- 25 Kasım 2019
- 99
- 14
- 24
- Konu Sahibi ankaramerrrr
Hayır tavsiye de etmem biz çocuk istediğimiz için hiç bişey kullanmıyoruzPrezervatif kullandınız mı peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır tavsiye de etmem biz çocuk istediğimiz için hiç bişey kullanmıyoruzPrezervatif kullandınız mı peki
Spreyi kullandığınızda sormuştumHayır tavsiye de etmem biz çocuk istediğimiz için hiç bişey kullanmıyoruz
O zaman da kullanmadıkSpreyi kullandığınızda sormuştum
spreyle ben de denedim ama eşli denemede aşırı baskı hissettim devam edemedik siz nasıl yendiniz bir tavsiyeniz var mı spreyle acı hissettiniz miO zaman da kullanmadık
Canım ben baskı falan hissetmedim acı yok ama söylemesi ayıp zevk alıyorsun kasma kasarsan acı hissetmesen bile yapamazsın biz çok çocuk istediğimiz için yaptık cesaret ettikspreyle ben de denedim ama eşli denemede aşırı baskı hissettim devam edemedik siz nasıl yendiniz bir tavsiyeniz var mı spreyle acı hissettiniz mi
Spreyi nasil kullandiniz icine de siktinizmi peki, bir de zeytinyagi mi kullanmistiniz yeterli kayganlik oluyor muCanım ben baskı falan hissetmedim acı yok ama söylemesi ayıp zevk alıyorsun kasma kasarsan acı hissetmesen bile yapamazsın biz çok çocuk istediğimiz için yaptık cesaret ettik
Yeterli kayganlık oluyor hiç bişey kullanmadım canım spreyi ağzına 10 defa sıktım ondan sonra sperin ucunu tüm içine sıkıp bekledim yakıyor fazlasıyla onu söyleyim sonra parmağımı soktum cesaret geldi hemen yaptık zatenSpreyi nasil kullandiniz icine de siktinizmi peki, bir de zeytinyagi mi kullanmistiniz yeterli kayganlik oluyor mu
Ayy ben değil parmak egzersizi dokunamiyirdum bile siz dusunun gerisini islanmayla zevke gelmekle tabiki alakasi var o zaman cok daha kolaylasiyo is ama o durumda malesef bende korkudan hic islanma falan yasamamistim o yizden cok zorlanmistik aslinda zeytinyaginin amaci da bu orayi kayganlastirmak ayni zwvk suyundaki gorevi goruyor biz daha once vazalin kaygablastirici falan da denemistik ama onlar kuruyo bi sure sonra pelte gibi oluyor dolayisiyla yine cani yaniyo insanin ama zwytinyagi oyle degil siz bnce bol bol zeytinyagi surun hem kendi ize hem esinize daha da kolaylastirir isinizi
Yani nasıl anlatsam penisin itme aşamasında kuvvetli basınç oluyo kabızmışım içimdekiler çıkmıyor gibi his oluyor , bunun olmasını istemiyorum sorun nerde bilmiyorum
O his büyük ihtimalle kızlık zarın canım aslında birazcık rahat bıraksan kendini pıt diye giriverecek. İnan öyle deli dehşet bir acı asla değil.Bunu ben de hisseder hissetmez kendimi geri çekiyorum. Mahvetti beni bu his.
O his büyük ihtimalle kızlık zarın canım aslında birazcık rahat bıraksan kendini pıt diye giriverecek. İnan öyle deli dehşet bir acı asla değil.
Canım evet ıkınman gerektiğini söylüyorlar ama ben papatya çayı falan içip rahatlatmıştım kendimi. Ooonca kadın yapıyo bunu ben mi yapamicam ? Nereye kadar yapmicaz ? O benim kocam bu çok normal diye diye girdim yatağa. Ön sevişmeyi mutlaka uzun tut. İyice gaza gel hadi istiyorum artık modunda olmalısın yani acı da herkeste farklıdır eminim ama bende şu şekilde oldu. Vajinamda anlık bi elektriklenme gibiydi. Şiddetli kesinlikle değil. Yaptıktan sonra hay salak kafam bundan mı korktum dedimYa o aciyi anlatır mısınız biraz? Ben bundan korkuyorum galiba. Kendimi kasinca da acı artıyor. Hep böyle olacakmış gibi hissediyorum.