- Konu Sahibi meleksimam
-
- #21.981
size bişey danşmak istiyorum 13 ay olcak nerdeyse evliliğim ve ben evlendim evleneli karın ağrımdan kurtulamadım ya
her gun farklı bi şekilde karnım agrıyo
başlarda idrar yolu iltihabıdır dedim doktora gittim bişey de çıkmadı
var mı acaba benim gibi olan
Arkadaşım her ilişkiden sonra azcık kan geliyorsa kist yada miyop olabilir jinekoloğa görün derim.
Yerleşme kanaması olabilir mi ki...
Ama kan gelmesi hafife alınacak bir şey değil gibi ...Ertelemeden görünmeli bence dr. a
ama sadece bu ay oldu çok ta değil yani bir damla ancak ve kontrol olmuştum kist falan yok demişti doktorum
Ne zaman kontrol olmuştun?
Aayy ne güzel minnağı göreceksin,kalp atışlarını duyacaksın,tahlil sonuçlarının yorumlarını öğreneceksin.
Karnının belirginleşmesi karıniçinin dar olmasındandır eskiler öyle der
ben geldim millet nasılsınız
Hoşgeldin şekercim. Ben iyi ve heyecanlıyım. Sen nasılsın bakayım?
Anammm karnımın içi darsa ben bomba gibi olucam deseneDoktorum geçen hafta gittiğimde 'Kalp atışlarını duymaya daha 2 hafta var' demişti. Yani bugün duyar mıyız bilmiyorum. İnşallah duyarız, inşallah mercimek tanesini de görürüz. Çok heyecanlıyım. Hadi artık akşam olsun
sorumun cevabı burdaymış meğerse anammm bugün bebiş görmeye gitceksiniz siz ne güzellll
Selam kızlar bende aranıza yeni katıldım.Bizim de 9'uncu denememiz ben çok stres yapıyorum kafaya çok takıyorum acaba bu ay olacak mı diye yalancı belirtiler psikolojimi çok bozdu.Bu ay çok kafaya takmamaya çalıştım benim regli 35 günde bir geliyor bazen 34 şuan 34 günüm 1 hafta sırt kalça ve bel ağrım oldu şuan biraz hafifledi sanırım temizlikten kaynaklandı. 2 gün önce de biraz kasık ağrım oldu geçti şuan bişey yok :S her hangi bi tedavi ye gitmedik ilk gebeliğim 2 inci denemede oldu 7 haftalıkken düşük yaptım.şimdi zaman uzayınca psikolojim bozuldu(
Hoşgeldin canım. Farkında mısın, sen yine ister istemez belirtilere odaklanmışsın? Eğer bu düşüncelerden uzaklaşamıyorsan kendine ya bir uğraş bul, ya bir tatile gidin... Belirti aradıkça kafaya takıyor insan, kafaya taktıkça da olmuyor
Evet canımmm, inşallah her şey yolundadır. Doktora sorulacak bir sürü sorum var, hepsini not almıştım. Birazdan temize çekeceğim onları. Yavaştan yavaştan hazırlanayım di mi?
Kızlaaaarr bugün kontrolüm var, çok heyecanlıyım :18: Bir de karnım oldukça belirginleşti. Neden bu kadar erken başladı acaba :44: Kilomda belirgin bir değişiklik yok ama karnımın maşallahı var
Allah kavuştursun canım. İnşallah kısa zamanda dileğinize kavuşursunuz
Kızlaaaarr bugün kontrolüm var, çok heyecanlıyım :18: Bir de karnım oldukça belirginleşti. Neden bu kadar erken başladı acaba :44: Kilomda belirgin bir değişiklik yok ama karnımın maşallahı var
inş. olur bır an once
Selam kızlar bende aranıza yeni katıldım.Bizim de 9'uncu denememiz ben çok stres yapıyorum kafaya çok takıyorum acaba bu ay olacak mı diye yalancı belirtiler psikolojimi çok bozdu.Bu ay çok kafaya takmamaya çalıştım benim regli 35 günde bir geliyor bazen 34 şuan 34 günüm 1 hafta sırt kalça ve bel ağrım oldu şuan biraz hafifledi sanırım temizlikten kaynaklandı. 2 gün önce de biraz kasık ağrım oldu geçti şuan bişey yok :S her hangi bi tedavi ye gitmedik ilk gebeliğim 2 inci denemede oldu 7 haftalıkken düşük yaptım.şimdi zaman uzayınca psikolojim bozuldu(
Hoşgeldin canım. Farkında mısın, sen yine ister istemez belirtilere odaklanmışsın? Eğer bu düşüncelerden uzaklaşamıyorsan kendine ya bir uğraş bul, ya bir tatile gidin... Belirti aradıkça kafaya takıyor insan, kafaya taktıkça da olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?