- 28 Mart 2012
- 428
- 2
- 68
- 38
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #1.761
az önce baktım canım, kalp atış sesi daha duyulmazmış, bi de her ultrason makinesi de sesi dışa vermiyormuş. Doktorundan memnun olduğuna sevindim. Inşallah devamı gelir, amin. Memnunsan uğraşma başka doktorla, tabi yine de sen bilirsin..çok sağol canım inşallah :)
ben biraz fazla heyecanlı ve aceleci davrandım sanırım.
Dr. şuan çok iyi seviyorum kendisini fındık kurdu gibi biri
Ufak tefek bilgide veriyor ben sormadan.
Ama bana başka bi dr. Tavsiye ettiler genel cerrah var tanıdığımızın tanıdığı :)
ona mı gitsem diyorum ama kendi dr. Memnunum ikilemede kaldım şimdilik.
Bende kalp atışlarını duymadım kendide dinlemedi sadece kalp atışları aktif artık canlanmış dedi.
Haftasını ve boyunu ultrasyondan bakıp söyledi. Her seferinde bi foto veriyor.
Haftasıda tam benim hesapladığım gibi çıkıyor çok şükür.. Ilk zamanlar başka dr. Korkuttu ama şuan çok iyiyim.
Inşallah sanada doğru düzgün bi dr. Denk gelir canım.
hoş geldin canım. Hepimizin de burada ilk çocuğu olacağı için biz de birbirimizden, çevreden öğrenmeye çalışıyoruz her şeyi. Bence yaşını, görümce çocuklarını, çevrenin isteklerini boşver. Ben de 1,5 yıldır evliyim, soranlara çocuk olmuyor dedik, bir daha da kimse sormadı. Hamdolsun ilk denemede de tuttu. Sen ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman yap. Hatta senin kendini hazır hissetmen kocandan bile daha önemli. çünkü sen doğuracaksın ve de büyüteceksin. Senin bütün hayatını etkileyecek. Kendini çocuklu hayal et, neler hissediyorsun? Ben öyle karar verdim. Bu arada yukarıda araçlar linki var. Orada ovulasyon hesaplama aracı var. Oradan hesaplayabilirsin, çok kafanı karıştırma. Bi de adetten yaklaşık bir hafta sonra beyaz bir akıntı gelir, işte yumurtlama döneminde oluyormuş. Ben de hamile kalmak istediğimde öğrenmiştim. Eğer karar verirsen de mutlaka doktor kontrolünde yap, en sağlıklısı da o olur. Gerçi ben doktora gittim, bir işe yaramadı ama sen inşallah iyi bir doktor bulursun.
Bu topikte her zaman söylemişimdir. Hatta kızlar okumaktan bıkmıştır. Ama benim felsefem bu: Hayat gerçekten ertelemeye gelmiyor.
bilmiyordum canım, ilk kez duydum. öğrendiğim iyi oldu.zaten kurban borcum çok. Bi atanırsam 2-3 maaşım kurbana gider... Sınavında başarılar dilerim. Inşallah çok çok iyi geçer. Allah kolaylık versin. Hamilelik nasıl gidiyor? Bulantı ya da başka bir rahatsızlık var mı?
huysuzmelek kesinlikle meleksimamın dediklerine katılıyorum. Hayat ertelemeye gelmez :)
yok canım ben de çok şükür. Bu gün ilk defa bulantı var, halen de geçmedi. Bende reflü var ya o beni mahvediyor. Hamileyim deyince herkes 5-6 aylık sanıyor. Sürekli midem şiş.çok fazla kurban deme canım hepsini kurban bayramında kesmen gerekecek :)
adak olarak adarsan daha iyi olur zengin fakir herkese dağıtırsın ailende tadına bakar en azından..
çok teşekkür ederim canım pek iyi geçeceğe benzemiyor ama kısmet artık.
Seninde allah yardımcın olsun kpss daha önemli.. Inşallah başarılı olursun atanırsın (amin)
benim bulantılarım sabah oluyor, 11e kadar kendime zor geliyorum kocacım sağolsun kahvaltı hazırlayıp bulaşıkları yıkıyor
Midemdem sarımsı bi su çıkıyor öğürürken fazla açık yazdım ama sende de var mı böyle bişey?
Başkada rahatsızlığım yok çok şükür, sen ne durumdasın?
