İlk çocuğuma karar verme sürecimde kararımı etkeleyen durumlar var bana fikir verin!

Ewet canım sanırım gözümden kaçmış.. Ozaman ne diyelim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah biz ve burdaki tüm bebiş isteyen arkadaşlarımız en yakın zamanda müjdeli haberler veririz... Hastaneden kandan dr dan o tarz ortamlardan hoşlanmamama rahmen.. o kadar çoookkkk istiyorumkii... Rabbim hayırlısıyla versin artık bekletmesin daha fazla.. :)

aslinda çocugu yalniz buyutmek daha guzel :)
bu çocuk aç mama ver diyen yok
olur olmaz her ilaci kullan diye tepene binen yok:)
u$uttun terlettin hasta ettin diyen yok
fiziksel olarak biraz yoruluyor insan ama psikolojiis saglam kaliyor :)))

ben ate$ini du$urmem çocugun, dr a goturmek için baya bi beklerim ( grip vs olunca)
çok nadir ate$ du$urucu vs vermi$imdir, oksuruk $urubunu eve bile sokmam , antibiyotgide hatirladigim bi iki defa vermi$imdir toplasaniz 1 $i$e yapmaz ( iki çocuk için 4.5 yilda )
buyuturken buyukler olsa bunlarin hiç birini yaptirmazlardi bana ama benim çocugum ve dogru yaptigima inaniyorum , grip falan olurlar ama bagi$ikliklari saglam çok $ukur :)

tam tarih tutturmaya çalışıyorsan doktorun bana dediği adetinin ilk gününü 1 say, sonrasında 11-13-15-17-19 uncu günlerde birlikte ol böylece şansını oldukça yükseltmiş oluyorsun. bende senin gii 85 liyim aynı zamanda evlenmişiz hatta. bende düşünüyorum ama hala düşünce de:):44:

Verdiğin bilgi için tşkler cnm.Ne güzel aynı yaşta aynı zamanda evlenmişiz.Kendini hazır hissedince hayırlı zamanda bebişini versin allahım sana:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…