- 4 Mayıs 2018
- 1.983
- 4.065
- 29
Bana vajinusmus gbi geldi benim esim bunu 3 bucuk yil bekledi sizinki 1 saatte trip atmaya bakmis bence iyikide birlikte olmamissnizMerhaba iyi akşamlar diliyorum herkese formu sürekli takip eden birisiyim pek yazma ve yorum yapma gibi bir aktivitem yok ama ve ilk kez bir sıkıntımdan dolayı bu kategoride paylaşma ihtiyacı duydum. Güzel giden bir ilişkim var anlayışlı empati kurabilen karşısındaki insanı kırmadan sozlerini ifade eden biri. İlişkimize cinselliği dahil etmeye karar verdik. Benim ilkim olacağımdan biraz stres yaptım. Sevişme konusunda sıkıntı yaşamıyorum ama iş birleşmeye gelince o an istemsiz bir şekilde kaslarım kasılma yaptı ve bir kaç kez denemize rağmen birleşme olmadı canım çok yandı. Ara vermemize ragmen sonrasında o denemek dahi istemedi ve kendisini hayal kırıklığına uğrattığımı denesekte olmaycağını dile getirdi.Şu an bana karşı bu durumdan dolayı bana karşı soğuk davranıyor. Karşisindaki insana anlayış gösteren biri o davranıştan uzak. Konuşmaya çalışsamda daha sonra deneriz desemde benim onunla birleşme isteğime inanmıyor. Cinsellik konusu neden erkek için bu kadar önemli .Gerçekten değer veren insan bu konuda karşısındaki insanı kırmaktansa anlayış ve destek olması gerekmez mi? Sırf bu durumdan dolayı ayrılmak istemiyorum ama ne yapabilirim. Bu tür konuda ne yapmam lazım bayanlar bana yardım edin tercübelerinize ihtiyacım var.
Kendisini belli etmis zararin neresinden donersen kardir canimAyrıl diyen kızlar çok haklısınız mesaj atmış ilişkimizi gözden geçirmek için bir süre yalnız kalmak istiyorum diye. Hiç ciddi kavgamız olmamıştı daha ilk yaşanılan sorundan iliskisini bitip bitmeyceğine karar vermeye alan adamm daha kavga etsek kim bilir ne kararlar alır. Yol vermek en doğrusu. doğru insan değilmiş demekki üzülmeye deymez.
Ayrıl diyen kızlar çok haklısınız mesaj atmış ilişkimizi gözden geçirmek için bir süre yalnız kalmak istiyorum diye. Hiç ciddi kavgamız olmamıştı daha ilk yaşanılan sorundan iliskisini bitip bitmeyceğine karar vermeye alan adamm daha kavga etsek kim bilir ne kararlar alır. Yol vermek en doğrusu. doğru insan değilmiş demekki üzülmeye deymez.
Ben bu adamla 3 aydır beraberdim verdiğim cevap; ben zaten anlamıştım senin sevgin filan yokmuş sadece tensel zevkin ön plandaydı karsindaki insana anlayış göstermektense bunu kendine bahane ettin daha ilk sorunumuz da buna karar verdiysen ilerde her türlü sorunda bitirme kararı alırsın dedim ve engelledimBu mesaja ne cevap verdin? Ne kadar bir süredir bu adamla görüşüyorsun?
Bence bitir. 3 ay için de zaten birini tanıman da zor. Baştan belli etmiş kendini iyi de olmuş. Dediğim gibi ilk deneyim için hiç doğru bir insan değil. Ara vermek istiyorum dediğinde bitiriyorum demek en doğrusu.Ben bu adamla 3 aydır beraberdim verdiğim cevap; ben zaten anlamıştım senin sevgin filan yokmuş sadece tensel zevkin ön plandaydı karsindaki insana anlayış göstermektense bunu kendine bahane ettin daha ilk sorunumuz da buna karar verdiysen ilerde her türlü sorunda bitirme kararı alırsın dedim ve engelledim
Mesele burda kasıp kasmamak değil bi erkeğin istediğini alamadığı için yaptığı tavri en azindan ben bunu gordumerkek arkadasımla ilk denememizde benimde ilk ilişkimdi ve dediğiniz gibi olmusstu canım cok yandıgı icin birlesme gerceklesmemisti ve erkek arkadaşım cok anlayıslı bir sekilde sıkma canını demek ki hazır değilsin buna daha sonra istersen bir daha deneriz demişti ve ben kendimi kastığım için oldugunu dusunmustum ikinci denememizde çok rahattım ve hic canım yanmadan birlesme gerceklesti tamamen steesle alakalı kendinizi kasmayın
evet tabi kesinlikle ama vajinismus yazan olmus o yuzden o konuyu gozardı ederek yazdım ben dusuncemiBurda
Mesele burda kasıp kasmamak değil bi erkeğin istediğini alamadığı için yaptığı tavri en azindan ben bunu gordum
Heh doktor hanım koydu teşhisi. Yahu neden korkutuyosunuz insanları ne alakası var aynı şeyi ben de yaşadım bi iki sevişmede normale dönüyoBnce siz vajinusmus hastasisiniz ondan kasiyorsunuz kendinizi
Hemende teşhisi koydunuz.ilk ilişkide hemen yapanda oluyor yapamayanda.Bnce siz vajinusmus hastasisiniz ondan kasiyorsunuz kendinizi
Ama devami geliyor yapamiyo kasitoHemende teşhisi koydunuz.ilk ilişkide hemen yapanda oluyor yapamayanda.