- 12 Ocak 2024
- 10
- 1
- 24
- Konu Sahibi hicbiriiiiii
Malesef aklımı kaçırmak üzereyimSize bunu bu sekilde dile getirmesi ne kadar kirici birde ilki yasamissiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef aklımı kaçırmak üzereyimSize bunu bu sekilde dile getirmesi ne kadar kirici birde ilki yasamissiniz
Kusura bakmayin da bakirelik bellidir o an kanama falanda olur yani zordurdaOndan önce uzunca bir süre birini sevmiştim sevgili olmamıştık karşılıklı değildi yani ama çocuğun hakkında çok iğrenç şeyler vardı bide böyle bişey olunca şüphe oluşmuş aceba birliktelik olmuş mu gibi ama olmadı ben bilmiyordum bile böyle geniş dar ondan öğrendim ama bana inanmıyor gibi Bilmiyorum kafayı yedim günlerdir kendimden supe ediyorum resmen
Diktirme gibi şeylerde varmış supe ediyor işte o an herşey olması gerektiği gibi oldu ama o genişsn diyor tek sıkıntısı bu ilk olmasına rağmen genişlik varmış ne bileyim ya .Kusura bakmayin da bakirelik bellidir o an kanama falanda olur yani zordurda
Sizin icin de sorunsa şayetDar olunca zevk alımı çok daha oluyormuş .
Olabilir her insanin anatomisi farklidir sizde sayet onu bu laflariyla kabul edicekseniz vajinal daraltma yaptira bilirsinizDiktirme gibi şeylerde varmış supe ediyor işte o an herşey olması gerektiği gibi oldu ama o genişsn diyor tek sıkıntısı bu ilk olmasına rağmen genişlik varmış ne bileyim ya .
Konudan alakasiz bisey sorucam normal de iliski kac dakika sürerse normal kabul edilir kimi yer on dakika kime 6 diyor internete acaba normalimi anorma li mi yasiyorum merak ettimAklın yolu bir, aynı şeyi yazmisiz:))
Kız şakamısın ya o zevk almadı diye ameliyat falan olma sakın inanmıyorsa yol alsın inandırmak zorunda değilsinDiktirme gibi şeylerde varmış supe ediyor işte o an herşey olması gerektiği gibi oldu ama o genişsn diyor tek sıkıntısı bu ilk olmasına rağmen genişlik varmış ne bileyim ya .
Seksolog mu nişanlınız? Çok denemiş herhalde her gece başka bir bakireyle tecrübesi var bu kadar kesin yargılar dağıttığına göre. İnanmazsa inanmasın bas tekmeyi terbiyesize yolla bir de evlenmeye mi kalkıcaksın bu herifle? Elin bamyasına kendini ikna etmeye çalışmak ne demek kendine gel.Ya normalde ilk olduğu için dar olması gerekiyormuş ama ben değilmişim kafayı yicem hayır anlatıyorum ama yine bı şüphesi var bende böyle olunca ilk defa yaşıyorum Bilmiyorum ne söyleyeceğimi inanmasını istiyorum ama elimden biseyde gelmiyor
3 dakika altı erken boşalmadırKonudan alakasiz bisey sorucam normal de iliski kac dakika sürerse normal kabul edilir kimi yer on dakika kime 6 diyor internete acaba normalimi anorma li mi yasiyorum merak ettim
3 dakika altı erken boşalmadır
Rahat oldu diye sevinecegine birde bu adamın lafi içinmi üzülüyorsun..Hepsi palavra yok benden saklama filanmış öyle şeylere takılmasa zaten sorgulamaz.Evlenirsen kavga olunca ilk firsatda yüzüne söyler ilkin ben degilmişimde kim bilir neler yaptinda falan.Böyle ökuzler çok çünki kendileri yapınca onlar erkek birşey olmaz kadına gelince namus intikam akillarina geliyor.Ya şöyle olsada kabulum sadece benden saklama diyor ama ne bileyim olmadığı halde niye bu şekilde olur aklım almıyor.
Sen bu ayıya hala nişanlım diyebiliyorsan sende de sorun olabilir. Bir de gelmiş buraya yazıyorsun, bir insan hiç mi değerini bilmez. Bir de kendimden şüphe ettim demen tam bir fiyasko. Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin. Yıl oldu 2024 hala bunu öğrenemeyen kadınlar görmek üzüyor. Değerinizi bilin kızlar. Sana ince penisli, zamanında bolca vajinada darlık incelemek nasip olmuş nişanlınla mutluluklar ne diyimDiktirme gibi şeylerde varmış supe ediyor işte o an herşey olması gerektiği gibi oldu ama o genişsn diyor tek sıkıntısı bu ilk olmasına rağmen genişlik varmış ne bileyim ya .
Dar olunca zevk alımı çok daha oluyormuş .
Kocamı burada rezil edemem şaka bir yana değişiyor, öyle bir standardı yoktur herhalde.. düşünecek kadar zaman bulabiliyorsan iyi durumdasınKonudan alakasiz bisey sorucam normal de iliski kac dakika sürerse normal kabul edilir kimi yer on dakika kime 6 diyor internete acaba normalimi anorma li mi yasiyorum merak ettim
Yok bacim sikinti yokmus tamamKocamı burada rezil edemem şaka bir yana değişiyor, öyle bir standardı yoktur herhalde.. düşünecek kadar zaman bulabiliyorsan iyi durumdasın
Kocamı burada rezil edemem şaka bir yana değişiyor, öyle bir standardı yoktur herhalde.. düşünecek kadar zaman bulabiliyorsan iyi duru
demek ki nişanlınız da daha önce birliktelik yaşamış. Dar geniş diye kıyaslama yaptığına göreilk defa cinsel ilişkiye girmeme rağmen nişanlım geniş olduğumu söylüyor ama bunun nedenini bilmiyorum ve ilk olduğuna inanmıyor nasıl olur böyle bişey .
Belki değil bu belliiiiiNişanlınızın çükü incedir belki, dönsün kendine baksın
Aklımda deli sorular varDar olunca zevk alımı çok daha oluyormuş .