- Konu Sahibi meleksimam
-
- #21.481
Bu arada günaydın kızlar.
Biliyor musunuz, gece açlıktan uyuyamadım. Oysaki akşam yemeğini de o kadar çok yemiştimki... Bu açlık durumları çok tehlikeli çoookBir de akşam duştan bir çıktım, Allahım o titreme neydi öyle, dudaklarım bile morardı. SOnra gece boyu da üstümü açmadan uyudum üşümekten. YAz günü bu üşümek ne ise... Oluyor demekki hamilelikte [/
benimde mide bulantılarım başladı zaten çalışıyorum sıcakta ambulansta hiç çekilmiyor
Ahh kıyamam bulantı daha da fenaYakında biraz izne çıkacaktın ama değil mi?
Cok sevindim Allah anali babali buyutsun. Darisi basina. Siran geliyor az kalmisslm hanımlar. bir süredir giremiyorum. dün gülümsün kızını kucağına aldı sağlıkla. minik hüma mız gözlerini açtı dünyaya:)
bende beklemedeyim hala. sıra bana geldi sanırım:)))
normal doğumda şimdilik kararlıyız bakalım. sancılarım çıkıyor nst de ama ben hissetmiyorum.
umarım hepiniz iyisinizdir. sevgiler
Evet rapor alicam ama son nobetim ya hic gecmuyor
Bu arada günaydın kızlar.
Biliyor musunuz, gece açlıktan uyuyamadım. Oysaki akşam yemeğini de o kadar çok yemiştimki... Bu açlık durumları çok tehlikeli çoookBir de akşam duştan bir çıktım, Allahım o titreme neydi öyle, dudaklarım bile morardı. SOnra gece boyu da üstümü açmadan uyudum üşümekten. YAz günü bu üşümek ne ise... Oluyor demekki hamilelikte
Kıyamam sana1 ben de senden ilk duydum bunu
kızlar merhabaa gamzem dogum yaptı şükür her ikiside çok iyi haber vereyim dedim deniz ada ' mız geldi
kızlar merhabaa gamzem dogum yaptı şükür her ikiside çok iyi haber vereyim dedim deniz ada ' mız geldi
Cok sevindim Allah anali babali buyutsun. Gulumsun de Gamze de kavustu meleklerine.kızlar merhabaa gamzem dogum yaptı şükür her ikiside çok iyi haber vereyim dedim deniz ada ' mız geldi
merhaba kızlar bende ilk bebeğim için adetim bittikten sonra işlemlere baslıcamins benim gibi bebek isteyenlerin dilrgi kabul olur
İnşallah canım. Senin de haberlerini bekliyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?