Merhaba arkadaşlar 10 yıllık evliyim 9 yaşında bir oğlum var ona normal yollarla hamile kalmıştım daha sonra eşimde varikosel oluştu ve çocuğumuz olmadı. Şimdi tüp bebek deniyoruz bugün transferim var benim gibi olanlar varsa bekliyorum Allah herkesin gönlüne göre versin.
Hayır maalesef desteklemiyor2. cocuk için tüp bebeği ve aşılamayı devlet destekliyor mu bilen var mı?
Selam herkese,
Bizim de 5 yasinda bir kizimiz var.2 yil evvel bir hamilelik gecirdim.13.haftada kalp atislari yoktu kurtaj yapildi. Sonra bir yil kadar denedik olmadi. Artik gidelim bir doktora dedik.Sperm testi ve rahim filmi istedi doktorumuz.Benim hormon tahlillerim normal cikmisti.Spermlerde morfoloji bozuklugu, hareketlerde ve sayida azlik cikti.Doktorumuz tup bebek dedi.Peki biz dusunelim dedik.O arada kimyasal gebelik gecirdim.
Bu ay da tup bebek denemeye karar verdik.Iki gun sonra test yapilacak. Heyecanla bekliyoruz. Zor bir surec.Hem is hem cocuk.Kendimi pek koruyup kollayamadim.Allah hayirlisini nasip etsin.
Allah isteyen herkese evlat sevgisi yasatsin.
Kizimi severken sen bizim kucuk mucizemizsin diyoruz.Allah'in bize en buyuk hediyesi sensin diyoruz.Allah onlara saglik sihhat versin.Ya onlar da hic olmasaydi napardik di mi:))
aaa süper maşallah bende korunmayı düşünmüyorum ikinciyi bulursamBu denememiz basarili oldu.Tek embriyo ile hamile kaldim kizim 27 aylik oldu.Fakat nasilsa olmuyor derken spontan gebelik sonucu 3 numara da 3 aylik oldu :) Nerden nereye.Cok sukur.
Peki ilaçları destekliyor mu yumurta buyutucu iğne ve ovitirelle catlatma iğnesini biliyo musunuzHayır maalesef desteklemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?