İlk cinsel deneyimde oluşan sorun.

Thunder27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
61
42
34
Merhaba iyi akşamlar diliyorum herkese formu sürekli takip eden birisiyim pek yazma ve yorum yapma gibi bir aktivitem yok ama ve ilk kez bir sıkıntımdan dolayı bu kategoride paylaşma ihtiyacı duydum. Güzel giden bir ilişkim var anlayışlı empati kurabilen karşısındaki insanı kırmadan sozlerini ifade eden biri. İlişkimize cinselliği dahil etmeye karar verdik. Benim ilkim olacağımdan biraz stres yaptım. Sevişme konusunda sıkıntı yaşamıyorum ama iş birleşmeye gelince o an istemsiz bir şekilde kaslarım kasılma yaptı ve bir kaç kez denemize rağmen birleşme olmadı canım çok yandı. Ara vermemize ragmen sonrasında o denemek dahi istemedi ve kendisini hayal kırıklığına uğrattığımı denesekte olmaycağını dile getirdi.Şu an bana karşı bu durumdan dolayı bana karşı soğuk davranıyor. Karşisindaki insana anlayış gösteren biri o davranıştan uzak. Konuşmaya çalışsamda daha sonra deneriz desemde benim onunla birleşme isteğime inanmıyor. Cinsellik konusu neden erkek için bu kadar önemli .Gerçekten değer veren insan bu konuda karşısındaki insanı kırmaktansa anlayış ve destek olması gerekmez mi? Sırf bu durumdan dolayı ayrılmak istemiyorum ama ne yapabilirim. Bu tür konuda ne yapmam lazım bayanlar bana yardım edin tercübelerinize ihtiyacım var.

Tepkileri normal değil. Bunun için soğuk davranıyorsa davransın. Israr etmeyin. Her erkeğin tepkisi böyle olmaz. Yanlış erkek tepkisi bu ilk deneyimini böyle biri ile yaşama derim.

İlk kez cinsel deneyim de vajinismus tesisi konulması ne kadar doğru bilmiyorum.
Ay takma her önüne gelene teshıs koyuyorlar. Çoğu kadın ilkinde kendı kasıyordur. Pat diye yapabılende var stres olup yapamayanda. Bence sizinde çok normal. Bide bu vajınısmus teshısi kafanıza takmayın

Tepkileri normal değil. Bunun için soğuk davranıyorsa davransın. Israr etmeyin. Her erkeğin tepkisi böyle olmaz. Yanlış erkek tepkisi bu ilk deneyimini böyle biri ile yaşama derim.
Dediğiniz doğru başta bu durumu sorun eden erkek sonrasında hep edecektir. Olmuyorsa ısrar etmemenin bir anlami yok. Anlayış gösterseydi zaten hayal kırıklığı yaşattın bana demezdi belki de yol vermek en mantıklısı

Erkek arkadaşınızın bu tavrı çok yanlış bende evlendiğimde 2 ay kadar ilişki yaşayamadım. Ama eşimin desteği sayesinde yendim korkularımı. Daha ilk deneyiminizde bu tavır saygisizca olmuş
Kesinlikle katılıyorum size ne güzel ki eşiniz destek olmuş. Benimki anlayış gösterebilirdi ama belli ki tavır göstermek de çare bulmuş.

Kesinlikle katılıyorum size ne güzel ki eşiniz destek olmuş. Benimki anlayış gösterebilirdi ama belli ki tavır göstermek de çare bulmuş.
Sadece kendini düşünmüş olmayınca da tepki vermiş beyefendi. Siz de gerçek yüzünü görmüş oldunuz erkenden . Ya evlendiginizde böyle bi tepki alsaydınız o zaman çok daha kötü olurdu sizin için

Sizin kendinizi kasmaniz normalde sevgiliniz neden bu kadar kastı onu anlamadım. Onun bu gereksiz tavri sizi daha cok etkiler ve paniklersiniz. Size destek olmadigi icinde birdahaki denemenizde vajinanizda buyuk ihtimal kuruluk olacaktir. Cunku sevgiliniz sizi sozleriyle destegiyle rahatlatmali belki 5 kere deneyeceksinz 5.sinde olacak yada ikinci seferde olacak. Onemli olan sevgilinzn tavri.

Bence bi isaret olmus, basta gormus oldunuz karsinizdakinin ne oldugunu.
Bende ilk denemede yapabilenlere hayret ederim, insan kasiyo illaki kendini cok normal. Bence siz onu ikna etmeye calismayin ve sadece izleyin bundan sonraki tavrini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…