İlk cinsel deneyimde oluşan sorun.

Sevgiliniz aşırı anlayışsız ve bencil.
bu tarz insanlar sizi çok üzer.
ama ayrılma taraftarı değilsiniz ne denir ki.

eşimle sevgiliyken tam 9 denememiz oldu.
aşırı kasılıyordum ve tekrarlamıyor zamana bırakıyordu.
her deneme sonrası sıkı sıkı sarılıp beni rahat ettirmeye çalışıyordu. olması gereken de bu.
sevgiliniz bu tavırla devam ettiği sürece,siz rahat olamayacaksınız ve canınız acımaya devam edecek.
asla devam edemezdim böyle bir kişiyle.

Arkanıza bile bakmadan uzaklaşın...

Bu yaşamak istediklerinizi de inşallah sizi hak eden biri ile sizi gerçekten seven ve değer veren biriyle yaşarsınız

Bol şanşlar

Bak cnm ilkini bence ertele sende tipik bir vajinismus olayı olmuş ve bende de olmustu ama evlilikte iş başka oluyor partnerin daha sabırlı oluyor ve biz 1 buçuk ayda yendik ancak Sabır gerekiyor yani cnm

Tam bir kusura bakmayın.
ilk deneyiminiz sonuçta. İlk kez olan bir durum ve yaşadığınız sorun da gayet normal. Anlayışlı davranacağına tepkisine bakın. Bence ayrılmayı bile düşünmekte gayet yerinde bir karar vermiş olursunuz. Duygulardan çok tensel teması önemseyen erkeklerden uzak durulmalı.

Onun tek derdi Şeftaliden ısırık almak.. Sonrası Çöp..
Sana değer vermiyor kusura bakma Cinselliğini yaşayıp zevkini almak. 2 tatlı dil kullanan cibiliyetsizlere inanmayın

Ayrıl diyen kızlar çok haklısınız mesaj atmış ilişkimizi gözden geçirmek için bir süre yalnız kalmak istiyorum diye. Hiç ciddi kavgamız olmamıştı daha ilk yaşanılan sorundan iliskisini bitip bitmeyceğine karar vermeye alan adamm daha kavga etsek kim bilir ne kararlar alır. Yol vermek en doğrusu. doğru insan değilmiş demekki üzülmeye deymez.

Bana vajinusmus gbi geldi benim esim bunu 3 bucuk yil bekledi sizinki 1 saatte trip atmaya bakmis bence iyikide birlikte olmamissniz

Kendisini belli etmis zararin neresinden donersen kardir canim

Bu mesaja ne cevap verdin? Ne kadar bir süredir bu adamla görüşüyorsun?

Bu mesaja ne cevap verdin? Ne kadar bir süredir bu adamla görüşüyorsun?
Ben bu adamla 3 aydır beraberdim verdiğim cevap; ben zaten anlamıştım senin sevgin filan yokmuş sadece tensel zevkin ön plandaydı karsindaki insana anlayış göstermektense bunu kendine bahane ettin daha ilk sorunumuz da buna karar verdiysen ilerde her türlü sorunda bitirme kararı alırsın dedim ve engelledim

Bence bitir. 3 ay için de zaten birini tanıman da zor. Baştan belli etmiş kendini iyi de olmuş. Dediğim gibi ilk deneyim için hiç doğru bir insan değil. Ara vermek istiyorum dediğinde bitiriyorum demek en doğrusu.

3 ay birini tanımak için çok kısa bir süre. Şans eseri işler ters gitmiş bu ruhsuz öküzden kurtulmuşsunuz bu vesileyle. Ne hayaller kurduysa artık hayal kırıklığı olmuşmuş salak herif. Belki de sorun ondadır, o attığı ayrılık mesajına ben olsam ben de hayal kırıklığı yaşadım böyle beklemiyordum falan yazıp sokustururdum araya. Artık düşünsün dursun neyi kastettiğimi:)

Bir sonraki ilişkilerinizde daha seçici olun. Gerçekten sevdiğiniz sevildiğiniz bir ilişkide yaşayın bunları ki böyle sorunlar cikmasin

Çok saçma yaa karşındaki sevdiğin kadin dokunurken bile canını acitmamaya dikkat etmeliydi kaldiki tavır yapıyor biz evlendikten sonra ilk birleşmede canım.cok yanmıştı eşim zorlamadı o.an. bıraktı ve 3 gun sonra takrar birleşme yaşadık ve halende zorlanırım eşim destek olur

erkek arkadasımla ilk denememizde benimde ilk ilişkimdi ve dediğiniz gibi olmusstu canım cok yandıgı icin birlesme gerceklesmemisti ve erkek arkadaşım cok anlayıslı bir sekilde sıkma canını demek ki hazır değilsin buna daha sonra istersen bir daha deneriz demişti ve ben kendimi kastığım için oldugunu dusunmustum ikinci denememizde çok rahattım ve hic canım yanmadan birlesme gerceklesti tamamen steesle alakalı kendinizi kasmayın

Burda
Mesele burda kasıp kasmamak değil bi erkeğin istediğini alamadığı için yaptığı tavri en azindan ben bunu gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…