ilk çocuğu normal yolla olupda ikinci tüp bebek yaptıran varmı?

Ecem07X

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
16
1
16
Antalya
Merhaba arkadaşlar 10 yıllık evliyim 9 yaşında bir oğlum var ona normal yollarla hamile kalmıştım daha sonra eşimde varikosel oluştu ve çocuğumuz olmadı. Şimdi tüp bebek deniyoruz bugün transferim var benim gibi olanlar varsa bekliyorum Allah herkesin gönlüne göre versin.

Benim gibi kimse yokmuş anlaşılan

merhaba ben varım ilk önce edavin hayırlı olsun inşlah olumlu sonuç alırsın.Benimde 8 yaşında bir oğlum var. eşim tedavi için ilaç kullandıktan sonra olmadı.bizde kısmetse bu ay başlıyacağız.allah isteyen
herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin Annelik çok güzel bir duygu çok şükür allahıma bunu bana yaşattı inşallah oğlumada abilik duygusu yaşatır teadavin için şimdiden kolay gelsin gerçekten çok zormuş

merhaba arkadaşlar.benimde 11 yasında kızım var.ondan sonra olmadı ..sebepsiz infertilite denildi 2.kez tüp denedik negatif.3.de allaha sukurler olsun 14 haftalık hamileyim darısı basınıza inşallah..bu arada transferi olan arkadaşın sonucu umarım pozitif olur..

merhaba benim de 5 yaşında bir kızım var allah bağışlasın canım bende 2011 yılında endo kisti çıktı yumurtalıklarda dr ameliyat olursan çocugun olur dedi allah kısmet ederse çok istiyoruz bir çocuğumuzun daha olmasını kızımın ilerde yanlız kalmasını istemiyorum ameliyat oldum geçici menepoz oldum ama kistim tekrarladı dr yumurta rezerviminde az olduğunu fsh nin yüksek olduğunu söylesi tüp bebek dedi rabbim kısmet ederse bu ay başlayacağız dualarınızı eksit etmeyin rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin aminn

11 yaşında bir oğlum var tek tuple doğal yaldan hamile kaldım altı yedi yıl duşunmedik oğlum kardeş isteyince duşunmeye başladık ama olmadı(birkaç hap tedavisi ve uç aşılama)bundan sonra allah izin verirse eylul ayında tupbebek yaptırmayı istiyoruz allah isteyen herkese evlat nasipetsin annelik gibi bir duygu yok

benimde 11 yaşında bir kızım var.doğal yoldan oldu hatta normal doğum yaptım.şidi ise tüplerim kapalı olduğu için tüp bebek yaptırdım ilk denememiz başarısız oldu .bugün adet oldum inşallah en kısa zamanda isteyen herkes hamile kalır.

Merhaba benimde 2003 doğumlu bir oğlum var, normal zamanda sorunsuzca gebe kalmıştım. İlk dört yıl ikinci çocuğu düşünmedik, ama daha sonra çocuk sahibi olmak istedik. Geniş bir zamana yayarak üç kez aşılama denedik, olmadı. sebebi bilinmeyen infertilite dendi, hatta eşim varikosel ameliyatı bile oldu.
Sıra tüp bebek aşamasına gelince benim tavrım değişti. Tüp bebek maddi manevi sıkıntı demekti ve zihnimde hiç çocuğu olmayanlar için daha uygun kabul ediyordum. Tüp bebek için kendimi neredeyse kınayacak kadar...
Zaman içinde duygularımda gel git yaşamaya başladım. Çocukla ilgili, kardeşle ilgili hiçbir sorunun tek ve doğru cevabı yokmuş. Aileye, kişiye, zamana, hatta aynı kişinin o anki ruh haline göre cevaplar değişiyormuş. Sorular aynı kalsa bile…
Sonuç olarak ekim ayında bir tüp bebek uzmanına gitmeye başladım. Bu ay adet dönemim sırasında yumurta olgunlaştırıcı iğnelerin dört dozundan sonraki kontrolde yumurtalardan biri aşırı gelişme gösterip diğerlerini baskılamış diye tedaviyi bu ay kestik. nasipse diğer adet dönemi sonrası inşallah. Doktorum bugün için çatlatma iğnesi verdi. Ama alıp uygulama isteğim bile yok, ne gerek varki diyorum. benzer tecrübe yaşayanlar var mı?
Bu duygu durum karışıklığım nedir? kendime kızıyorum, başlıyorum sonunu getiremiyorum, sonu gelecek gibi oluncada sorun yaşıyorum. her şeyin hayırlısı olsun derken içimde küskünlük oluşuyor bir yandan da zamanın tehlike çanları kulağımın dibinde gümbür gümbür. Sizce 76 doğumluyum 38 yaş ve ilk çocuğumun yaşı için zaman geç mi?

