Cinsellik bu muydu ?

Canim aciyinca daha fazla zevk alabilecegimi söyledi .Bu durum içime şüphe düşürdü.

Eşiniz ilişkide acı vermeyi/acı çekmeyi seviyor olabilir. Bunda bir şey yok ama siz de aynı zevki paylaşıyor olmalısınız, yoksa ona zevk size eziyet olur.

Herkesin ilişki tarzı aynı değil, siz daha hiç ilişkiye girmemişsiniz. Neyi sevip neyi sevmeyeceğinizi bilmiyorsunuz. Eşinizin daha sakin başlayıp zamanla farklı şeyler deneyerek/deneterek size tanıtması lazım. Belki acıyı hiç sevmeyeceksiniz, belki sizin de hoşunuza gidecek. Ki hoşunuza gitmesinde de bir sıkıntı yok, öyle bir şey olursa kendinizi kötü hissetmeyin.

Ama hoşunuza gitmeyen şeye de hayır demeyi bilin. Siz sadece eşinizin tatmini için orada değilsiniz, sizin de zevk almanız gerekiyor.

Normal şartlarda sevişirken canımız yanmıyor, morarmıyoruz. Zaman zaman iş fanteziye varırsa böyle durumlarla karşılaşılabiliyor. Ara sıra ve karşılıklı rızayla olduğunda sorun yok ama eşinizin cinsel ilişkiden anladığı acı vermekse(evet böyle sadece acı vererek zevk alabilen erkekler var) o zaman durum vahim. Sıkıntılı bir süreç sizi bekliyor.

ama o bölgelerin biyerden düşmüş de morarmis gibi agriması normal mi?
Ay bunu görmemişim arada.
Eğer morluklarınız fazlaysa, koyu renkse dokunun travmasına bağlı olarak olabiliyor.

Ben bir hafta yüzüstü yatamadığımı, kolumu kaldırırken ağrıdığını, sağdan sola dönerken inlediğimi falan biliyorum yani. Morluğun rengi açıldıkça ağrısı da azalır.
Bazı bölgeler morarmasa bile acıyabiliyor, onlar da birkaç gün içinde hafifler geçer.
Vücudunuza dinlenmesi, kendini toparlaması için izin verin.

açıkcası sizi biraz fazla hırpalamış bence, ne demek acıycak ki zevk alasın?

bence nazik olması gerektiğini söyleyin, ben romantizm istiyorum yumuşak davran bana diyin, konuşun ki iletişiminiz ve cinsel hayatınız güzel olsun.

bi de morluklardan haberi var mı? fena olmuş dikkat ederim falan demiyo mu?

açıkcası sizi biraz fazla hırpalamış bence, ne demek acıycak ki zevk alasın?

bence nazik olması gerektiğini söyleyin, ben romantizm istiyorum yumuşak davran bana diyin, konuşun ki iletişiminiz ve cinsel hayatınız güzel olsun.

bi de morluklardan haberi var mı? fena olmuş dikkat ederim falan demiyo mu?
Hayır demiyor acısınnki zevk alabil dedi

Acırsa zevk alınmaz yok öyle bir şey manyak mıyız biz canımı acıyınca zevk alalım ne alaka valla geçende eşim bacağımı sıktı canım aşırı acıdı sonrasında konuştum dikkat edeceğini söyledi ne alaka birde ilk birliktelik daha hassas olmalıydı

İlk günden beri... Hayallerim soldu gençliğim gidiyordu. Boşanmayı tercih ettim Kendime bir şans verdim
Çok iyi yapmışsınız gerçekten.Onca ağrısına rağmen kendimi kadın gibi hissettim.Ama cinselligin bu sekilde devam edecek olması beni korkuttu

Morarma kararma hiç yaşamadım ben 4 aylık evliyim. Cinsel birleşme olduysa eğer orada ağrı acı sonrasında da normal bi süre için. Vücuda anlattığınız şekilde gerçekten bi zarar varsa bunu konusmalisiniz. Arkadasimin birinden de duymuştum bunu eşime üstü kapalı söylediğimde seven insan sevdiğine öyle zararlar vermez aşk verir zevki de bi sekilde yaşatır illa ki onların olması gerekmiyor demisti. Bilemiyorum ki eşinizin cinsellik anlayışı bu sekilde de olabilir. Güzelce konuşun anlatın tekrar aynı şekilde olursa o zaman bi problem vardır.
Hayır cinsel ilişki olmadı.Sadece ön sevişme oldu .Ama o da üç saat sürdü.
Eşiniz ilişkide acı vermeyi/acı çekmeyi seviyor olabilir. Bunda bir şey yok ama siz de aynı zevki paylaşıyor olmalısınız, yoksa ona zevk size eziyet olur.

