- Konu Sahibi meleksimam
-
- #21.501
kızlar merhabaa gamzem dogum yaptı şükür her ikiside çok iyi haber vereyim dedim deniz ada ' mız geldi
inş canım bu arda hayırlı olsun tazecik hamişsinallah isteyenlerede versin
Amin canım amin, Allah isteyen herkese nasip etsin. Değişik bir duygu :)
Canlar yarın kontrole gideceğim aşılama günümüz belli olacak inşallah dualarınıza ihtiyacım var sanırım cuma günü yapılır aşılamam dünkü kontrolde 4tane yumoş gördük bakalım hakkımızda hayırlısı
Canım 4 yumoş çok güzel sevindim yarın haberlerini bekliyorum
Bende haftaya gideceğim bu gün amh sonucumu alacağım inş iyi çıkar
hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah canımcım ne zaman gideceksin almaya sonucu
sağolasın tatlım
kızlar merhabaa gamzem dogum yaptı şükür her ikiside çok iyi haber vereyim dedim deniz ada ' mız geldi
iş güç derken saat 1 olmuş zaten hadi heyecanla bekliyorum canımcımAkşamüstü almaya gideceğim geldiğimde sonucu yazarım canım
eğer devamlı böyle gecikmelerin olmuyorsa test yap canım ama gecikme yaşıyorsan bekle derim tek çizgiyi görmek acaip yıkıcı oluyorkızlar Günaydın.
yaklaşık 3 hafta önce size bebek için ilk denememizi yaptık demiştim. sonra iki haftadır yoğundum ilaç kullanımım aksadı bazı günlerde. 28'inde hasta olacağım varsayılırsa, 4 gün gecikti.
1 hafta 10 gün daha gelmezse test yapıcam. ama hamile değilimdir diyemiyorum hamileyimdir de diyemiyorum. yine de dikkat ediyorum. bilmeden ilaç içmiyorum. yalnız hiç bir belirti yok. hani derler ya adet belirtileri gibi belirtileri oluyormuş. bu yakında adet bile olsam ben de tık yok. göğüslerim şiş değil, karnımda en ufak bi ağrı yok. vs.
ilginç:44:
Canlar yarın kontrole gideceğim aşılama günümüz belli olacak inşallah dualarınıza ihtiyacım var sanırım cuma günü yapılır aşılamam dünkü kontrolde 4tane yumoş gördük bakalım hakkımızda hayırlısı
4 yumos demek cok sans demekhaberlerini bekliyoruz
ayyyy inş bende yaşarım bu güzel değişik bir duyguyuhayatın yavaştan degişmeye başlamıstır desene peki ne zaman nasıl ögrendin canım anlatsana biraz
evet yavaştan değişmeye başladı tabi. Ama hala inanamıyorum, konduramıyorum. Bir de bende göğüs dolgunluğu var bir tek. O yüzden çok da anlamış sayılmam yani hamileliği. Adet olmam gereken günden bir gün sonra sabah öylesine test yaptım ve pozitif çıktı. Soluğu hemen sağlık ocağında aldım, kan testi yaptırmak için. O da pozitif çıkınca sevinçten uçtuk tabi... Ne bileyim çok değişik bir duygu işte
Allah gönlüne göre versin canım. İnşallah hayırlısıyla olacak :)
eğer devamlı böyle gecikmelerin olmuyorsa test yap canım ama gecikme yaşıyorsan bekle derim tek çizgiyi görmek acaip yıkıcı oluyor
allah tamamına erdirsin :) ne mutlu.sağlıklı ve hayırlı bir evladın olur inş .bende ilk çocuk denemeleri ne 3 aydır başladım ama henüz o mutlu habere ulaşamadım.
evet düzensiz ama bilmiyorum işte.:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?