merhaba benimde 9 yaşında bir oglum var sonra üç düşük bir dış gebelik geçirdim sonra ki bir yıl hamile kalamadım hemen doktora gittim eşimi delirttim bir an önce gidelim diye iyi ki gitmişiz eşimde morfoloji bozukluğu çıktı hemen tüp bebek tedavisine başladık çok şükür ilk tedavide hamile kaldım şimdi 4 aylık dünyalar tatlısı bir kızım var bence hiç beklemeden hemen tedaviye başlayım rabbim hepinizin kucaklarını doldursun

Selam herkese,
Bizim de 5 yasinda bir kizimiz var.2 yil evvel bir hamilelik gecirdim.13.haftada kalp atislari yoktu kurtaj yapildi. Sonra bir yil kadar denedik olmadi. Artik gidelim bir doktora dedik.Sperm testi ve rahim filmi istedi doktorumuz.Benim hormon tahlillerim normal cikmisti.Spermlerde morfoloji bozuklugu, hareketlerde ve sayida azlik cikti.Doktorumuz tup bebek dedi.Peki biz dusunelim dedik.O arada kimyasal gebelik gecirdim.
Bu ay da tup bebek denemeye karar verdik.Iki gun sonra test yapilacak. Heyecanla bekliyoruz. Zor bir surec.Hem is hem cocuk.Kendimi pek koruyup kollayamadim.Allah hayirlisini nasip etsin.
Allah isteyen herkese evlat sevgisi yasatsin.
Kizimi severken sen bizim kucuk mucizemizsin diyoruz.Allah'in bize en buyuk hediyesi sensin diyoruz.Allah onlara saglik sihhat versin.Ya onlar da hic olmasaydi napardik di mi:))

Benim de 4,5 yaşında bir kızım var o normal oldu 2. 2senedir olmadı hiç bir sebep yok ne eşimde ne bende bizde tüp bebeğe başladık bugün adetin 2.günü şu an yoldayız izmir eurfertile gidiyoruz iğneler bugün ya da yarın başlıyacak

bende ikinci çocuğu için tüp bebek sürecindeyim arkadaşlar allah yardımcımız olsun

Bu denememiz basarili oldu.Tek embriyo ile hamile kaldim kizim 27 aylik oldu.Fakat nasilsa olmuyor derken spontan gebelik sonucu 3 numara da 3 aylik oldu :) Nerden nereye.Cok sukur.

Bu denememiz basarili oldu.Tek embriyo ile hamile kaldim kizim 27 aylik oldu.Fakat nasilsa olmuyor derken spontan gebelik sonucu 3 numara da 3 aylik oldu :) Nerden nereye.Cok sukur.

aaa süper maşallah bende korunmayı düşünmüyorum ikinciyi bulursam

allah bağışlasın arkadaşım evladlarını

kaçıncı gün embriyosu idi yavrunuz

6.gun blastokist transferi yapildi. Tek embriyo kalmisti. O da tuttu cok sukur. Sizin de gonlunuze gore olur insallah. O gunleri hatirlayinca bi tuhaf oluyor insan. Birbirimize teaelli veriyorduk esimle.Cok sukur bir tane var, napalim olmazsa da diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…