- 2 Mayıs 2016
- 1.095
- 1.107
- 133
Merhabalar herkese hayırlı geceler.. Birine anlatamadım bende buraya dökeyim içimi dedim.. Ablalarım ve böyle bir durum yaşamışlardan yorumlar bekliyorum akıl verin banaa.. Konuya gelecek olursak üniversite son sınıf öğrencisiyim, görüştüğüm biri yoktu. Kuzenim bigün bana ilk okul arkadaşının çok iyi birisi olduğunu ve benimle tanıştırmak istediğini söyledi. Telefonda konuşurlarken benide muhabete dahil etti ve konuştuk. Daha sonra numaralarımızı birbirimize verdik falan güzel bi sohbet yakaladık. Gerçekten efendi konuşmasını bilen bir çocuk. Ben hep çok aşk'la evlilik yapanlara heveslerdim ne yalan söyleyeyim, çok severek evlilik yapmak istiyorum o yüzden..Neyse buluşma kararı aldık, bu hafta finallerim bitince bugün buluşalım dedik. Avm içinde bir cafe'de kahve içtik karşılıklı,muhabbeti telefondan daha hoş.Sürekli güldük konuştuk falan. Güzel 2,5 saat sonrasında ayrıldık eve geldim. Mesaj attı Bugün için teşekkür ederim diye. Bende bişey yapmadım asıl ben Teşekkür ederim yazdım. Gördü fakat birşey yazmadı. Son görülmesi kapalı olduğu için girip girmediğini de göremiyorum Sizce ne yapmalıyım? Kafam karıştı ne düşündüğünü anlamıyorum. Mesaj atmadan beklemeli miyim? Pff.. ne karışıkmış bu olaylar.. Okuyan yorumlayan herkese şimdiden teşekkürler.. Tekrardan hayırlı geceler..