Merhabalar,
Gerçekten çok ciddi bunalımda olduğum için böyle bir başlık açmak istedim. Gebeliğe hazırlık topiclerinin bir çoğunda hamile kalmaya çalışanlar var ve okudukça sanki herkesin yükünü ben alıyor gibiyim. Çok ama çok zor bir süreç öncelikle.
Benim bir kızım var hamdolsun, 5 yıl önce ilk denemeyi istediğimiz ayda, mucize gibi geldi. Ona tümüyle kendimizi vermek için 4 yıla yakın bekledik, 4 yaşa 2 ay kala kardeş için planlama yaptık eşimle ve bu sefer 6 ay sonra bir gebelik elde edebildim ve malesef kalbi durduğu için kürtaj oldum. Çok üzgünüm, hele bugünlerde.. Dursaydı bugün yarın doğum yapacaktım, kızım her gün kardeş istiyor, üzülüyor canım acıyor. Keşke bu kadar beklemeseydik diye kendimize kızıyorum.
Şimdi ben bu topiği hangi sebeple açtım. İkinci çocuk için uğraşanlar, uğraşmış ve güzel sonuç almış olanlar lütfen yazın moralimiz düzelsin, bana ve benim gibilere umut olun. Sanki artık hiç olmayacakmış gibi hissediyorum, sizler de mi böyleydiniz, nasıl atlattınız, neler geldi başınıza? Güzel sonuçlarınızı ne kadar sürede alabildiniz? Bunları duymaya ihtiyacımız var