Ilk çocuğunu düşünenler...

Çok beğendim canım yaa. Olur da abim evlenirse ben de bunun mercan rengini düşünebilirim

asbelove yok, karamel yok bu aralar

Bu elbisenin 7 rengi vardı aldığım yerde.Renkleri lacivert,açıksarı,somon,koyu mor,mercan,saks ve benim aldığım renk

Umarım iyilerdir meraklanıyorum

Son düzenleme:
Bu elbisenin 7 rengi vardı aldığım yerde.Renkleri lacivert,açıksarı,somon,koyu mor,mercan,saks ve benim aldığım renk

Umarım iyilerdir meraklanıyorum

Hımmm mercanı varmış işte süper. Ben o renge taktım nedense yahu Altına ne renk ayakkabı giyeceksin?

Görüşürüz canım... Ben de randevum yok ama doktora gideceğim sanırım, huzursuz oldum çünkü. Öptümmm...

Kızlar az önce doktordan geldim. Benim pembe akıntı kahverengiye dönmeye başladı ve iyice endişelendim zaten. Sağolsun doktor çok ilgiliydi. Kesenin etrafında kanama yok görünmüyor ama ben senin kanamanı düşük riski olarak dikkate alıyorum, o yüzden progestan vereceğim dedi. Eğer kanamam kesilmez ve artarsa da serum takılacakmış. Yarın için bir sürü tahlil istedi, aç karına yapılacakmış. Sanırım şeker testi falan olacak... Sonuç olarak endişeliyim. Allah'ım sen yavrumu koru...

Son düzenleme:

Ah canım ya ben sana ara dememişmiydim en sonunda gitmen gerekmiş bak.Kahverengiye dönmesi iyi değil der doktorlar ama sana önlemini vermiş progestan vererek ve sakın çok fazla hareket etme uzan yat mecbur kalmadıkça kalkma eşin de biraz sabırlı olsun iş yaptırmasın sana çünkü sen ve bebişin önemlisiniz çooook geçmiş olsun.yarın tahlillerini yaptırırsın dikkat et şeker dualarım seninle

Son düzenleme:

Hiç gitmediğim için arayarak derdimi anlatamazdım tatlım yaa. Bir de içeride kanama var mı diye bakılması gerekiyormuş, çağırırmış o yüzden. Doktor da sordu ağrın var mı diye ama yok. Bebeğin etrafında da kanama yok. Sadece bu bilinmeyen kanama nedeniyle düşük riski sayacağını söyledi. Bu kanama neden kaynaklanıyor anlamıyorum. Hastaneden ayrıldıktan sonra aklıma geldi, eski doktorum 2 tane miyom olduğunu söylemişti rahmimde. Acaba onu mu atıyorum, ultrasonda her şey temiz, pürüzsüz görünüyordu çünkü... Eşim sağolsun çok anlayışlı zaten, ama bu aralar o kadar yoğunki... Doktora da gelemedi benimle... Ben bu kadar kıpır kıpır olmayı kessem iyi olacak da popomda iğne varmış gibi 5 dk sabit duramamki yerimde. Neyse, bu ders oldu. Öyle fazla hareket yok artık. Tahlillerimi yaptırayım da haftaya kontrole gittiğimde bakacak doktorum. Hayırlısı inşallah. Ayyy neyse çok gergindim ama eşimin telkinleriyle ve burada içimi dökmekle rahatladım. Sahi odadan çıkarken de 'Çok hareket etmiyoruz, bol su içiyoruz' 'Hayırlı olsun bebeğiniz' dedi doktor :)

Yalnız bu başağrısı beni bugün öldürmezse iyidir. Bu kadar şiddetli baş mı ağrır...

Son düzenleme:

Ben zaten ara demekle randevu al demeyi kastetmiştim.Tabiki arayarak anlatamazsın gitmen gerekirdi ki gitmekle en doğrusunu yaptın tatlım.İnş miyomdandır haftaya belli olur.Sen haftaya kadar bol bol dinlen dediğim ve doktorun dediği gibi.Eşinin anlayışlı olması güzel düşünüyor demektir sizi.Böyle durumlarda gergin olma ki bebiş etkilenmesin tatlım dualarını eksik etme progestanını aynı saatte içmeye dikkat et.

Son düzenleme:

Hımmm onun aynı saatlerde alınması gerektiğini bilmiyordum bak, bir şey daha öğrendim :) Akşam bir şeyler yiyip hemen içmiştim, vallahi baş ağrım da kanamam da şak diye kesildi. O yüzden iyi hissediyorum kendimi çok şükür. Dün doktordan gelmişim, bi de saçmasapan bir numaradan aramazlar mı... Neymiş efendim bilmem ne sigortaymış... Valla bir fırça attım ki sorma Olan o adama oldu. Başka zaman olsa kırmayayım diye uzun uzun dinler, kibarca reddederdim. Amaaa yooookk, bundan sonra kibarlık yok onlara. Asabım bozukken aramasalardı, sinir oldum onlara

Evet canım ben de kullanmıştım ben sabah akşam kullanıyordum.başağrısını kanaman yapmış demek ki ve progestan iyi gelmiş zaten çok güzel bir ilaç bebegin tutunmasını sağlıyor.İyi olmana ve iyileşmene sevindim birazcık dikkatli davranırsın 3 aycık.Valla sinirliyken yada moral bozukken o tür numaralar arayınca ben de senin gibi yapıyorum sen de iyi yapmışsın ağzına sağlık

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım,sen içini ferah tut. benim arkadaşımında seninle aynı haftalarda kanaması olmuştu. doktora gitti,istirahat aldı. şimdi 4 aylık oldu,cinsiyetini öğrenmişler:)

Evet tatlım yaaa kanama neden olmuş demekki. Çünkü benim adet öncesi gelen hafif kanamalar da şiddetli başağrısı yapıyordu. Bence de gerçekten güzel bir ilaçmış, çok iyi geldi ve çok mutluyum şu an. Yalnız sözde eşim sıkıntı yapmıyor, bana kızıyor çok stres yapıyorsun diye ama sabah bir baktım kocaman bir uçuk çıkmış dudağında. Hem de dün ben öyle ağlayarak arayınca olmuş. Kıyamam ister istemez o daha çok üzülmüş demekki Aslında ben zaten biraz ağlağım, panikatağım sen bari takmasana o kadar di mi? Neyse bakalım, dediğin gibi biraz sabır. Aslında doktor kesin düşük tehlikesi bile demedi. Sadece kanama olduğu için risk var diye işlem yapacağız dedi. Ama ben işte ben... Hehe gerginim de, kimse damarıma dokunmasın benim

geçmiş olsun canım,sen içini ferah tut. benim arkadaşımında seninle aynı haftalarda kanaması olmuştu. doktora gitti,istirahat aldı. şimdi 4 aylık oldu,cinsiyetini öğrenmişler:)

Şimdi biraz daha rahatım canım. Dün doktor bebeğimin 5 haftalık olduğunu söyledi. Keseyi ölçerek anladı sanırım. İmzada 7 yazıyor ama yok o kadar... Zaten doğru, ben tahmini olarak biliyorum sonuçta ne zaman gebe kaldığımı, 6-7 hafta tabiki olamazdı. Dolayısıyla kalp atışlarını da öğrenmeme daha nereden baksan 2 hafta var. Arkadaşının da öyle hafif mi olmuştu kanaması?

evet hafifti,çok yoğun bi kanaması olmamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…