• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Cinsel İlişki

ezgiiyesil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2017
3
0
36
Merhaba hanımlar. Geçen gün erkek arkadaşımla ilişkiye girip bekaretimi kaybettim. Korunuyorduk ve içime boşalmadı yani sorduğum şey o değil. Ama o günden beri şişlik ve hassasiyet hissediyorum ayrıca gaz sorunu yaşıyorum. Fiziksel olarak hazır değildim (yeterli ön sevişme yapmamıştık) ve her şey sert yaşandı acaba ondan mı?
Yani sorum şu kızlar: siz de ilk ilişkinizden sonra böyle hissetmiş miydiniz? Bu normal bi durum mu? :hasta: Ben epey bi gerildim çünkü beklemiyordum bu kadarını. Sizin ilk tecrübeniz ve sonrası nasıldı anlatır mısınız?

Merhaba hanımlar. Geçen gün erkek arkadaşımla ilişkiye girip bekaretimi kaybettim. Korunuyorduk ve içime boşalmadı yani sorduğum şey o değil. Ama o günden beri şişlik ve hassasiyet hissediyorum ayrıca gaz sorunu yaşıyorum. Fiziksel olarak hazır değildim (yeterli ön sevişme yapmamıştık) ve her şey sert yaşandı acaba ondan mı?
Yani sorum şu kızlar: siz de ilk ilişkinizden sonra böyle hissetmiş miydiniz? Bu normal bi durum mu? :hasta: Ben epey bi gerildim çünkü beklemiyordum bu kadarını. Sizin ilk tecrübeniz ve sonrası nasıldı anlatır mısınız?
Sazan.avi

Çatala yatın kontrol edelim diyen çıkmadan gidin bence. Burası bu konunun yeri mi millet özel anını mı anlatacak.
Uzmanıyla görüşün merakınız gider.

Maşallah sevisme ıcın yeterli bılgıye sahıpmıssınız ... ciddi ciddi bunun ıcın birilerinden cevap mı beklıyorsunuz?
Gidin doktora yatın çatala istediginizi sorun! Töbe töbe ya

Merhaba, kimse kimsenin ahlak bekçisi değil. Önyargısız yaklasabilsek keşke. Sizin sorunuza gelince ilk cinsel birleşme gaz ve şişkinliğe yol açmaz adet gününüz yaklaşıyor ce bundan kaynaklanıyor olabilir. Hassaşiyet sebebi partnerinizin sizi gevşetmeden ilişkiye hazır hale getirmeden birleşmesinden gerçekleşiyor olabilir bu durum normaldir. Birleşmeye hazır hale gelmediğiniz için pelvik tabanda bulunan kaslarınız istemdışı kasılmış ve ilişki sonrası hassasiyet oluşmuş olabilir.

Ne iğrençsiniz ya. Üstüne işediği gebelik testinin fotoğrafını koyan var, akıntısını kıvamına rengine kadar anlatan var, kocasının kaç kere gidip geldiğini yazan var... Her şey normal de siz bundan mı rahatsız oldunuz??? Kimse anlatmazmışmış yobazlar sizi. Evli olsaydı hemen atlardınız, benim de kocam şöyle şöyle yapıyo diye. Herkes kendi işine bakacak, kafasına uymayana da saygı du-ya-cak.

Ayrıca senin durumun normal arkadaşım, merak etme.

Bence üşütmüş olabilirsin. Psikolojik de olabilir

Back