İlk Çocuğu Doğal Yollarla Olup İkinciye Uğraşlar Sonucu Hamile Kalanların Güzel Hikayeleri

bsr24

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2024
182
88
Merhabalar,
Gerçekten çok ciddi bunalımda olduğum için böyle bir başlık açmak istedim. Gebeliğe hazırlık topiclerinin bir çoğunda hamile kalmaya çalışanlar var ve okudukça sanki herkesin yükünü ben alıyor gibiyim. Çok ama çok zor bir süreç öncelikle.
Benim bir kızım var hamdolsun, 5 yıl önce ilk denemeyi istediğimiz ayda, mucize gibi geldi. Ona tümüyle kendimizi vermek için 4 yıla yakın bekledik, 4 yaşa 2 ay kala kardeş için planlama yaptık eşimle ve bu sefer 6 ay sonra bir gebelik elde edebildim ve malesef kalbi durduğu için kürtaj oldum. Çok üzgünüm, hele bugünlerde.. Dursaydı bugün yarın doğum yapacaktım, kızım her gün kardeş istiyor, üzülüyor canım acıyor. Keşke bu kadar beklemeseydik diye kendimize kızıyorum.
Şimdi ben bu topiği hangi sebeple açtım. İkinci çocuk için uğraşanlar, uğraşmış ve güzel sonuç almış olanlar lütfen yazın moralimiz düzelsin, bana ve benim gibilere umut olun. Sanki artık hiç olmayacakmış gibi hissediyorum, sizler de mi böyleydiniz, nasıl atlattınız, neler geldi başınıza? Güzel sonuçlarınızı ne kadar sürede alabildiniz? Bunları duymaya ihtiyacımız var

Benimde bir kızım var 6 yaşına az kaldı. Doğal yolla hamile kaldım çok bekletmedi bizi ama şimdi tam yeniden düşündüğümüzde amh değerimin çok düşük olduğunu öğrendim kendiliğinden zor tüp bebek yaptır dedi doktor ama ben düşünmüyorum akışına bırakmaya karar verdim nasibimizde varsa amh0.1 le de doğal gebelik oluyor. Sadece sabretmek lazım. Zaten bir çocuğumuz var. Neden bu kadar umutsuz ve modunu düşürdün ki?

İnşallah sizin de tez zamanda olur. Ben kürtajdan sonra ilk 3 ay çok iyiydim, benim olur ya şu önümüzdeki aya tekrardan hamile kalırım inşallah diyerek geçiyordu. Sanırım acımı hiç yaşamadığım ve şuanda da 8 aya yaklaştığı için kayıp travmasıyla, sürecin stresi birleşti.. Bu başlığı açmamın da sebebi bu duygularımı geri bırakabileceğim umut dolu sözler duymak, inşallah bu güzel hikayeleri duyabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…