Kızlar merhaba.Benim resmi nikahım oldu fakat düğünüm yazın olacak.Bugün eşimin suan yaşadığı bekar evinde ilk defa yalnız kaldik.(Düğüne kadar herkes kendi evinde kalacak)Ve tabi aramızda bişeyler oldu.Ama benin her tarafım artık morluktan çıktı siyahlasti ve suan bile acıyor dokunmadiğim halde.Esime bana yaklaşırken canımin çok acıdigini söyledim ama dinlemedi bile.Üç dört saat boyunca cinsel ilişki dışında bişeyler yaşadık.Ben bu tarz şeyleri ilk defa eşimle yaşadım vücudumun bu kadar hassas olması normal mi yoksa eşimde bir cinsel bozukluk olabilir mi?O sırada da canım acıdı ama şimdi her yerim mosmor sağa sola donsem ağrıyor.Vücudum aşırı yorgun yerimden kalkacak halim yok.Cinsellik böyle bişey mi anlamadım.Tamam o anda zevk aldım ama agrida fazlasıyla oldu.Daha tam anlamıyla bi cinsel birleşme bile yasamamisken cinsellikten soğudum resmen.Esim karşısındakine acı vermekten hoşlanan tiplerden olabilir mi arkadaşlar ?Her yerim simsiyah bişey olmaz kimse görmüyor dedi sadece...Sevgisinden ilgisinden hiç şüphem olmamıştı şimdiye kadar ama.şimdi çok mutsuzum.Birde biz uzun zaman sonra ilk defa başbaşa kaldık.Acaba ondan.dolayı mi böyle oldu bilmiorum...