- 22 Ağustos 2017
- 3
- 0
- 36
- Konu Sahibi ezgiiyesil
-
Benzer şeyleri yaşayan biri çıkar mı diye merak ediyorumKimsenin sana burda ilk tecrübesini ve sonrasını anlatacağını zannetmiyorum ( benim düşüncem bu ) .
Sazan.aviMerhaba hanımlar. Geçen gün erkek arkadaşımla ilişkiye girip bekaretimi kaybettim. Korunuyorduk ve içime boşalmadı yani sorduğum şey o değil. Ama o günden beri şişlik ve hassasiyet hissediyorum ayrıca gaz sorunu yaşıyorum. Fiziksel olarak hazır değildim (yeterli ön sevişme yapmamıştık) ve her şey sert yaşandı acaba ondan mı?
Yani sorum şu kızlar: siz de ilk ilişkinizden sonra böyle hissetmiş miydiniz? Bu normal bi durum mu?Ben epey bi gerildim çünkü beklemiyordum bu kadarını. Sizin ilk tecrübeniz ve sonrası nasıldı anlatır mısınız?
hanımefendi çok şükür kimsenin özelinin peşinde değilim ama hiçbir yerde doğru dürüst bilgi bulamıyorumSazan.avi
Doktora gidin hanımefendi tıp alanı bunun gibi şeyler için var.hanımefendi çok şükür kimsenin özelinin peşinde değilim ama hiçbir yerde doğru dürüst bilgi bulamıyorum
Merhaba hanımlar. Geçen gün erkek arkadaşımla ilişkiye girip bekaretimi kaybettim. Korunuyorduk ve içime boşalmadı yani sorduğum şey o değil. Ama o günden beri şişlik ve hassasiyet hissediyorum ayrıca gaz sorunu yaşıyorum. Fiziksel olarak hazır değildim (yeterli ön sevişme yapmamıştık) ve her şey sert yaşandı acaba ondan mı?
Yani sorum şu kızlar: siz de ilk ilişkinizden sonra böyle hissetmiş miydiniz? Bu normal bi durum mu?Ben epey bi gerildim çünkü beklemiyordum bu kadarını. Sizin ilk tecrübeniz ve sonrası nasıldı anlatır mısınız?
Merhaba, kimse kimsenin ahlak bekçisi değil. Önyargısız yaklasabilsek keşke. Sizin sorunuza gelince ilk cinsel birleşme gaz ve şişkinliğe yol açmaz adet gününüz yaklaşıyor ce bundan kaynaklanıyor olabilir. Hassaşiyet sebebi partnerinizin sizi gevşetmeden ilişkiye hazır hale getirmeden birleşmesinden gerçekleşiyor olabilir bu durum normaldir. Birleşmeye hazır hale gelmediğiniz için pelvik tabanda bulunan kaslarınız istemdışı kasılmış ve ilişki sonrası hassasiyet oluşmuş olabilir.Merhaba hanımlar. Geçen gün erkek arkadaşımla ilişkiye girip bekaretimi kaybettim. Korunuyorduk ve içime boşalmadı yani sorduğum şey o değil. Ama o günden beri şişlik ve hassasiyet hissediyorum ayrıca gaz sorunu yaşıyorum. Fiziksel olarak hazır değildim (yeterli ön sevişme yapmamıştık) ve her şey sert yaşandı acaba ondan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?