- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Canım ne oldu test sonucun8. Gün 7 çıktı
9. Gün 8 çıktı
Yarın asıl test günüm korkuuorum
8.11 çıktı çok moralim bozukCanım ne oldu test sonucun
Çocuklarımız aynı yaşta Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah tebrik ederimbende varım. 11 yaşında bir kızım var. 2 senedir istiyorduk. bu sürecte 2 kimyasal gebelik yaşadım. bir tanede 9+4 de kalbi durdu. o zamandan sonra AMH hormonumun 0,12 olduğunu öğrendim. tüp bebek önerdiler ve bu gün kalp atışlarını duydum şükürler olsun. Allah sağlıklı bir şekilde hepimize kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
Canım yaşın çok iyi yaşa takılmadan iyi bir merkez bul ben bahceci fulya da tedavi gördümBende varım sevgili anneler. 8 yaşında kendiliğinden olan bir oğlum var. Biz de arayı çok çok açtık. 8 ay gibi bir deneme sonrası kızıma hamile kaldım ama malesef 37 haftalık iken karnımda kaybettim. Eylül de tam 1 yıl olucak. Çok kötü günler yaşadım. Haziranda korunmayı bıraktım. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Amh değerim 0,235 çıktı. Bahçecide Güvenç beyde ön görüşme yaptık. Biraz deneyin Eylül ekim gibi tüp bebeğe başvurun olmazsa dedi. 1 yıl şansa bırakıp gelirseniz tüp bebek şansınızda azalır dedi. Bu arada 37 yaşındayım. Yani 3 yıldır bir rüzgara kapıldım gidiyorum. Eşim bekleyelim diyor bense artık çok yoruldum. Tüp bebek merkez konusunda çok kararsız ve deneyimsizim malesef.
Kimyasal gebelik anlaşılan dondurulmuş embriyo varmı senin arkadaşım hamile kalıyorsun sağlıkla neden olmasın benim düşük sonrası kendiliginden geldi mucizem8.11 çıktı çok moralim bozuk
Merkez bile şaşırdı aynı kalması çoktuhaf dediler benim gibi olan var mı acaba
Teşekkür ederim Umut verdiğin için. Bende Bahçeci Fulya da Güvenç Beye ön görüşme için gittim temmuzda. Sizin doktorunuz kimdi ve merkezden memnun kaldınız mı? Bi yakınım Fatih Öğüç ü önerdi, bir yakınımda Aret kamar a başlayacak tedaviye. Ben de çok kararsız kaldım.Canım yaşın çok iyi yaşa takılmadan iyi bir merkez bul ben bahceci fulya da tedavi gördüm
Zaman bizim aleyhimize işliyor ben 40 yaşındayım sen daha şanslısın ama amh degerinizin azalması alarm veriyor
Arkadaşım ilerde pişman olmamak için bir kez de olsa tüp Bebek deneyin derim ben bu düşüncede olduğumdan tüp Bebek denedimBende varım bir oğlum var 15 yaşında doğal yolla sağlıklı hiçbir ilaç vitamin bile kullanmadığım hoplaya zıplaya geçirdiğim bir hamilelik sonucunda oldu çok şükür.Fakat sonrasında doğal yolla kaldığım hamilelikşerimin hepsi ilk üç ay içinde kalp atımı durması nedeniyle sonlandı .Pıhtılaşma tahlillerimin hepsi normal buna rağmen iğne coraspin progestan vitaminler kullandım yinede olmadı Banada tüp bebek yapabilirsin dedi doktor fakat oda düşerse diye korkuyorum ve bende tüp bebek merkezi konusında deneyimsizim yardımcı olursanız neler yapabileceğim konusında sevinirim.
Benimde Dr remzi abali idi. Çok memnun kaldım merkez ve durumdanTeşekkür ederim Umut verdiğin için. Bende Bahçeci Fulya da Güvenç Beye ön görüşme için gittim temmuzda. Sizin doktorunuz kimdi ve merkezden memnun kaldınız mı? Bi yakınım Fatih Öğüç ü önerdi, bir yakınımda Aret kamar a başlayacak tedaviye. Ben de çok kararsız kaldım.
