İlk cinsel ilişkimde acımam ve kanamam olmadı ?

Benimde ilk gece kanamam olmadı yani illaki kan gelecek diye bi şart yok, ayrıca ön sevişme esnasında vücudunuz kendini ilişkiye hazırlamış, rahatlamışsınız ki acı hissetmemişsiniz ne güzel 😊

Nişanlımla sarılıp öpüşürken konu biraz ileriye gitti, oral falan filan daha ileriye gitti ve sürtünelim dedik, ben üste çıktım ve gel git yaparak Hızlı bir şekilde sürtündüm. Ardından beni yatırdı, kafasını sokacağını ve tam girmeyeceğini söyledi, bende kabul ettim ve yaptı. Yaptıktan sonra dedi ki normal girdim ama kanaman olmadı, neden kanamadı esnek falan mı acaba dedi. Bana güvenip inandı ama acaba kendimce diyorum ki belki o tam girdiğini sanıyor ama aslında girmedi. Öyle olmuş olsa benim canım çok yanardı çünkü.. Ben hiç acı hissetmedim. Girmeden önce parmak soktu, önce 1 sonra 2. Sizce benim zar ne durumda?
Parmak sokma çok güldüm ya 🤣🤣🤣🤣 bir dr a git kafanda soru işareti kalmasın 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Nişanlımla sarılıp öpüşürken konu biraz ileriye gitti, oral falan filan daha ileriye gitti ve sürtünelim dedik, ben üste çıktım ve gel git yaparak Hızlı bir şekilde sürtündüm. Ardından beni yatırdı, kafasını sokacağını ve tam girmeyeceğini söyledi, bende kabul ettim ve yaptı. Yaptıktan sonra dedi ki normal girdim ama kanaman olmadı, neden kanamadı esnek falan mı acaba dedi. Bana güvenip inandı ama acaba kendimce diyorum ki belki o tam girdiğini sanıyor ama aslında girmedi. Öyle olmuş olsa benim canım çok yanardı çünkü.. Ben hiç acı hissetmedim. Girmeden önce parmak soktu, önce 1 sonra 2. Sizce benim zar ne durumda?
Uzun bir önsevişme yaşamışsınız, cayır cayır acı olmaması çok normal.

Kadın doğum uzmanının söylediklerini aynen aktarıyorum. Kızlık zarı yırtılan, bozulan, kanayan bir şey değildir. İyi bir ön sevişmeyle ve rahat birleşmede kanama ve acı olmaz. Kanayan ilişkilerde kadın kendini az da olsa kasıyordur erkeğin hareketiyle kılcal damarlarda kanama görülebilir.

Benim de hiç kanamam ve pek de ağrım olmamıştı Basınç gibi rahatsızlık veren bi his olmustu baya, o nedenle hiç mi hiç hoşuma gitmemişti ama :KK70: Hatta aaa bu muymuş ya ne kolaymıs ama hiç keyifli değilmiş diye düsünmüstüm Esnek olabilir ya da önsevişme uzun sürdüyse yeterince ıslaksanız istekliyseniz zorlanmadan yırtılmıs olabilir ki en sağlıklısı o zaten, kanaması acıması değil.
Ama zar olayına fazla takılmayın bence Yırtık ya da değil esnek ya da değil hayatınıza etkisi yok sonucta pek de

X