- 2 Ağustos 2018
- 269
- 127
- 23
- 35
- Konu Sahibi Elbasantava
-
Hani derler ya kahve tonlari giymeyin topragi olunu hatirlatir itici gelir diyeErkeklerin renge takıldığını sanmıyorum istediğinizi giyin.
Kizlar ilk bulusmada koyu hardal renk blr elbise giymeyi dusunuyorum Taba rengine yakin Sizce ilk bulusma icin itici mi olur bu renk
Bide azcik mini :)
Ay bugun aradim taradim kirmizi elbise bulamadimBen olsam kırmızı tercih ederdiö
haha nasil yani :) iddiali derkenİlk buluşma için biraz iddialı bir renk evlilik meraklısı sanabilir seni
TövbestağfirullahhHani derler ya kahve tonlari giymeyin topragi olunu hatirlatir itici gelir diye
Valla ilk gez duydumHani derler ya kahve tonlari giymeyin topragi olunu hatirlatir itici gelir diye
OlurmuValla ilk gez duydumBen çok severim kahverengi tonlarını hiç itici de gelmiyorum sevgilime bence
Renk degil de mini yerine spor giyin. En azından ben oyle yapardım.Kizlar ilk bulusmada koyu hardal renk blr elbise giymeyi dusunuyorum Taba rengine yakin Sizce ilk bulusma icin itici mi olur bu renk
Bide azcik mini :)
Neden kiRenk degil de mini yerine spor giyin. En azından ben oyle yapardım.
Canım şakaydıAy bugun aradim taradim kirmizi elbise
Ilk bulusma için miniyi tercih etmem. Daha sonraki gunler hava uygunsa olabilir.Neden ki
Ay bilmiyorum ki cok etkilendim ben de etkilemek istiyorum sanirimneden daha sade birşeyler giymeyi tercih etmiyorsunuz. pantolon, şık bir bluz ve sade makyaj, fönlü saçlar bence idealdir ilk buluşma için.
bu kişi gördüğünüz tanıdığınız biri o zaman.Ay bilmiyorum ki cok etkilendim ben de etkilemek istiyorum sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?