Ilk çocuğunu düşünenler...

ben cok korkuyorum 2 yılımız bugun doldu evlılıkte 26 yasıma gırdım bugun cocugumuz olsun mutlu olalım ıstıyorum esımı zaten herseyden cok sevıyorum ama bende anksıyate bozukluk var obsesıf bozukluk ılac kullandım sımdılerde cocuk ıstıyorum dıy ebıraktım ne yapıcam hıc bılmıyorum cunkı ıyı degılım sureklı can sıkıntısı takıntılar ne yapsam ne etsem bebegım olsa gecermı hamılelıgım nasıl gecer yoksa hep mutsuz takıntılımı olurum omur boyu gıbı vesveseler benı bırakmıyor hiç

kıst falan vardır belkı canım baktırdınmı hıc benımde adetlerım cokkk sancılı streslıı

Yerleşme kanaması olabilir mi ki...
Ama kan gelmesi hafife alınacak bir şey değil gibi ...Ertelemeden görünmeli bence dr. a

yerleşme kanaması olduğunu sanmıyorum. çünkü ben olayı sana anlatayım 24 mayısta normal adetimi oldum tabi sonrasında çocuk istediğimiz için çalışmalara başladık 26 haziranda adet olmam gerekiyordu ama benim sadece kahverengi akıntı şeklinde geldi yani o da bir kaç damla şeklinde ve dokuz gün sürdü sonrasında işte temmuza doğru ilişkiye girdiğimde o bir damla kan gelme olayı oldu kahverengi akıntı olunca acaba bebiş var mıdır ki dedim bekledim test yaptım iki kere ama negatif çıktı şimdi de ne yapacağımı şaşırdım 30 temmuzda adet olmam gerekiyor onu bekleyeceğim artık :2:

Aayy ne güzel minnağı göreceksin,kalp atışlarını duyacaksın,tahlil sonuçlarının yorumlarını öğreneceksin.
Karnının belirginleşmesi karıniçinin dar olmasındandır eskiler öyle der

Anammm karnımın içi darsa ben bomba gibi olucam desene Doktorum geçen hafta gittiğimde 'Kalp atışlarını duymaya daha 2 hafta var' demişti. Yani bugün duyar mıyız bilmiyorum. İnşallah duyarız, inşallah mercimek tanesini de görürüz. Çok heyecanlıyım. Hadi artık akşam olsun

sorumun cevabı burdaymış meğerse anammm bugün bebiş görmeye gitceksiniz siz ne güzellll

Selam kızlar bende aranıza yeni katıldım.Bizim de 9'uncu denememiz ben çok stres yapıyorum kafaya çok takıyorum acaba bu ay olacak mı diye yalancı belirtiler psikolojimi çok bozdu.Bu ay çok kafaya takmamaya çalıştım benim regli 35 günde bir geliyor bazen 34 şuan 34 günüm 1 hafta sırt kalça ve bel ağrım oldu şuan biraz hafifledi sanırım temizlikten kaynaklandı. 2 gün önce de biraz kasık ağrım oldu geçti şuan bişey yok :S her hangi bi tedavi ye gitmedik ilk gebeliğim 2 inci denemede oldu 7 haftalıkken düşük yaptım.şimdi zaman uzayınca psikolojim bozuldu (

Son düzenleme:
sorumun cevabı burdaymış meğerse anammm bugün bebiş görmeye gitceksiniz siz ne güzellll

Evet canımmm, inşallah her şey yolundadır. Doktora sorulacak bir sürü sorum var, hepsini not almıştım. Birazdan temize çekeceğim onları. Yavaştan yavaştan hazırlanayım di mi?

Hoşgeldin canım. Farkında mısın, sen yine ister istemez belirtilere odaklanmışsın? Eğer bu düşüncelerden uzaklaşamıyorsan kendine ya bir uğraş bul, ya bir tatile gidin... Belirti aradıkça kafaya takıyor insan, kafaya taktıkça da olmuyor

Son düzenleme:

Hoş bulduk. Tatil den döneli 2 hafta oldu.Aslında en azından bu ay düşünmemeye çalıştım reglime son 1 2 gün kala acaba demeye başladım.10 gün sonrada kısmet olursa memlekete annemin yanına gidicem.kısmet artık.baya bir yorumlarınızı okudum bu arada bebeğin hayırlı olsun inşallah sağlılık bir şekilde kucağına almakta nasip olur.sen erkenden idrar testinde görmüşsün tam denk getirmişsin demek :) darısı isteyenlerin ve benim başıma :)

Evet canımmm, inşallah her şey yolundadır. Doktora sorulacak bir sürü sorum var, hepsini not almıştım. Birazdan temize çekeceğim onları. Yavaştan yavaştan hazırlanayım di mi?

ay ne kaaa heyecanlı ne kaa heyecanlııı evet aklından uçup gidiyor çok iyi yapmışsın not almakla canım aman daha ilk günden korkutma ama dr.uda

Allah kavuştursun canım. İnşallah kısa zamanda dileğinize kavuşursunuz

Teşekkürler canım, amin inşallah

Kızlaaaarr bugün kontrolüm var, çok heyecanlıyım :18: Bir de karnım oldukça belirginleşti. Neden bu kadar erken başladı acaba :44: Kilomda belirgin bir değişiklik yok ama karnımın maşallahı var

Ne heyecanlı yaa ne güzel bir duygu işte tadını çıkar bebiş yavaş yavaş büyüyor işte bu güzel haber

inş. olur bır an once

İnşallah yaşım gereği uzasın istemiyorum, ilk çocuk sonuçta

Canını sıkma canım yaa stres ortamından çok etkileniyormuş, inşallah bir an evvel hamile kalır da bebeğini kucağına alırsın

canım benim senin hamileleik belirtilerin nasıldı merak ettim yardımcı olabilir misin birde ne zaman öğrendin hamile olduğunu ?

yaa kızlar biri beni aydınlatsın lütfen hamilelikte nasıl belirtiler yaşadınız birde hamile olduğunu geç öğrenen var mı ? yani idrarda negatif çıkıpta kanda pozitif olan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…