- 15 Aralık 2020
- 1
- 0
- 25
-
- Konu Sahibi Fullofanswers
Şair burada ne anlatıyor?Birbirimizi seviyorduk ve ikimizin de ilk seferiydi. Tam erekte olmamışken zorladı ve himeni yırttı. İğrenç hissettirdi. Beni o an duymaması... Onu tanıyamamışım. O da zevk alamadı yüzü öyle demese de eminim. Onun için skormuşum bunu anladım. 1 yıl kadar sonra başka birisiyle yaptığımda yine zevk alamadım. Ki faal ve deneyimliydi. Daha iyi hissettirdi baştan sona (vücudumdan eskisini atma hissi de olabilir) ama zevk almadım.?
Himen nedir?
Kızlık zarı adghjHimen nedir?
Ejakülasyon , semen kelimelerini göremedimKullanılan teorik dil Anatomi voll 3 gibi bi an kendimi olaya dahil hissettim
Ya bozmasana gizemi off ne güzel sadece biz bilecektik bunu aramızda konusacaktıkKızlık zarı adghj
Henüz yeni bir post yazmadı muhtemelen 2. De gelir bekliyorum hocamEjakülasyon , semen kelimelerini göremedim
SorryYa bozmasana gizemi off ne güzel sadece biz bilecektik bunu aramızda konusacaktık
Şair bu siteyi başka sitelerle karıştırdı herhalde ki bize yazıyorŞair diyor ki ilk cinsel deneyimimde kötü anılarım oldu diye komple cinsellikten soğudum, başkalarıyla deneyince zevk almıyorum.
Ayyy çok güldüm yaa:))gerçekten bilmiyorum ama nedir bu himen:)Eki Görüntüle 2740296 gölgelerin gücü adına hiiimannnn
Tam erekte olamadan olunca himenn öyle olmuş halbuki tam erekte olsaydı 12den furacaktı. Ama ben böyle anlatamıyorum ki illa teorik dille konusmalıyım çünkü öyle olunca tıbbı bir bilgi veriyırmuscasına doktorculuk oynuyos bizŞair diyor ki ilk cinsel deneyimimde kötü anılarım oldu diye komple cinsellikten soğudum, başkalarıyla deneyince zevk almıyorum.
TesekkurlerKızlık zarı adghj