Selam hanımlar. Hemen konuya geçeyim bir ortamdan tanıdığım birisi var. Yaşlarımız 28/31 kendisini tanıyorum diyorsam gördükçe arada ayaküstü muhabbetler oluyor. Beni süzüyor, bakışlarını fark ettiriyor ilgisi açık. İlk tanıştığımız zamanlar bir kahve içelim muhabbeti olmuştu kendisi tarafından ama kesin bir gün tarih yoktu bir gün instagramdan bu pazar içelim derken benim evde tadilat işleri vardı uzun bir açıklama yapıp o haftasonu için reddetmek durumunda kaldım. Bu dönemde bi süre sonra koptuk ikimizin de hayatına başkaları girdi hatta kız arkadaşı beni instagramdan silmiş falan her neyse bunlar gereksiz detay. Biz ikimiz de benzer zamanda sevgililerimizden farklı nedenlerle ayrıldık.
1 hafta önce bu adamla yine denk geldik hayatın gidişatını falan konuşurken kahve içecektik dedi ben de içeriz dedim. Beni tekrar eklemiş instagramdan ve 1 hafta günaydından akşamına kadar ara ara mesajlaştık. Hep ilk mesajları kendisi attı ilgilendi baya. Haftasonu boş muyum diye beni yokladı ve bugüne kendisi plan yaptı seni öğleden sonra alayım diye tamam dedim. Öğlen bir baktım mesaj atıp beni ekmiş. Ne doğru dürüst bir açıklama ne bir kusura bakma yok. Zaten kasıntı egoist görünümlü birisi bir de şunun üstüne egosundan emin oldum. lütfen dışarıdan bir göz olarak yorum yapar mısınız amaç nedir ?
1 hafta önce bu adamla yine denk geldik hayatın gidişatını falan konuşurken kahve içecektik dedi ben de içeriz dedim. Beni tekrar eklemiş instagramdan ve 1 hafta günaydından akşamına kadar ara ara mesajlaştık. Hep ilk mesajları kendisi attı ilgilendi baya. Haftasonu boş muyum diye beni yokladı ve bugüne kendisi plan yaptı seni öğleden sonra alayım diye tamam dedim. Öğlen bir baktım mesaj atıp beni ekmiş. Ne doğru dürüst bir açıklama ne bir kusura bakma yok. Zaten kasıntı egoist görünümlü birisi bir de şunun üstüne egosundan emin oldum. lütfen dışarıdan bir göz olarak yorum yapar mısınız amaç nedir ?