Ilk çocuğunu düşünenler...

Canlar yarın kontrole gideceğim aşılama günümüz belli olacak inşallah dualarınıza ihtiyacım var sanırım cuma günü yapılır aşılamam dünkü kontrolde 4tane yumoş gördük bakalım hakkımızda hayırlısı

Canım 4 yumoş çok güzel sevindim yarın haberlerini bekliyorum
Bende haftaya gideceğim bu gün amh sonucumu alacağım inş iyi çıkar

Son düzenleme:
kızlar Günaydın.

yaklaşık 3 hafta önce size bebek için ilk denememizi yaptık demiştim. sonra iki haftadır yoğundum ilaç kullanımım aksadı bazı günlerde. 28'inde hasta olacağım varsayılırsa, 4 gün gecikti.
1 hafta 10 gün daha gelmezse test yapıcam. ama hamile değilimdir diyemiyorum hamileyimdir de diyemiyorum. yine de dikkat ediyorum. bilmeden ilaç içmiyorum. yalnız hiç bir belirti yok. hani derler ya adet belirtileri gibi belirtileri oluyormuş. bu yakında adet bile olsam ben de tık yok. göğüslerim şiş değil, karnımda en ufak bi ağrı yok. vs.

ilginç:44:

kızlar merhabaa gamzem dogum yaptı şükür her ikiside çok iyi haber vereyim dedim deniz ada ' mız geldi

ayy maşallah hayırlı olsun..gamzeyle benim aramda bi kaç gün vardı.daha benim kız kanala girmedi..allah hakkımızda hayırllısını versin..

gamze kavuştu minigine ne güzel

Akşamüstü almaya gideceğim geldiğimde sonucu yazarım canım
iş güç derken saat 1 olmuş zaten hadi heyecanla bekliyorum canımcım
eğer devamlı böyle gecikmelerin olmuyorsa test yap canım ama gecikme yaşıyorsan bekle derim tek çizgiyi görmek acaip yıkıcı oluyor

4 yumos demek cok sans demek haberlerini bekliyoruz

Allah gönlüne göre versin canım. İnşallah hayırlısıyla olacak :)

ayyyy inş bende yaşarım bu güzel değişik bir duyguyu hayatın yavaştan degişmeye başlamıstır desene peki ne zaman nasıl ögrendin canım anlatsana biraz

Evet yavaştan değişmeye başladı tabi. Ama hala inanamıyorum, konduramıyorum. Bir de bende göğüs dolgunluğu var bir tek. O yüzden çok da anlamış sayılmam yani hamileliği. Adet olmam gereken günden bir gün sonra sabah öylesine test yaptım ve pozitif çıktı. Soluğu hemen sağlık ocağında aldım, kan testi yaptırmak için. O da pozitif çıkınca sevinçten uçtuk tabi... Ne bileyim çok değişik bir duygu işte

allah tamamına erdirsin :) ne mutlu.sağlıklı ve hayırlı bir evladın olur inş .bende ilk çocuk denemeleri ne 3 aydır başladım ama henüz o mutlu habere ulaşamadım.

allah tamamına erdirsin :) ne mutlu.sağlıklı ve hayırlı bir evladın olur inş .bende ilk çocuk denemeleri ne 3 aydır başladım ama henüz o mutlu habere ulaşamadım.

Sağol tatlım darısı başına :) Olur elbet, biraz sabır. Genellikle hemen olmuyo zaten. Benim de 3. denemeydi, Allah verdi. Hayırlısı böyleymiş demekki. Sen stresten uzak ol yeter

Son zamanlarda benim de aklıma bebek vuruyor. Önceden çok korkuyordum. Şimdi içimde değişik bir cesaret var. Ama ben çocuğuma istediği her şeyi alabilmek isterim. Şartların olgunlaşması için mantıken biraz daha beklemeyi tercih ediyorum. Henüz çok erken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…