ilk bulusma

Elbasantava

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
269
127
23
35
Kizlar ilk bulusmada koyu hardal renk blr elbise giymeyi dusunuyorum Taba rengine yakin Sizce ilk bulusma icin itici mi olur bu renk
Bide azcik mini :)

Hani derler ya kahve tonlari giymeyin topragi olunu hatirlatir itici gelir diye
Tövbestağfirullahh o zaman siz beyaz giyin adama direk evlilik çağrısı yapmış olursunuz şaka bir yana söylediğiniz renk gayet hoş eğer içinize sinmiyorsa daha soft renkler tercih edebilirsiniz bej ekru gibi

Yahu kardeşim elbiseyi görmeden nasıl yorum yapalım hele ki ten rengini bilmeden. Ben buğday tenliyim mesela bana hiç gitmiyo toprak tonu. Belki muhteşem bi elbise ama sana yakışmayacak. Kimine göğüs dekoltesi çok yakısır kimine hiç gitmez. Bana mesela diz boyunda etek hiç yakısmaz başkasında güzel durur. Böyle sana yapılan tüm yorumlar havada olur anlamsız olur. Ama renk ölümü hatıraltır falan tabi ki saçmalık yani. Sen kendini beğendiysen elbisenin icinde bitmistir.

Valla ilk gez duydum Ben çok severim kahverengi tonlarını hiç itici de gelmiyorum sevgilime bence
Olurmu renklerin dili vardır
K.rengi pastel renkler sonbahar yaşlılık gibi algılanır
Lacivert ve siyah resmi renklerdir özellikle lacivert güven verir
Kırmızı şehvet tutku rengidir
Sarı depresiftir beyaz ölüm ve düğün gibi kavramlarla özdeşleşir
Vs

Ay bugun aradim taradim kirmizi elbise
Canım şakaydı
Şimdi kırmızı çok iddalı olur
Sana yakışan renk ve kesimde bir elbise seç
Saçlarını hafif toplayabilirsin uzun ise ve makyajı abartma çoğu erkek bunu çok itici bulur
Bu onun ilk izlenimi içindi
Sen ise oturmasına kalkmasına nezaketine dünya görüşüne aile yapısındaki uyuma dikkat et
Kıyafetinde abartı varsa bilki birşeyleri gizlemek için yapılan sansürdür bu

neden daha sade birşeyler giymeyi tercih etmiyorsunuz. pantolon, şık bir bluz ve sade makyaj, fönlü saçlar bence idealdir ilk buluşma için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…