- 6 Aralık 2017
- 2.893
- 3.932
- 63
Amin inşallahHayırlı haberlerini alırız inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallahHayırlı haberlerini alırız inşallah
Amh çok düşmüş kist sebebiyle onun için ameliyat yapmak istemedilerGünaydın yani kalamama nedeniniz sadece çikolata kistimi bildiğim kadarıyla onu ilaçla eritiyilar yada alıyorlar neden tüp bebek yaptınız hemen kisti oluo kalan var ama işte biryandan da iyi etmişsiniz ınslaah kalırsınız sonucu buraya da Yzarmisnjz yaa rabbim nasip etsin insalah hepimize
Sağlıkla tamamlariz inşallahBende varim bende varim ilki normal yolla hamile kalip 36 hafta dogan dunyalar tatlisi kizim ikinci pgs yontemiyle hamile kalan 10 haftalik fetus. Insallah sonu gelir yarabbim
Insallah sen yolu yarilamidsin darisi basimaSağlıkla tamamlariz inşallah
Merhaba evet canm ikizlerim oldu üç kızım var artık inşallah darısı başınızaMerhaba benimde 2. Olmuyor ilki normal hamile kaldım 1.5 senedir ikinci olmadi sizin hikâyeniz yakın geldi bana ikinci çocuklarıniz oldumu insalah olmuştur. Nedense ben kendimi hiç olmayacak givi düşünüyorum sanki çok uzak yada hiç givi
..
Maşallah arkadaşım kaç aylık oldular sağlıkla büyüt melekleriniMerhaba evet canm ikizlerim oldu üç kızım var artık inşallah darısı başınıza
Rabbim hayırlı ve sağlıkli gebelik nasip etsin inşallah sonucunu yaz oldumu canımBENDE varım ilk oğlum 10 yaşında 2. Çoçuğumu 4.5 aylık anne karnında kaybettim şimdi tüp bebek yaptırdım 7. Günüm test günü bekliyorum
Sizin oldumu acaba tüp bebek yapmışsınızMerhaba benimde ilk çocuğum hemen olmuştu
2. Ye 2,5 yıldır hamile kalamadım
Çikolata kistim var
Tüp bebek tedavisi gördüm Perşembe test günüm
İnşallah sağlıkla hayırla bir evlat daha nasip olur hepimize de
Çok sevindim hamile olmanıza ikki 10 yaşındaydı sanırım siz nerden baksaniz 5 10 senedir ikinci için uğraştınız heralde dimi çok sevindim hamile olmanıza ya darısı bize insanalr bizede dua edinİlki dogal yoldan olmustu 5 yil sonra ikinci için ikizlere tüp Bebek tedavisi ile hamile kaldım ancak düşük oldu düşük sonrası doğal yoldan hamile kaldım şimdi 19 haftalık olduk Rabbime hamd olsun
Darısı size olsun hayırlısı ile
Pgs yöntemi nedir ve kaç sene olmadi ikinci sua n sanırım hamilesiniz coo sevindimBende varim bende varim ilki normal yolla hamile kalip 36 hafta dogan dunyalar tatlisi kizim ikinci pgs yontemiyle hamile kalan 10 haftalik fetus. Insallah sonu gelir yarabbim
pgs yontemi genetik tarama ama bizim genetik testlerimizde bisey cikmadigi icin bir cok genetige bakiliyo evet cok sukur 12 haftalik. Benim hikayem biraz degisik kizimdan sonra 6 tane kaybim var hamile kalabiliyordum fakat ilerlemiyorduPg
Pgs yöntemi nedir ve kaç sene olmadi ikinci sua n sanırım hamilesiniz coo sevindim
malesef olmadı nasip değilmişSizin oldumu acaba tüp bebek yapmışsınız
Canım test yaptın mı hayırlı haberlerini alırız inşallahBENDE varım ilk oğlum 10 yaşında 2. Çoçuğumu 4.5 aylık anne karnında kaybettim şimdi tüp bebek yaptırdım 7. Günüm test günü bekliyorum
Oğlum 11 yaşına girecek Kasım'da oğlum 5 yaşinda idi ikinciyi istediğimizde bu süreçte 3 miyon kapalı ameliyatı bir aşılama bir tüp bebek tedavisi bir dış gebelik birde düşük yaşadım artık bitti dediğim noktada mucizem kendi çıktı geldi Rabbime binlerce şükürCo
Çok sevindim hamile olmanıza ikki 10 yaşındaydı sanırım siz nerden baksaniz 5 10 senedir ikinci için uğraştınız heralde dimi çok sevindim hamile olmanıza ya darısı bize insanalr bizede dua edin
8. Gün 7 çıktıCanım test yaptın mı hayırlı haberlerini alırız inşallah