İlk denememdi zaten kasılmam normal yani zaten ayrıldık gerek kalmadı sonraki denemelereAma devami geliyor yapamiyo kasito
Ayrılmalısın, hiç de anlayışlı biri değil bence. Ki sana soğuk davranıyorsa koşarak uzaklaşmalısın.Merhaba iyi akşamlar diliyorum herkese formu sürekli takip eden birisiyim pek yazma ve yorum yapma gibi bir aktivitem yok ama ve ilk kez bir sıkıntımdan dolayı bu kategoride paylaşma ihtiyacı duydum. Güzel giden bir ilişkim var anlayışlı empati kurabilen karşısındaki insanı kırmadan sozlerini ifade eden biri. İlişkimize cinselliği dahil etmeye karar verdik. Benim ilkim olacağımdan biraz stres yaptım. Sevişme konusunda sıkıntı yaşamıyorum ama iş birleşmeye gelince o an istemsiz bir şekilde kaslarım kasılma yaptı ve bir kaç kez denemize rağmen birleşme olmadı canım çok yandı. Ara vermemize ragmen sonrasında o denemek dahi istemedi ve kendisini hayal kırıklığına uğrattığımı denesekte olmaycağını dile getirdi.Şu an bana karşı bu durumdan dolayı bana karşı soğuk davranıyor. Karşisindaki insana anlayış gösteren biri o davranıştan uzak. Konuşmaya çalışsamda daha sonra deneriz desemde benim onunla birleşme isteğime inanmıyor. Cinsellik konusu neden erkek için bu kadar önemli .Gerçekten değer veren insan bu konuda karşısındaki insanı kırmaktansa anlayış ve destek olması gerekmez mi? Sırf bu durumdan dolayı ayrılmak istemiyorum ama ne yapabilirim. Bu tür konuda ne yapmam lazım bayanlar bana yardım edin tercübelerinize ihtiyacım var.
Bende sıktım kendimi istemsiz ama bir problem yaşamadım eşim çok anlayışlı davrandı vajinismus degilimİlk kez cinsel deneyim de vajinismus tesisi konulması ne kadar doğru bilmiyorum.
Tek tecrübem seni hazırlamak yerine gerileyen birine ilkini vermemen. O zaten alınca ortalıktan kaybolacaktırMerhaba iyi akşamlar diliyorum herkese formu sürekli takip eden birisiyim pek yazma ve yorum yapma gibi bir aktivitem yok ama ve ilk kez bir sıkıntımdan dolayı bu kategoride paylaşma ihtiyacı duydum. Güzel giden bir ilişkim var anlayışlı empati kurabilen karşısındaki insanı kırmadan sozlerini ifade eden biri. İlişkimize cinselliği dahil etmeye karar verdik. Benim ilkim olacağımdan biraz stres yaptım. Sevişme konusunda sıkıntı yaşamıyorum ama iş birleşmeye gelince o an istemsiz bir şekilde kaslarım kasılma yaptı ve bir kaç kez denemize rağmen birleşme olmadı canım çok yandı. Ara vermemize ragmen sonrasında o denemek dahi istemedi ve kendisini hayal kırıklığına uğrattığımı denesekte olmaycağını dile getirdi.Şu an bana karşı bu durumdan dolayı bana karşı soğuk davranıyor. Karşisindaki insana anlayış gösteren biri o davranıştan uzak. Konuşmaya çalışsamda daha sonra deneriz desemde benim onunla birleşme isteğime inanmıyor. Cinsellik konusu neden erkek için bu kadar önemli .Gerçekten değer veren insan bu konuda karşısındaki insanı kırmaktansa anlayış ve destek olması gerekmez mi? Sırf bu durumdan dolayı ayrılmak istemiyorum ama ne yapabilirim. Bu tür konuda ne yapmam lazım bayanlar bana yardım edin tercübelerinize ihtiyacım var.
