Merhaba kizlar, aslinda cevabini kendimde biliyorum ama yinede sizinde beni silkelemenizi istiyorum.
2 haftadir güya ciddi niyetle bir beyle görüşüyordum. Hayati hakkinda bir iki sey takilmistim ama yinede emin olmak istedim.
Dün bulusacaktik yemek yiyecektik sonrada tatli
saat 18:00 de bulusacaktik. Sabah günaydin yazdigimda sunu dedi: Ayy canim iyki yazdin biz biraz daha erken bulusabilirmiyiz? Saat 19:00 evde olmam gerek (lutfedip öglen 2 saat ayirmis bana). Tabi ben evli olduğunu düşündum ve cokkk sakin bir sekilde evli oldugun icinmi dedim? Yok aile toplantisi gibi bir sey zirvaladi. Bakti ben bulusmaya yanasmiyorum hemen aradi. Yok evli degilim yok cocuklardan arta kalan zamanimda fark ettimki sosyal aktivitem fazla olduyor gibi. Bende onunla bir daha konusmak ve gorusmek istemediğimi belirttim (prensip meselesi) soka girdi. Sirf saatte degisiklik yaptim diyemi diye bir seyler dedi ama sesi bile tiksindirdi beni. Ve engelledim. Dun engellememisti ama bugun engellemis oda beni. Sizce bu bey efendi kendisini idda ettigi gibi evli degilmidir? Yoksa beni manipulemi etmeye calisti? Siz ne düşünüyorsunuz?
2 haftadir güya ciddi niyetle bir beyle görüşüyordum. Hayati hakkinda bir iki sey takilmistim ama yinede emin olmak istedim.
Dün bulusacaktik yemek yiyecektik sonrada tatli