Herkesin ilişki tarzı aynı değil, siz daha hiç ilişkiye girmemişsiniz. Neyi sevip neyi sevmeyeceğinizi bilmiyorsunuz. Eşinizin daha sakin başlayıp zamanla farklı şeyler deneyerek/deneterek size tanıtması lazım. Belki acıyı hiç sevmeyeceksiniz, belki sizin de hoşunuza gidecek. Ki hoşunuza gitmesinde de bir sıkıntı yok, öyle bir şey olursa kendinizi kötü hissetmeyin.

Ama hoşunuza gitmeyen şeye de hayır demeyi bilin. Siz sadece eşinizin tatmini için orada değilsiniz, sizin de zevk almanız gerekiyor.
Şöyle birsey o an canım acıdı ama hoşuma da gitti.Ama suan inanılmaz canım yanıyor.İki gün oldu ama halen yorgunum.Vucudumdaki morluklar sağa sola döndüğümde bile ağrıyor yani benim.vücudumda mi aşırı bir hassasiyet var bilemedim

Ay bunu görmemişim arada.
Eğer morluklarınız fazlaysa, koyu renkse dokunun travmasına bağlı olarak olabiliyor.

Ben bir hafta yüzüstü yatamadığımı, kolumu kaldırırken ağrıdığını, sağdan sola dönerken inlediğimi falan biliyorum yani. Morluğun rengi açıldıkça ağrısı da azalır.
Bazı bölgeler morarmasa bile acıyabiliyor, onlar da birkaç gün içinde hafifler geçer.
Vücudunuza dinlenmesi, kendini toparlaması için izin verin.
Peki sizde de mi ilişkiye girmediginiz halde aşırı yorgunluk ağrı oldu.Morluklarin rengi siyaha yakın nerdeyse.

Peki sizde de mi ilişkiye girmediginiz halde aşırı yorgunluk ağrı oldu.Morluklarin rengi siyaha yakın nerdeyse.
Yok ben bazen sertlik seviyorum. O yuzden bazi bolgelerim morarabiliyor. Siyaha yakin morluk goguslerimde olmustu mesela, dayak yemis gibiydim. Bir hafta yuzustu yatamadim, sutyen bile canimi yakiyordu.

Ben iliskiye giriyorum ama o yorgunluk ve agri vucudun hirpalanmasina bagli oluyor. Bir noktaya kadar acimasini seviyorum, oyle zamanlarda ertesi gun pert oluyorum evde of of diye gezerek. Vucudunuz tepki veriyor normal olarak.

Morluklarin rengi hafifledikce agrisi da azalir. Nerelerde bilmiyorum ama kalca daha hizli toparlıyor, gogus biraz daha uzun surebiliyor.

Şöyle birsey o an canım acıdı ama hoşuma da gitti.Ama suan inanılmaz canım yanıyor.İki gün oldu ama halen yorgunum.Vucudumdaki morluklar sağa sola döndüğümde bile ağrıyor yani benim.vücudumda mi aşırı bir hassasiyet var bilemedim
Orada bence ufak bir fark var.
"Canim acidi ama hoşuma gitti" ile "canimin acimasi hosuma gitti" bence biraz farkli ifadeler. Birinde yapilan sey canınızı acıtsa da tolore ediyorsunuz, atiyorum kulaginizi deldirirken aciyor ama hosunuza gidiyor. Digerinde acinin kendisi hosunuza gidiyor oluyor.

Acinin kendisini de sevebilirsiniz. Ornegin ilerleyen zamanlarda sertce saplak atilmasini, vurulmasini, sacinizin cekilmesini veya isirilmayi sevebilirsiniz. Bunlar olmadan da cinsel iliski olur, ama siz bunlari sevdiğiniz icin bunlarin acisindan da zevk alırsınız. Bu sekilde zevk almak da ayip veya utanilacak bir sey degil. Iki kisinin karsilikli rızasıyla yaptigi hicbir seyden utanmayin. Ama esinizin boyle bir egilimi varsa bile bunu sizin de seviyor olmaniz lazim. Sevmediğiniz bir seyi kabul etmeyin, obur turlu baya dayak yemis gibi olursunuz seks esnasinda.

Su anki yorgunlugunuz da vucudunuzun hirpalanmis olmasindan. Tam bir iliski yasamasaniz bile bu derece morartacak bir yakınlık bedeninizi hirpalamistir. Imkaniniz varsa biraz dinlenin, benim belim agriyor mesela oyle yogun bir geceden sonra.

tatlım bence korkma. bir kere vücut spora falan alışık değilse o kadar hareketten sonra hamlıyorsun bütün kasların ağrıveriyor. benim de başta her yerim morarırdı. bir de erkek arkadaşım ısırmayı seviyor hart diye geçirirdi yanağıma. mesela öpüşünce de alt dudağım morarırdı 1-2 ay sonra alıştım hiç bir şey olmuyor şimdi.

X