- 11 Mayıs 2023
- 76
- 51
- Konu Sahibi ugurbocegii0
İlk buluşmada bu soruyu soran erkek ne amaçla sormuştur?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk buluşmada bu soruyu soran erkek ne amaçla sormuştur?
Evlilik amacıyla tanışan kişilerde bu soru sorulabilirİlk buluşmada bu soruyu soran erkek ne amaçla sormuştur?
Ben direkt calisan kadin istiyor olarak yorumladim yalniz niyeyse.Farklı farklı nedenlerle sormuş olabilir.
A. Kendisi çalışmayacak bir hanımla evlenmek istiyor olabilir.
B. Çalışan bir hanımla evlenmek istiyor olabilir.
Flört, sevgili olma amacıyla görüştüğünüz bir görüşmeyse bunu sorması gerekir karşısındakini tanımak için bence normal bir soru. Karşısındakinin geleceğine dair fikirlerini, planlarını öğrenmek istemiş.
Evlendikten sonra çalışıp çalışmayacağınızı öğrenmek içinİlk buluşmada bu soruyu soran erkek ne amaçla sormuştur?
BuTanimak icin sormuştur. Ben calissam da calismasam da direkt elerdim cunku bana uymuyor. Ama calişan birini istiyor olmasi ve vakit gecmeden sormasinda da normal bir şey bosuna goruşmemiş olursunuz işte.
Bu adamla ayni fikirdeyseniz calismama fikrim yok ya da calisiyorsaniz da işi birakma ihtimalim yok ben omur boyu calisirim diyorsaniz bence sorun yok.
Dediğiniz gibi oldu . Ben calisan kari istiyoruma döndü olay. Sonra evlenince kendi paran olsun elime bakmaya döndü. Bunu diyen kişi de aile işinde bedavaya calisiyor maassizBen direkt calisan kadin istiyor olarak yorumladim yalniz niyeyse.
Ama ben calismayan biri olarak illa calismayan kadin isterim diyen birini de elerdim.
Bu
Dediğiniz gibi oldu . Ben calisan kari istiyoruma döndü olay. Sonra evlenince kendi paran olsun elime bakmaya döndü. Bunu diyen kişi de aile işinde bedavaya calisiyor maassiz
Ben direkt calisan kadin istiyor olarak yorumladim yalniz niyeyse.
Ama ben calismayan biri olarak illa calismayan kadin isterim diyen birini de elerdim.
Bu
Dediğiniz gibi oldu . Ben calisan kari istiyoruma döndü olay. Sonra evlenince kendi paran olsun elime bakmaya döndü. Bunu diyen kişi de aile işinde bedavaya calisiyor maassiz
Maaşsız? Karın tokluğuna mıBu
Hemen tercüme edeyim '' İleride evlenecek olursak, ciddileşirse çalışır mı bu kız acaba? malum ekonomi kötü eve para getirmeli, öyle tek erkekten geçinme devri bitti artık, umarım çalışır, neyse laf arasına sıkıştırıp sorayım ''İlk buluşmada bu soruyu soran erkek ne amaçla sormuştur?
Yol parası bide sigaraMaaşsız? Karın tokluğuna mı
Bu
Yol parası bide sigara
Siz nişanlınızdan ayrılalı 1 ay olmadı mı bu ne aceleBu
Kari mi?anlasilan evlenirseniz kendi dahil sizin el populer olucak sahsen aynen uzardimBu
Kart ile ödedi cüzdan bombosGörüştüğünüzde hesabı ödeyebildi mi bari