- 7 Nisan 2008
- 2.767
- 7.747
- 683
- Konu Sahibi prometheus
Merhaba hanımlar. 10 yıl evli kalmış, 1,5 yıl önce de boşanmış, 36 yaşında bir kadınım. Hoş bir kadın olduğumu söylerler. Gerek evlenmeden önce gerek boşandıktan sonra tanışmak- görüşmek isteyenler oldu/oluyor. Genç kızken, bekarken flört etmeyi biliyordum, sinyalleri doğru okuyordum, kimden zarar gelir, kim mutlu eder- etmez anlayabiliyordum. 5 yıl flört+ 10 yıl evlilikten sonra flört etmeyi unuttum biraz boşandıktan sonra birkaç dateim oldu. İlk buluşma biraz sorunlu geçiyor benim için. Adam kahve içmeye çağırıyor, buluştuktan yarım saat sonra illa yemek yiyelim diyor mesela neden direkt yemeğe davet etmedi diye hemen üstünü çiziyorum. Bir tanesi ilk buluşmada Amsterdam’dan aldığı kahve kupasını hediye getirmiş ne alaka dedim Bir diğeri buluştuktan sonra teşekkür ediyor sonra ses soluk çıkmıyor; nasıl davranacağımı bilemiyorum. İyi geçen bir ilk buluşma nasıl olur; kötü geçen bir ilk buluşma nasıl olur, tecrübelerinizle birlikte öğrenmek isterim. Kadın ne yapar, erkek bunu nasıl değerlendirir; erkek bir pas atar, kadın bunu nasıl gole çevirir gibi.. İyi bir ilk buluşmanın giriş- gelişme - sonuç kısımları nasıl olur bana bir el atın bacılar..
Elbet şu pandemi bitecek elbet sosyalleşeceğiz değil mi ama
Öpüyorum herkesi
Elbet şu pandemi bitecek elbet sosyalleşeceğiz değil mi ama
Öpüyorum herkesi