ilk çocuğu normal yolla olupda ikinci tüp bebek yaptıran varmı?

Günaydın yani kalamama nedeniniz sadece çikolata kistimi bildiğim kadarıyla onu ilaçla eritiyilar yada alıyorlar neden tüp bebek yaptınız hemen kisti oluo kalan var ama işte biryandan da iyi etmişsiniz ınslaah kalırsınız sonucu buraya da Yzarmisnjz yaa rabbim nasip etsin insalah hepimize
Amh çok düşmüş kist sebebiyle onun için ameliyat yapmak istemediler
Daha da düşermiş
İlaç kullandım ama erimek yerine büyüdü
Amin inşallah rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Haber ederim tabi

Merhaba benimde 2. Olmuyor ilki normal hamile kaldım 1.5 senedir ikinci olmadi sizin hikâyeniz yakın geldi bana ikinci çocuklarıniz oldumu insalah olmuştur. Nedense ben kendimi hiç olmayacak givi düşünüyorum sanki çok uzak yada hiç givi
..
Merhaba evet canm ikizlerim oldu üç kızım var artık inşallah darısı başınıza

BENDE varım ilk oğlum 10 yaşında 2. Çoçuğumu 4.5 aylık anne karnında kaybettim şimdi tüp bebek yaptırdım 7. Günüm test günü bekliyorum

BENDE varım ilk oğlum 10 yaşında 2. Çoçuğumu 4.5 aylık anne karnında kaybettim şimdi tüp bebek yaptırdım 7. Günüm test günü bekliyorum
Rabbim hayırlı ve sağlıkli gebelik nasip etsin inşallah sonucunu yaz oldumu canım

Merhaba benimde ilk çocuğum hemen olmuştu
2. Ye 2,5 yıldır hamile kalamadım
Çikolata kistim var
Tüp bebek tedavisi gördüm Perşembe test günüm
İnşallah sağlıkla hayırla bir evlat daha nasip olur hepimize de
Sizin oldumu acaba tüp bebek yapmışsınız

Co
İlki dogal yoldan olmustu 5 yil sonra ikinci için ikizlere tüp Bebek tedavisi ile hamile kaldım ancak düşük oldu düşük sonrası doğal yoldan hamile kaldım şimdi 19 haftalık olduk Rabbime hamd olsun
Darısı size olsun hayırlısı ile
Çok sevindim hamile olmanıza ikki 10 yaşındaydı sanırım siz nerden baksaniz 5 10 senedir ikinci için uğraştınız heralde dimi çok sevindim hamile olmanıza ya darısı bize insanalr bizede dua edin

Pg
Bende varim bende varim ilki normal yolla hamile kalip 36 hafta dogan dunyalar tatlisi kizim ikinci pgs yontemiyle hamile kalan 10 haftalik fetus. Insallah sonu gelir yarabbim
Pgs yöntemi nedir ve kaç sene olmadi ikinci sua n sanırım hamilesiniz coo sevindim

P
Pg

Pgs yöntemi nedir ve kaç sene olmadi ikinci sua n sanırım hamilesiniz coo sevindim
pgs yontemi genetik tarama ama bizim genetik testlerimizde bisey cikmadigi icin bir cok genetige bakiliyo evet cok sukur 12 haftalik. Benim hikayem biraz degisik kizimdan sonra 6 tane kaybim var hamile kalabiliyordum fakat ilerlemiyordu

Co

Çok sevindim hamile olmanıza ikki 10 yaşındaydı sanırım siz nerden baksaniz 5 10 senedir ikinci için uğraştınız heralde dimi çok sevindim hamile olmanıza ya darısı bize insanalr bizede dua edin
Oğlum 11 yaşına girecek Kasım'da oğlum 5 yaşinda idi ikinciyi istediğimizde bu süreçte 3 miyon kapalı ameliyatı bir aşılama bir tüp bebek tedavisi bir dış gebelik birde düşük yaşadım artık bitti dediğim noktada mucizem kendi çıktı geldi Rabbime binlerce şükür
Ve tüm isteyen layıkıyla annelik yapacak herkese nasip etsin inşallah rabbim bu içten duam
Sen tüp Bebek tedavisi mi düşünüyorsun arkadaşım

bende varım. 11 yaşında bir kızım var. 2 senedir istiyorduk. bu sürecte 2 kimyasal gebelik yaşadım. bir tanede 9+4 de kalbi durdu. o zamandan sonra AMH hormonumun 0,12 olduğunu öğrendim. tüp bebek önerdiler ve bu gün kalp atışlarını duydum şükürler olsun. Allah sağlıklı bir şekilde hepimize kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

Bende varım sevgili anneler. 8 yaşında kendiliğinden olan bir oğlum var. Biz de arayı çok çok açtık. 8 ay gibi bir deneme sonrası kızıma hamile kaldım ama malesef 37 haftalık iken karnımda kaybettim. Eylül de tam 1 yıl olucak. Çok kötü günler yaşadım. Haziranda korunmayı bıraktım. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Amh değerim 0,235 çıktı. Bahçecide Güvenç beyde ön görüşme yaptık. Biraz deneyin Eylül ekim gibi tüp bebeğe başvurun olmazsa dedi. 1 yıl şansa bırakıp gelirseniz tüp bebek şansınızda azalır dedi. Bu arada 37 yaşındayım. Yani 3 yıldır bir rüzgara kapıldım gidiyorum. Eşim bekleyelim diyor bense artık çok yoruldum. Tüp bebek merkez konusunda çok kararsız ve deneyimsizim malesef.

Bende varım bir oğlum var 15 yaşında doğal yolla sağlıklı hiçbir ilaç vitamin bile kullanmadığım hoplaya zıplaya geçirdiğim bir hamilelik sonucunda oldu çok şükür.Fakat sonrasında doğal yolla kaldığım hamilelikşerimin hepsi ilk üç ay içinde kalp atımı durması nedeniyle sonlandı .Pıhtılaşma tahlillerimin hepsi normal buna rağmen iğne coraspin progestan vitaminler kullandım yinede olmadı Banada tüp bebek yapabilirsin dedi doktor fakat oda düşerse diye korkuyorum ve bende tüp bebek merkezi konusında deneyimsizim yardımcı olursanız neler yapabileceğim konusında sevinirim.

Back