Sizi rahatlatmasi gerekirken destek olmasi gerekirken bu sekilde davranmasi hic ama hic hos değil. Insan sevdigine anlayis gosterir, cani yaninca ona gore hareket eder. Bence iliskinizi gozden gecirin etraflica
[/QUOT
Ay ne kadar kolay teşhis koydun öyle ? Hem kim ilk ilişkide bacaklarını pergel gibi açıp kendini hiç kasmadan hiç acı duymadan ilişkiye giriyor? Şaka gibisiniz.Bnce siz vajinusmus hastasisiniz ondan kasiyorsunuz kendinizi
Merak eetme hayat hikayelerini ozenlice paylaşır bazıları .. başkalarının konularına futursuzsa yorum yapanlarMerhaba iyi akşamlar diliyorum herkese formu sürekli takip eden birisiyim pek yazma ve yorum yapma gibi bir aktivitem yok ama ve ilk kez bir sıkıntımdan dolayı bu kategoride paylaşma ihtiyacı duydum. Güzel giden bir ilişkim var anlayışlı empati kurabilen karşısındaki insanı kırmadan sozlerini ifade eden biri. İlişkimize cinselliği dahil etmeye karar verdik. Benim ilkim olacağımdan biraz stres yaptım. Sevişme konusunda sıkıntı yaşamıyorum ama iş birleşmeye gelince o an istemsiz bir şekilde kaslarım kasılma yaptı ve bir kaç kez denemize rağmen birleşme olmadı canım çok yandı. Ara vermemize ragmen sonrasında o denemek dahi istemedi ve kendisini hayal kırıklığına uğrattığımı denesekte olmaycağını dile getirdi.Şu an bana karşı bu durumdan dolayı bana karşı soğuk davranıyor. Karşisindaki insana anlayış gösteren biri o davranıştan uzak. Konuşmaya çalışsamda daha sonra deneriz desemde benim onunla birleşme isteğime inanmıyor. Cinsellik konusu neden erkek için bu kadar önemli .Gerçekten değer veren insan bu konuda karşısındaki insanı kırmaktansa anlayış ve destek olması gerekmez mi? Sırf bu durumdan dolayı ayrılmak istemiyorum ama ne yapabilirim. Bu tür konuda ne yapmam lazım bayanlar bana yardım edin tercübelerinize ihtiyacım var.
ne kadar saygısız bir insan gerçek yüzünü görmüşsün çok iyi bir fırsat olmuş.sana destek olması gerekiyordu böyle davranması değil.bu çok normal , vajinusmus falan değil bence aynısını ben de yaşadım.hatta çok detay olmasın diye biraz kapalı anlatıyım sen anla, son ana kadar her şey normalken birleşme olacağı sırada kas kasılması gibi oranın daralıp kasıldığını el yordamıyla hissediyorduk.asla ama asla üzerime gelmedi benim moralim bozulunca sarılıp saçmalama olur böyle çok normal hadi gel en sevdiğin filmi izleyelim rahatla demişti ex nişanlım olan bey.sonra birkaç kere daha olmadı aynı sebepten.ben alkol kullanan biriyim , daha sonra bir akşam , yurtdışında seyahatteydik zaten dışarıda eğlendik otele döndük biraz da sarhoş olduk gevşedim, sinir sistemim devre dışı kaldı yani lay lay loom hayat çok güzel modundaydım ama tam sarhoş da değildim çakırkeyf gibiMerhaba iyi akşamlar diliyorum herkese formu sürekli takip eden birisiyim pek yazma ve yorum yapma gibi bir aktivitem yok ama ve ilk kez bir sıkıntımdan dolayı bu kategoride paylaşma ihtiyacı duydum. Güzel giden bir ilişkim var anlayışlı empati kurabilen karşısındaki insanı kırmadan sozlerini ifade eden biri. İlişkimize cinselliği dahil etmeye karar verdik. Benim ilkim olacağımdan biraz stres yaptım. Sevişme konusunda sıkıntı yaşamıyorum ama iş birleşmeye gelince o an istemsiz bir şekilde kaslarım kasılma yaptı ve bir kaç kez denemize rağmen birleşme olmadı canım çok yandı. Ara vermemize ragmen sonrasında o denemek dahi istemedi ve kendisini hayal kırıklığına uğrattığımı denesekte olmaycağını dile getirdi.Şu an bana karşı bu durumdan dolayı bana karşı soğuk davranıyor. Karşisindaki insana anlayış gösteren biri o davranıştan uzak. Konuşmaya çalışsamda daha sonra deneriz desemde benim onunla birleşme isteğime inanmıyor. Cinsellik konusu neden erkek için bu kadar önemli .Gerçekten değer veren insan bu konuda karşısındaki insanı kırmaktansa anlayış ve destek olması gerekmez mi? Sırf bu durumdan dolayı ayrılmak istemiyorum ama ne yapabilirim. Bu tür konuda ne yapmam lazım bayanlar bana yardım edin tercübelerinize ihtiyacım var.
çok çok başka sorunlar :) uyuşturucu bağımlılığı gibi.o kendi ülkesinde ben ülkemdeyken bi ara eski arkadaş çevresine ve eski hayatına yeniden bulaşınca ve yalan söyleyince bana kendimi ateşe atamam dedim.gizemliasli , öyle biriyle neden ayrıldınız peki? çok özel değilse. O tarz erkekler kadın değerini bilir, incitmez diye düşündüm.