- 15 Eylül 2020
- 358
- 182
- 53
- Konu Sahibi cikolatalipankek
-
Ruhuna el fatihaSizce benim zar ne durumda?
Olabilir canım anlattığına göre ön sevisme baya uzun sürmüş vücut kendini iyice hazırlamış ve ıslanmışsa illa canın acıyacak ve ya kan gelecek diye bir kaide yokama neden ki, nasıl olur yani? Bende kanama ve acıma falan 0 yani hiç acımadı
Aslında olmaması normal %50sinde olmuyor zaten.ama neden ki, nasıl olur yani? Bende kanama ve acıma falan 0 yani hiç acımadı
Bak ne güzel bilincli bi nişanlın var, sevinmelisin.. Niye kanamadı diyip olay çıkarsa daha mı iyiydi..Nişanlımla sarılıp öpüşürken konu biraz ileriye gitti, oral falan filan daha ileriye gitti ve sürtünelim dedik, ben üste çıktım ve gel git yaparak Hızlı bir şekilde sürtündüm. Ardından beni yatırdı, kafasını sokacağını ve tam girmeyeceğini söyledi, bende kabul ettim ve yaptı. Yaptıktan sonra dedi ki normal girdim ama kanaman olmadı, neden kanamadı esnek falan mı acaba dedi. Bana güvenip inandı ama acaba kendimce diyorum ki belki o tam girdiğini sanıyor ama aslında girmedi. Öyle olmuş olsa benim canım çok yanardı çünkü.. Ben hiç acı hissetmedim. Girmeden önce parmak soktu, önce 1 sonra 2. Sizce benim zar ne durumda?
Aslında kızlık zarı dediğimiz tamamen kapalı bir zar değil, ortası delik ve cinsel uyarılmayla genişleyen bir doku parçası. Çoğu kişinin bildiğinin aksine her ilişkide kanama olmaz. İlk kez bir birleşme yaşanıyorsa ve kanama olmadıysa bu çok fazla cinsel uyarılma yaşandığı, kadının ilişkiye tam hazır olduğu ve ilişkinin çok rahat geçtiği anlamına gelir.Nişanlımla sarılıp öpüşürken konu biraz ileriye gitti, oral falan filan daha ileriye gitti ve sürtünelim dedik, ben üste çıktım ve gel git yaparak Hızlı bir şekilde sürtündüm. Ardından beni yatırdı, kafasını sokacağını ve tam girmeyeceğini söyledi, bende kabul ettim ve yaptı. Yaptıktan sonra dedi ki normal girdim ama kanaman olmadı, neden kanamadı esnek falan mı acaba dedi. Bana güvenip inandı ama acaba kendimce diyorum ki belki o tam girdiğini sanıyor ama aslında girmedi. Öyle olmuş olsa benim canım çok yanardı çünkü.. Ben hiç acı hissetmedim. Girmeden önce parmak soktu, önce 1 sonra 2. Sizce benim zar ne durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?