Hayır aslında küçüklüğümde aşırıydı ama gözlük taktıktan sonra düzelmişti. Şimdi yine nüksetti çok üzülüyorum bu durumaAşırı mı yani ameliyatlık bir durum mu var?
Öyle değilse eğer doktorunuzun verdiği egzersizleri yapın baya düzelme oluyor.
Hayır aslında küçüklüğümde aşırıydı ama gözlük taktıktan sonra düzelmişti. Şimdi yine nüksetti çok üzülüyorum bu duruma[/QUOT
Tekrar doktorunuza gidin bence.Ama kendiniz için ,sağlığınız için gidin.
Evet gitmeyi düşünüyorum.. hemen sonuç vermese de kesin çözümü var mı sizce?
Merhaba, benim 2 yıldır platonik sevdiğim bi çocuk vardı sonunda açıldım uzun süre konuştuk. Sonuç olarak görüşmek istedi. Beni daha önce hiç görmedi sadece twitterdan " en güzel çıktığım" fotoğrafları gördü k kadar. İşin kötüsü bende şaşılık var diğer kusurlarımı hiç saymıyorum ağız burun diş hep problemli ama bakışlar çok önemli olduğu için şaşılığımı çok taktım ben ya24 yaşındayım özellikle şaşılık ile ilgili ne tür bi çözüm yolu önerirsiniz?
Öyle ama ilk etapta dış görünüş çok önemli ve kendimi hiç beğenmiyorumözgüven eksikliğin olduğunu düşünmüyorum. öyle olsa açılmaya cesaret edemezdin zaten. bu özgüvenini kaybetme.
rahat ol. seven her türlü sever zaten. elektrik meselesi bu işler.
sevmezse de kendi bilir. aşk, sevgi görüntüyle güzellikle alakalı değil ki zaten herkesin kendince bir havası, tarzı var.
şaşılık mevzusunu da doktorlar bilir.
Ne güzel :) peki ilk adım sizden mi gelmişti?seven seni böyle sevsin :) benimde sevmediğim gözlüklerim var konu da açmıştım hatta benimde bi buluşmam vardı gayette iyi geçti şu an için herşey normal :) özgüveninle git oraya umarım herşey güzel olur senin için :)
İmkanım olsaydı da hepsini yaptırabilseydim keşkeŞaşılık,ağız,burun,diş diyorsun şaşılık ile ilgili bir bilgim yok ama diğerleri kolaylıkla değiştirilebiliyor bu dönemde.
Beğenmediğin yerlerini yaptırabilirsin. Kesinlikle insanın kendine daha çok güvenmesine neden olup,psikolojisini iyileştiriyor.
Kısa süreli çözüm sunulmaz ama, kendini nasıl en iyi görüyorsan öyle giyin-süslen çık karşısına.
Bol şans
Öyle ama ilk etapta dış görünüş çok önemli ve kendimi hiç beğenmiyorum
Aynen öyle korkunun ecele faydası yok teşekkür ederimherkesin az buçuk beğenmediği tarafları vardır. özgüven eksikliği vardır bunlar normal şeyler.
ama sen kendine güvenmişsin ki açılmışsın. bu güveni sürdür.
şık giyin bakımlı ol güleryüzlü ol git görüşmeye olursa olur olmazsa dünyanın sonu değil.
Gözlük gerçekten işe yarar mı ? Akşam görüşmek istersem özgüvensizliğimden kaynakşandığını anlar mı sizce?Eger sasiligi cok takiyorsan hemen doktora git gözlükle hic belli olmaz. bir guzellik salonuna git sacini basini yaptir, dislerini temizlettir (beyaz ve parlak disler her gulusu guzellestirir) bi sekilde cirkin gorunmen imkansiz
Bir de siz ilk buluşmanızda gergin miydiniz? Hani ne konuşulur neler dikkat edilir hiç bilmemseven seni böyle sevsin :) benimde sevmediğim gözlüklerim var konu da açmıştım hatta benimde bi buluşmam vardı gayette iyi geçti şu an için herşey normal :) özgüveninle git oraya umarım herşey güzel olur senin için :)