Bende reflü var ya o beni mahvediyor. Hamileyim deyince herkes 5-6 aylık sanıyor. Sürekli midem şiş. Bi de mutfakta bazı şeylerin kokusuna midem bulanıyor, yanına bile yaklaşamıyorum. Seninki de geçer inşallah. Ne güzel kocan da yardım ediyormuş, kolay atlatırsın inşallah, amin.

hayat ertelemeye gelmez derkeeeeen , anlıyorum ki bebek yapma çalışmalarına başla anlamına geliyo :) yanlış mı anladım yoksaa :d
Artık ne anlarsan. Ben 2 yıl önce babamı kaybettim. mezun olur olmaz. Bazı şeyleri onunla yapamadığım için çok pişmanım. Bu konuda zaten hassastım, babamdan sonra daha da hassaslaştım. Olabildiğince bütün güzellikleri yaşamaya çalışıyorum. Başaka bir sevdiğimi daha kaybedebilirm. Ne de olsa ölüm bizim için. Tabi sana böyle olur demiyorum, en kötüsünü düşünme sakın. Bu benim psiklojim. şu açıdan bak. şimdi gençsin, yaşlanmak uzak değil. şimdi yapabileceğin hiçbir şeyi erteleme. Bu her ne olursa olsun.

Ben kaçar kızlar. çok acıktım. Hadi sonra görüşürüz. Kocaman kocaman öpüldünüz. Kendinize iyi davranın...

yapmak istediğim çok şey war elbette , tabi o minik mucizeyi de çok istiyorum..hayatta ki en mutlu anlardan biri hatta ne önemlisi, bebeğini kucağına alan bi kadın için çook büyük bir mutluluk bunu biliyorum :) nasılsa Allah da nasip ederse olacak neden geç kalalım diorum bazen de rahatlığa alıştık yapmasak mı dıoruz ... bilmiyorum ki bak şimdi yine :)

Rahatlık he :))
Bebişin zorlukları olacak ama çok yorulursan annene postalar biraz rahatlarsın ben şimdiden onun planlarını bile yapıyorum :))
Tabi nasıl ayrılabilirim oda ayrı bi mesele..
Dünyanın hem en zor işi hemde en tatlı, en özel ve en güzel işi :) (işi demek olmadı ama cümleyi tamamlayacak bişey bulamadım:)

magnesia inan ilgi odağıyım burda sadece kocamın ailesi ve akrabaları war bizden kimse yok :) annemler adana da gelirler tabi bebek aşığı bizim taraf:)) ama inan ewli görümcem we kayınwalidem bakarlar hatta kayınwalidem ; annen çok kalamazsa diyo doğumunda fln seni bize getirim ben bakarım sana da bebeğede yalnız bırakmam diyo ama annen gelirse bende ewe gider hergün gelirim sana diyo :) burası çok soğuk oluyo kışın -22 leri fln gördük,k.walidem ewe göndermedi kaç gün bizim ew kombili onların ki merkezi sistem,üşütmeyin kalın burda dedi kaçgün etrafımda dolanırlar böle olunca yardımcı olurlar da iş yapmaya kaldı :)) acaba hazırmıyım yahuuu

Ooo ne kadar güzel yardımcıların baya varmış.
Bense ayrı bi şehirdeyim annem 2,5 saat uzaklıkta
kayınvalidem 1,5 saat uzaklıkta zaten yanımda olsa da ona güvenemem :)
Bulunduğum şehirde hiç bi tanıdığım yok annem gelip gidecek :))

Kayınvaliden maşallah baya anlayışlı sanırım, annen varken kalmayacak çok güzel,
senin adına sevindim, şanslısın :)

Slm kiZlar nasılsiniz ne zamandır gelmiyorum topige ama unutmadım sizi neye günde 1 defa fln giriyorum oda Ocak annelerindeyim bişeyler yazıp çıkıyorum sizden ne var ne yok kac tane hamis oldu bakalım :))

Allah kolaylık versin sınavda
öğretmenlik miydi???
arkadaşlar bu topic gerçekten çok kişinin yüzünü güldürdü
ama ben hala sevinenlerden olamadım
huysuz melek eğer içinde ufak da olsa heyecan başladıysa ondan sonrası geliyor zaten
ama bence de kontrol yaptır öyle düşün derim ben 3 aydır iltihapla uğraşıyorum hala geçmedi
bu ay da 2 hafta geç adet oldum
maalesef isteyince hemen olamayacağını anladım

elifcim dr. a gittiğimde çok sağlıklısın demişti bakalım daha denemedik :) ben ilaç fln kullanmıorum denicess artıkım :) Allah nasip etsin isteyen herkese inş ya ne bilim heyecanlanıorum sanki hayal dince,ya da topikleri okuyup doğum hikayelerini sewinçlerini yazanları fln gözlerim dolmuyo değil hani :)

magnesia cnm keşke birindn biri yakınında olsaymış hadi diyince 10dk da gelebilselermiş...nazar değmesin,k.walideme anne diyorum sesleniorum ^^anneeem söyle ^^ diyor :) Allahıma bin şükür çok şanslıyım bu konuda gözüm kapalı emanet edebilirim :)

Slm kiZlar nasılsiniz ne zamandır gelmiyorum topige ama unutmadım sizi neye günde 1 defa fln giriyorum oda Ocak annelerindeyim bişeyler yazıp çıkıyorum sizden ne var ne yok kac tane hamis oldu bakalım :))

Kübra sanırım son olarak ben hamile oldum.
En kısa zamanda da diğer arkadaşlardan da güzel haberler bekliyoruz.

Nasıl geçiyor günlerin var mı değişiklikler senin bebiş maşallah 9 haftalık olmuş :)

Elif vardır bi zamanı Allahım sana da en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bi bebiş nasip eder inşallah (amin)

haziran vetemmuz ayı benim için biraz daha önemli sanırım öğretmenim ve mart ya da nisan bebeği izin kullanabilmem açısındsn güzel olacak
ama bebeğimiz biliyordur geleceği zmanı

Malesef o yönden şanssızım annem yakın olsaydı iyi olurdu ama yapacak bişey yok.
Maşallah k.validenle ilişkinize bayıldım. Bende hep öyle olmasını hayal ederdim ama malesef...

Bu arada bebiş düşünmeye başlayınca tekrar dr. çık folic asid verecek bebiş olmadan 3 ay önce kullanmak gerekiyormuş.
Ben 1 ay kullanabildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…