Ilk çocuğunu düşünenler...

kızlarr ilk kez bu ay korunmadan ilşkiye girdik daha yumurtlama donemim yeni bitti sayılır ama ben hamile hissediyorum acaba ilk olduğu için midir?

Aa asbe kocamla aynı gün mü doğdun sen yerim ;-)

Kİtap almıştım bebek bakımı hamilelik vs ilgili daha ben bitirmedim onun okuyacağını hiç sanmam telefon da yeni aldı zaten. Kıyafet almak istemiyorum bu sene. Bide kırgınlığım da var ya iğneli mesajlı bişey olsun istiyorum aklıma gelmiyo. İnternetten de yetişmez heralde cumaya kadar napcam bilemedim

kızlarr ilk kez bu ay korunmadan ilşkiye girdik daha yumurtlama donemim yeni bitti sayılır ama ben hamile hissediyorum acaba ilk olduğu için midir?
hayırlı olsun ilk ay ayrı bir heyecan oluyor inşallah bebiştendir ama genel psikolojik oluyor canım
Kızlar Bizde Rabbimin İzniyle Bebek Yapmaya Karar Verdik bu Akşam bismillah inşallah bizede nasip olur
hayırlı uğurlu olsun inşallah tez zamanda alırız güzel haberlerini
ay evet tatlım öyleymiş
valla benimde aklıma bişey gelmiyor kıyafet çok klasik yaa alma zaten dur bakalım bende bir araştırayım

İnşallahh hepimizin canım

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım iki buçuk yıllık evliyim ve bende artık çocuk istiyorum dilerim rabbim herkesin gönlüne göre verir .

Canım hevesin kaçmasın ama korunmayı bıraktıktan sonra her ay hamile gibi hissettim kendimi psikolojik oluyo malesef hemen oluverecek sanıyoruz. İnşallah hamilesindir hayırlısıyla değilsen de inşallah çok bekletmeden gelir mercimeğin ;-)

İnşallahh Hepimize Canım Peki Yeni Mi Başladınız Çocuk İçin

aslında bir kaç aydır deniyoruz fakat daha kısmet olmadı geçen ay adetim de doğru düzgün gelmedi sadece kahverengi akıntı geldi o da bir kaç damla o kadar ama uzun sürdü acaba gebelik var mı diye şüphelendim iki kere test yaptım maalesef negatif

Hergün Mü ilişkiye giriliyor Benim Çizelgeme Göre bugun yarın gebelik oluşumu yüksek olan günlermiş heyecanlıyım umarım kalbimize göre olsun çok bekletmeden gelsin bebeklerimiz

Hergün Mü ilişkiye giriliyor Benim Çizelgeme Göre bugun yarın gebelik oluşumu yüksek olan günlermiş heyecanlıyım umarım kalbimize göre olsun çok bekletmeden gelsin bebeklerimiz

iki günde bir aslında daha iyimiş zaten spermler 3 gün yaşıyorlar hem her gün ilişkiye girmek sperm kalitesini düşürüyormuş ben öyle okumuştum ... umarım çok bekletmez bizi ufaklıklar hemen gelirler

bide ayakları havaya dikmek önemliymiş biz bu zamana kadar hep kondomla korunduk
inşallaaaaaaaaaaaaaah o kadar heyecanlıyım ki bilemezsin umarım tez zamanda olur canım

bide ayakları havaya dikmek önemliymiş biz bu zamana kadar hep kondomla korunduk
inşallaaaaaaaaaaaaaah o kadar heyecanlıyım ki bilemezsin umarım tez zamanda olur canım

aaaa evet doğru kalçanın altına yastık koyup uzanmakta gerekiyormuş ilişki sonrasında hemen ayağa kalkmamak gerek...umarım inşallah tez zamanda güzel haberler veririz

canlarım biz de 2 aydır deneme yamulma yapıyoruz. Bugün gördüm kırmızıları. Ama çocuk yapmaya karar vermeden önce adet öncesi sadece göğüslerim ağrırdı. Ama çocuk denemelerinden sonra 2 adet döneminde de tüm hamilelik belirtilerini gördüm. Maşallah bana. Bedenimiz malesef ki yanıltıcı olabiliyor bazen. Önümüzdeki 3-4 ay bebiş denemelerine ara vermek istiyorum aslında doğum izni kaygısıyla. ama hayırlısı bakalım...

evet maalesef bende çok yaşadım o belirtileri sonunda hüsrana uğradım hep ama artık kendimi dinlemeyi bıraktım herşeyi alışına bıraktım rabbim hayırlısını versin elbet vardır zamanı dilerim senin içinde hayırlısı olur inşallah

Amin canım Allah'ım tüm bebiş isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin çok aratmadan... görüşürüz sonra yine...

canm hiç üzülme , ben ilk denemem olduğunda sapıtmıştı adetim senin gibi 4 gün gecikti sonra lekelenme oldu , sonra değişik bi adet olmuştu az şekilde, testte yok çıktı ebeye sordum halk arasında yerini temizliyordur dedi kolay kalırsın sonra dedi ve diğer ay hamile kaldım, ilk denemelerde vücut alışkın olmadığı içinmi nedir ilk ay bi sapıtıyor kendini düzenin sonra oluyor , inş seninde hemen olur, bide olsun diye çabalama , salıver kendini düşünme , kendi haline bırak tevekkül et, ben ilk ayımda çok çabaladım olsun diye her duyduğumu uyguladım olmadı bıkmıştım duş almaktan çocuk yapcam die sonraki ay işte 2. aydı , amannn dedim neyse ne , bıraktım koca ayda 2 kez mi ne yaptık yumurtlama felan bile hesaplamadım büyük sürpriz oldu , hamiştim :) gerçi bebeğim öldü sonra kalbi durdu 8 haftalıkken ama o heycanlar çok güzeldi, inş yine hamile kalırım bende yeniden bu kez sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder rabbim bebişimi ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…