Tamam canım çok sağol. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende artık ovulasyon testiydi, vitaminiydi, şuydu buydu çok yoruldum. Eylül 9_10 gibi regli günüm. Eylül ün 12 sinde de yavrumu kaybedeli 1 yıl olucak. Belki diyorum bir mucize bu ay gebe kalırım. Geçen ay kimyasal gebelik oldu.Olurda kalamaz isem rahim filmini çektiricem hemen ve bir daha ki döngüde doktoruma karar verip başlayacağım. Oğlum o kadar çok istiyor ki bir kardeşi olmasını, hayırlısı artık. Ben yaşadığım olumsuzluklardan ötürü acıbadem doğum sigortası yaptırmıştım, doğumdan 4 ay sonra. Tabi gebe kalmakta bu kadar aksiliklerle karşılacağım aklıma gelmedi hiç. O dönem kaybettiğim bebeğim ile ilgili toparlanmaya çalışıyor ve bebek özlemiyle yaralarımı saracağımı umut ediyordum. Şimdide acaba diyorum ben gebe kalmazsam bu sigorta ne işe yarayacak sanki. Fatih beyde acıbadem de sigortam da orada olduğu için ve evimde çok yakın sanki onunla da bir görüşme yapmak istiyorum.Benimde Dr remzi abali idi. Çok memnun kaldım merkez ve durumdan
Güvenç beyde iyi bir Dr bahçeci drlari kendilerini kanitlamıslar Dr Fatih beyde çok iyi bir Dr arkadasim kızkardeşimin dru idi
Hayırlı olsun tedavin gelişmeleri yaz oldu mu
Çok sağol inşallah bebişini sağlıklıca alırsın kucağına.benimde beşinci kaybım seninleydi 2019 ocak annelerini takip ediyordum ordan biliyorum seni 9. haftada kaybettim cesaret edip oraya hiç yazamadım yine düşer diye ki öyle olduArkadaşım ilerde pişman olmamak için bir kez de olsa tüp Bebek deneyin derim ben bu düşüncede olduğumdan tüp Bebek denedim
Ne yazıkki dondurulmuşum yok son 2 embriyo 5. Güne gelemediKimyasal gebelik anlaşılan dondurulmuş embriyo varmı senin arkadaşım hamile kalıyorsun sağlıkla neden olmasın benim düşük sonrası kendiliginden geldi mucizem
yok şuan da tüp bebek düşünmüyorum çünkü daha hiç bi tedavi olmadim sadece rahim filmi çekildi ge polip alindi doktorlar bekle dediler 2 ayim kaldı 2 ay snra tedavi baslicak en son çare tüp bebek insalah rabbim o günleri göstermeden hayırlısıyla herkese bana da nasıp eder .bu arad sizin adınıza coo sevindim gerçekten nasıl sabırla beklemişsiniz dayanmışsınız helal olsin gerçekten çok zor yaa zor bi süreç beklemek ne kadar bekleyeceğini bilmedenOğlum 11 yaşına girecek Kasım'da oğlum 5 yaşinda idi ikinciyi istediğimizde bu süreçte 3 miyon kapalı ameliyatı bir aşılama bir tüp bebek tedavisi bir dış gebelik birde düşük yaşadım artık bitti dediğim noktada mucizem kendi çıktı geldi Rabbime binlerce şükür
Ve tüm isteyen layıkıyla annelik yapacak herkese nasip etsin inşallah rabbim bu içten duam
Sen tüp Bebek tedavisi mi düşünüyorsun arkadaşım
Inslaah olur ya hepimizjnmalesef olmadı nasip değilmiş
zamanını bekliyor demek ki
Canım kanun değişikliği oldu çocuklu olanlara evladlik veriliyor veya koruyucu aile olabilirsinizBen de 3 yıldır uğraşıyorum 2. Için. Geçen aralık ayında ve bu yil ağustosta olmak üzere 2 defa tup bebek tedavisi gördüm. Aralıktaki kimyasal gebelik oldu. 7 eylül de de negatif olan test sonucumu aldım çok üzüldüm. Amh düşük bende. 35 yaşındayım. Kizim 7 yaşında. 2.5 yaşından beri kardeş istiyor. Arkadaslarimin bebegi oldukça gidip hastaneden alalım diyor. Evde baban yok o işten gelince gideriz diyorum, ben babamın kıyafetlerini giysem gidip istesek diyor. En son belediyeden kardeş alsak dedi. Evlat Edinmemize de razı. Ama çocuğu olana evlatlık verilmiyormus onu da gidip araştırdım.
