Ilk çocuğunu düşünenler...

Bu arada günaydın kızlar.
Biliyor musunuz, gece açlıktan uyuyamadım. Oysaki akşam yemeğini de o kadar çok yemiştimki... Bu açlık durumları çok tehlikeli çoook Bir de akşam duştan bir çıktım, Allahım o titreme neydi öyle, dudaklarım bile morardı. SOnra gece boyu da üstümü açmadan uyudum üşümekten. YAz günü bu üşümek ne ise... Oluyor demekki hamilelikte

Cok sevindim Allah anali babali buyutsun. Darisi basina. Siran geliyor az kalmis

Ben oglumla ugrasmaktan hicbir seye vakit bulamiyorum. Bir iyi bir kotu. Zaman bulursam kendi mle ilgilenmeye calisiyorum. Dikislerim biraz aciyordu doktorum normal hayata donmek icin erken, lohusa psikoojisine geri don bol bol dinlen dedi Kaynana, gorumce var, misafirler gelmeye basladi bebek icin, cenazemiz vardi bir de, nasil dinleneyim ben

Kıyamam sana1 ben de senden ilk duydum bunu

Son düzenleme:
kızlar merhabaa gamzem dogum yaptı şükür her ikiside çok iyi haber vereyim dedim deniz ada ' mız geldi
Cok sevindim Allah anali babali buyutsun. Gulumsun de Gamze de kavustu meleklerine.

Sen neler yapiyorsun daisy? Boswerle seni merak ediyorum haberlerinizi alamiyoruz

merhaba kızlar bende ilk bebeğim için adetim bittikten sonra işlemlere baslıcam ins benim gibi bebek isteyenlerin dilrgi kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…