- Konu Sahibi ankaramerrrr
-
Bence birde zeytinyağı ile siz üstte olacak şekilde deneyin ben bu sekilde aştımMerhaba arkadaşlar 2 ay oldu evleneli , ama 8 haftalık Kısımda sadece 2 hafta deneme şansımız oldu , eşim vajinaya p..koyunca kasılma olmuyor hatta zevk veriyor ama ittirmeye başlayınca acı verince panikliyorum , çok ağladım doktora gittik alttan kontrol etti normal dedi , vajinusmus diyemem böyle diyebilmem için ilişkiye girmeden 6 ay geçmesi gerekir ddi ama şuan vajinusmus hastası gibi anlatıcam size ddi , vajinayı tanıttı , daha snra bir hafta vajinaya parmak sokmadan parmağını vajinaya koy kas bırak kas bırak ve okşa dedi o şekilde yaparken bile bazen zevkli oluyor kasılmıyorum ama bu şekilde gidersem vajinusmuslu olabilirim , ilk denemede Emla , anestol Pomad veya sprey kullansam faydası olur mu ? Eşim işteyken tamam diyorum yapıcam diyorum kendime cesaretim geliyor snra akşam oluyor üzüntü mü korku mu bilemedim zevke gelemiyorum kuruluk oluyor bebe yağı denedik olmadı , uyuşturucu krem işe yarar mı en azından giriş aşamasında ???
Canım rahatlatıcı çaylardan iç ya da kas gevşetici hap al ondan iç.Her şekilde denedik olmadı sadece üst kısımı denemedik çünkü ben üstteyken konsantre olamıyorumçok kötü durumdayım psikolojim bozuldu
Bu şekilde yapınca baskı olmuyor mu ?Bence birde zeytinyağı ile siz üstte olacak şekilde deneyin ben bu sekilde aştım
Ah ahhh neler denedik neler , bu söylediğinizi de denedik ama olmuyorCanım rahatlatıcı çaylardan iç ya da kas gevşetici hap al ondan iç.
Aslında bu korkunun kaynağı ne biliyo musun ? Yıllardır herkesten koruduğun şeyin gidiyo olması. Sevişmeye başlarken sürekli aklından şunları geçir o benim kocam, yanlış bir şey yapmıyorum. Şu an çok rahatım ve onunla çok özel bir andayım. Bu anın büyüsüne kendimi bırakıp hen eşimin hem de kendimin çok zevk almasına müsaade edicem. Ona dokun o sana dokunsun bi süre yatakta çıplak durun. Gerekirse birlikte duşa girin. Aaa bu kadar anlattım hadi ama yapın artık bugün bide pazar
Baskı tabiki oluyor ama kontrol sizde oldugı için doğru zamana siz karar veriyorsunuz zeytinyağı da kayganlık sağladıgı için kayıp gidiyor zatenBu şekilde yapınca baskı olmuyor mu ?
O baskı beni üzüyor işte , o baskı olunca korkuyorum çekiyorım kendimiBaskı tabiki oluyor ama kontrol sizde oldugı için doğru zamana siz karar veriyorsunuz zeytinyağı da kayganlık sağladıgı için kayıp gidiyor zaten
HımmO baskı beni üzüyor işte , o baskı olunca korkuyorum çekiyorım kendimi
Orayı aştıktan snra, devam edilen ilişkiler de bir daha o baskı olmaz mı diyorsunuzHımmama çok az dayanabilirseniz sonrası zaten cok kolay bi duvar gibi biryer var orayı aştıktan sonra zaten birsey yok
Peki ıkındıktan snra penis girmeye çalışırken baskı oluyor mu , ve en kolay hangi pozisyon oluyorBende 7 aylık evliyim . Bende de vardı bu durum ne denesem bir türlü olmuyodu . Saatlerce ağladığımı bilirim . Ama İnan ki parmak egzersizleri çok işe yarıyo . Parmak egzersizleri sayensinde aştım .ilk başta uyuştur orayı sonra serçe parmağınla dene . Biliyorum çok iğrenç bana da iğrenç geliyordu ama mecburen yaptım . Birkaç gün böyle dene parmaklarınla . Daha sonra eşinle dene kasılmalar illa oluyo ama girerken ıkın tüm gücünle ıkınınca nasıl girdiğini anlamıyorsun bile. Ikınınca kasamıyosun kendini
Bende altta rahat ediyorum anestol pomad sürdüm uyuşturdum , bebe yağı ve zeytinyağı flan da sürdük eşime ve bana , snra bir kaç deneme yaptık ama ben ıkındıkçaa eşim ittirmeye çalıştı daha snra içimde kuvvetli bir basınç oldu onu tarif edemiyorum çok kötüydü dayanamayınca bıraktık tabi ardından saatlerce ağlama nöbeti başladı yapamıyorum diye , sonra da denemeye korkar oldm cesaretimi toplayamıyorım ne yapıcm bilmiyorumYok İnan ki olmuyo orayı uyustur önce sonra tüm gücünle ıkın . Ikınınca diğer kaslarını kasamıyosun pat diye giriyo :) ben üstte pek rahat edemiyordum daha bi stres oluyodum. Benim için en rahat ben altta eşim üstte olandı
Bebe yağım var uyuşturucu krem de aldım ıkındım hırslandım ama sonuç hüsran , nasl başarıcam bilmiyorum özel kliniklere de gitmek istemiyorum borcumuz var , devlet hastanesine gittik parmak sokmadan Kegel egzersizi verdi onları yaptım haftaya yine gidicez büyük ihtimalleHerkesin rahat pozisyonu farklı benimse şöyle.. günlük odaya 2 battaniye katlıyorum yere üzerine çarşaf örtüyorum bir bacağımı koltuğa koyuyorum diğerini yana iyice açıyorum o an hırslan Başka şeyler düşün baskı kasmaktan oluyor bebe yağı veya kayganlaştırıcı jel al onlarıda sür baskı olunca o an derin nefes al ıkın inşallah başarırsınız
Siz nasl atlattınızAğlama konusunda da tek değilsin burada hepimiz gecelerce aylarca senelerce hüngür hüngür ağladık banyolarda yatağımızda ama bir süreç atlatırsın inşallah h
Peki daha snra başardığınızda yaptığınız ilişkiler de o baskı oldu mu veya kasılma flan oldu mu yoksa rahatladınız mı daha sonrakilerdeAynen yele tam o baskı anında akın başaracaksın İnan . Bende çok uğraştım sabaha kadar ağladığımı bilirim ama deneye deneye olcak İnan sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?