Huysuzmelek kesinlikle meleksimamın dediklerine katılıyorum. Hayat ertelemeye gelmez :)
hayat ertelemeye gelmez derkeeeeen , anlıyorum ki bebek yapma çalışmalarına başla anlamına geliyo :) yanlış mı anladım yoksaa :d
Artık ne anlarsan. Ben 2 yıl önce babamı kaybettim. mezun olur olmaz. Bazı şeyleri onunla yapamadığım için çok pişmanım. Bu konuda zaten hassastım, babamdan sonra daha da hassaslaştım. Olabildiğince bütün güzellikleri yaşamaya çalışıyorum. Başaka bir sevdiğimi daha kaybedebilirm. Ne de olsa ölüm bizim için. Tabi sana böyle olur demiyorum, en kötüsünü düşünme sakın. Bu benim psiklojim. şu açıdan bak. şimdi gençsin, yaşlanmak uzak değil. şimdi yapabileceğin hiçbir şeyi erteleme. Bu her ne olursa olsun.
hayat ertelemeye gelmez derkeeeeen , anlıyorum ki bebek yapma çalışmalarına başla anlamına geliyo :) yanlış mı anladım yoksaa
Zaman senin zamanın canım kararıda sen vermelisin,
Kendini hazır hissettiğinde bekleme derim :)
Afiyet olsun meleksimam
yapmak istediğim çok şey war elbette , tabi o minik mucizeyi de çok istiyorum..hayatta ki en mutlu anlardan biri hatta ne önemlisi, bebeğini kucağına alan bi kadın için çook büyük bir mutluluk bunu biliyorum :) nasılsa Allah da nasip ederse olacak neden geç kalalım diorum bazen de rahatlığa alıştık yapmasak mı dıoruz ... bilmiyorum ki bak şimdi yine :)
magnesia inan ilgi odağıyım burda sadece kocamın ailesi ve akrabaları war bizden kimse yok :) annemler adana da gelirler tabi bebek aşığı bizim taraf:)) ama inan ewli görümcem we kayınwalidem bakarlar hatta kayınwalidem ; annen çok kalamazsa diyo doğumunda fln seni bize getirim ben bakarım sana da bebeğede yalnız bırakmam diyo ama annen gelirse bende ewe gider hergün gelirim sana diyo :) burası çok soğuk oluyo kışın -22 leri fln gördük,k.walidem ewe göndermedi kaç gün bizim ew kombili onların ki merkezi sistem,üşütmeyin kalın burda dedi kaçgün etrafımda dolanırlar böle olunca yardımcı olurlar da iş yapmaya kaldı :)) acaba hazırmıyım yahuuu
Allah kolaylık versin sınavda
öğretmenlik miydi???
arkadaşlar bu topic gerçekten çok kişinin yüzünü güldürdü
ama ben hala sevinenlerden olamadım
huysuz melek eğer içinde ufak da olsa heyecan başladıysa ondan sonrası geliyor zaten
ama bence de kontrol yaptır öyle düşün derim ben 3 aydır iltihapla uğraşıyorum hala geçmedi
bu ay da 2 hafta geç adet oldum
maalesef isteyince hemen olamayacağını anladım
Slm kiZlar nasılsiniz ne zamandır gelmiyorum topige ama unutmadım sizi neye günde 1 defa fln giriyorum oda Ocak annelerindeyim bişeyler yazıp çıkıyorum sizden ne var ne yok kac tane hamis oldu bakalım :))
Slm kiZlar nasılsiniz ne zamandır gelmiyorum topige ama unutmadım sizi neye günde 1 defa fln giriyorum oda Ocak annelerindeyim bişeyler yazıp çıkıyorum sizden ne var ne yok kac tane hamis oldu bakalım :))
elifcim dr. a gittiğimde çok sağlıklısın demişti bakalım daha denemedik :) ben ilaç fln kullanmıorum denicess artıkım :) Allah nasip etsin isteyen herkese inşya ne bilim heyecanlanıorum sanki hayal dince,ya da topikleri okuyup doğum hikayelerini sewinçlerini yazanları fln gözlerim dolmuyo değil hani :)
magnesia cnm keşke birindn biri yakınında olsaymış hadi diyince 10dk da gelebilselermiş...nazar değmesin,k.walideme anne diyorum sesleniorum ^^anneeem söyle ^^ diyor :) Allahıma bin şükür çok şanslıyım bu konuda gözüm kapalı emanet edebilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?