- Konu Sahibi meleksimam
-
- #21.941
ben o iş geçen sene hallettim canımcım ya o da bana bu sene yıl dönümü hediyesi aldı telefon acaip kararsızım napcam ben yaa:44:Iphone 5 almayı düşünüyorum
Aynen canım ben de senin gibiyim
Bu yumoşlar sapıttı iyice dengem kaçtı
Kuzum benim çıkmam gerekiyor alışveriş yapacağım yarın görüşürüz öptüm
hayırlı olsun ilk ay ayrı bir heyecan oluyor inşallah bebiştendir ama genel psikolojik oluyor canımkızlarr ilk kez bu ay korunmadan ilşkiye girdik daha yumurtlama donemim yeni bitti sayılır ama ben hamile hissediyorum acaba ilk olduğu için midir?
hayırlı uğurlu olsun inşallah tez zamanda alırız güzel haberleriniKızlar Bizde Rabbimin İzniyle Bebek Yapmaya Karar Verdik bu Akşam bismillah inşallah bizede nasip olur
ay evet tatlım öyleymişAa asbe kocamla aynı gün mü doğdun sen yerim ;-)
Kİtap almıştım bebek bakımı hamilelik vs ilgili daha ben bitirmedim onun okuyacağını hiç sanmam telefon da yeni aldı zaten. Kıyafet almak istemiyorum bu sene. Bide kırgınlığım da var ya iğneli mesajlı bişey olsun istiyorum aklıma gelmiyo. İnternetten de yetişmez heralde cumaya kadar napcam bilemedim
hayırlı olsun ilk ay ayrı bir heyecan oluyor inşallah bebiştendir ama genel psikolojik oluyor canım
hayırlı uğurlu olsun inşallah tez zamanda alırız güzel haberlerini
ay evet tatlım öyleymiş
valla benimde aklıma bişey gelmiyor kıyafet çok klasik yaa alma zaten dur bakalım bende bir araştırayım
kızlarr ilk kez bu ay korunmadan ilşkiye girdik daha yumurtlama donemim yeni bitti sayılır ama ben hamile hissediyorum acaba ilk olduğu için midir?
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım iki buçuk yıllık evliyim ve bende artık çocuk istiyorum dilerim rabbim herkesin gönlüne göre verir .
İnşallahh Hepimize Canım Peki Yeni Mi Başladınız Çocuk İçin
aslında bir kaç aydır deniyoruz fakat daha kısmet olmadı geçen ay adetim de doğru düzgün gelmedi sadece kahverengi akıntı geldi o da bir kaç damla o kadar ama uzun sürdü acaba gebelik var mı diye şüphelendim iki kere test yaptım maalesef negatif
Hergün Mü ilişkiye giriliyor Benim Çizelgeme Göre bugun yarın gebelik oluşumu yüksek olan günlermiş heyecanlıyım umarım kalbimize göre olsun çok bekletmeden gelsin bebeklerimiz
iki günde bir aslında daha iyimiş zaten spermler 3 gün yaşıyorlar hem her gün ilişkiye girmek sperm kalitesini düşürüyormuş ben öyle okumuştum ... umarım çok bekletmez bizi ufaklıklar hemen gelirler
bide ayakları havaya dikmek önemliymiş biz bu zamana kadar hep kondomla korunduk
inşallaaaaaaaaaaaaaah o kadar heyecanlıyım ki bilemezsin umarım tez zamanda olur canım
aaaa evet doğru kalçanın altına yastık koyup uzanmakta gerekiyormuş ilişki sonrasında hemen ayağa kalkmamak gerek...umarım inşallah tez zamanda güzel haberler veririz
canlarım biz de 2 aydır deneme yamulma yapıyoruz. Bugün gördüm kırmızıları. Ama çocuk yapmaya karar vermeden önce adet öncesi sadece göğüslerim ağrırdı. Ama çocuk denemelerinden sonra 2 adet döneminde de tüm hamilelik belirtilerini gördüm. Maşallah bana. Bedenimiz malesef ki yanıltıcı olabiliyor bazen. Önümüzdeki 3-4 ay bebiş denemelerine ara vermek istiyorum aslında doğum izni kaygısıyla. ama hayırlısı bakalım...
evet maalesef bende çok yaşadım o belirtileri sonunda hüsrana uğradım hep ama artık kendimi dinlemeyi bıraktım herşeyi alışına bıraktım rabbim hayırlısını versin elbet vardır zamanı dilerim senin içinde hayırlısı olur inşallah
aslında bir kaç aydır deniyoruz fakat daha kısmet olmadı geçen ay adetim de doğru düzgün gelmedi sadece kahverengi akıntı geldi o da bir kaç damla o kadar ama uzun sürdü acaba gebelik var mı diye şüphelendim iki kere test yaptım maalesef negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?