• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk çizgi silik çıktıysa hamilelik var mı sizce?

pembepirasa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2021
36
7
1
26
Herkese merhaba reglim son zamanlarda çok düzensiz bu ay da gecikti önemsemedim. ama ne olur ne olmaz diye test yaptım ve silik bi çizgi çıktı. internette araştırdım herkeste ikinci çizgi silik çıkmış bende ilk çizgi silik çıktı. yanlış yaptığımı da düşünmüyorum çünkü daha önce de test yaptım kaç kez böyle bir şey yaşamamıştım. Sabah erken saatte ilk tuvalete gittiğimde yaptım 2 kez ikisinde de aynı sonucu verdi. sizce gebelik ihtimali nedir?

Eklentiler

• 975A48D5-7B8E-404B-A862-1E5D02EA53EB.jpeg
    975A48D5-7B8E-404B-A862-1E5D02EA53EB.jpeg
    99,4 KB · Görüntüleme: 157
Herkese merhaba reglim son zamanlarda çok düzensiz bu ay da gecikti önemsemedim. ama ne olur ne olmaz diye test yaptım ve silik bi çizgi çıktı. internette araştırdım herkeste ikinci çizgi silik çıkmış bende ilk çizgi silik çıktı. yanlış yaptığımı da düşünmüyorum çünkü daha önce de test yaptım kaç kez böyle bir şey yaşamamıştım. Sabah erken saatte ilk tuvalete gittiğimde yaptım 2 kez ikisinde de aynı sonucu verdi. sizce gebelik ihtimali nedir?
Gözün aydın canım silikte değil çok belli hamilesin tebrikler

Bebek ben burdayım diye bas bas bağırıyor annesi maşallah sağlıcakla gelsin inşallah 🤲

Back