Tekrar tup bebek denemem diyorum. Cok yıprandım 9 ayda 2 tup bebek tedavisi 2 olumsuz sonuçla. Demekki nasip degilmis diyorum. Bilemiyorum ne düşünüp ne yapacagimi.
Merhaba amh değeriniz kaç acaba amh düşük olup çok kalan varmış tedaviyle instagram da bahçeci sağlık bülent trad gibi kişilerin sayfasında çok gördüm rabbin size de nasip etsin insalah bizede bu arada ili çocuk tedaviyle mi oldu kendiliğinden mi yani amh düşükse ozamanda mi dusuktuBen de 3 yıldır uğraşıyorum 2. Için. Geçen aralık ayında ve bu yil ağustosta olmak üzere 2 defa tup bebek tedavisi gördüm. Aralıktaki kimyasal gebelik oldu. 7 eylül de de negatif olan test sonucumu aldım çok üzüldüm. Amh düşük bende. 35 yaşındayım. Kizim 7 yaşında. 2.5 yaşından beri kardeş istiyor. Arkadaslarimin bebegi oldukça gidip hastaneden alalım diyor. Evde baban yok o işten gelince gideriz diyorum, ben babamın kıyafetlerini giysem gidip istesek diyor. En son belediyeden kardeş alsak dedi. Evlat Edinmemize de razı. Ama çocuğu olana evlatlık verilmiyormus onu da gidip araştırdım.
Tekrar tup bebek denemem diyorum. Cok yıprandım 9 ayda 2 tup bebek tedavisi 2 olumsuz sonuçla. Demekki nasip degilmis diyorum. Bilemiyorum ne düşünüp ne yapacagimi.
Bu amh olayı biraz kafamı karıştırıyor adetin 21. Günü yapılan testlerle adetin 3. Günü olan testler arasında ciddi anlamda tutarsızlık var..3. Gün testinde ..,amh değeri daha yüksek çıkıyor.. ovulasyon sonrası amh değeri daha düşük çıkıyor..farklılık yok diyorlar ama bütün yapılan amh değerlerime baktım çok tutarsız bir düşüyor bir yükseliyor..nasıl oluyor anlamadım..takılma sen amh filan yumurtan 1 tanede olsa yeter ne haberler duyuyoruz imkansız değil..amh değeri bizleri strese sokup baskı altına alıyor..birde merkez basarısızlıklarına kılıf oluyor o kadar..Benim ilki kendiliğinden tedavisiz oldu. Yani yeni evli her çift gibi cocuk istedik oldu. 2. Yi 3 yıldır istiyoruz olmadi. AMH 0.79 du geçen yil temmuzda. Ilk tup bebek tedavisi de araliktaydi kimyasal gebelik oldu. Bu yil temmuzda amh 0.36 ya düştü ve agustostaki tup bebek tedavisi negatif sonuçlandı. Şimdi amh daha da düşmüştür diyorum. Bakalım artık kendiliğinden olursa olur. 3. Tup bebek tedavisini istemiyorum cok zor geldi bana o kadar igne ilaç ve beklemek stresten yoruldum. Çocuk çok istiyorum elimden geleni yaptım gerisi allaha kaldı. Nasibimde varsa olur. Yas 35 zaten. Rezerv diplerde bu haldeyken normal yoldan da imkansız gibi birşey.
Ayyy maşallah ne güzel darısı bana olur inşallah.Hayırlı haberlerini alırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?