İlk buluşma..?

rahatsiz etmek istememeside bir secenek.ama ben hissime gore yorum.yapayim. hoslanan begenen bir erkek bu mesajla sınırlı kalmazdi.en azindan iyiki bulusmusuz v.s tarzinda bseyler soyleyp niyetini belli ederdi.
yani ben bu durumu bi esimle yasadim ve ondada bulusma sonrasi gece gec saatlere kadar mesajlasmistk.bence ya bi msj at kafandaki sorulardan kurtul.yada umudu kes

Daha 19 yaşındaymışsın bu ne hız

Sen atmaaaa o atar eger ilgilenirse.. yani ne engelleyebilirki onu eger isterse..
Vay be esimle bizim.halimiz aklima geldi de.. mesaj atmamak.icin kendimk cok zor tutmustum o atmisti sonunda.. sonra da niye atmadin senden mesaj bekledim demisti
Ama o atti yani ,.bence de beklemelisin..

senın kriterlerine uyuyorsa biraz sabırlı ol ve bekle

Atti mesaj :) Dediginiz gibi oldu neden mesaj atmadin falan muhabbetine girdik :))

Toplu cevap olsuunn :)) Napıyosun, neden buluştuktan sonra hic yazmadin dedi. Yanlis anladim konusmak istemiyorsun diye rahatsiz etmeyeyik dedim ama diğer taraftanda kendimi tutamadim yazdi. Konusuyoruz hala :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…