- 31 Ağustos 2016
- 1.356
- 1.126
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
Öncelikle çok tatlı birisine benziyorsunuz. Olduğunuz gibi çok doğal geldiniz bana.
ilk buluşmada karşı tarafın tavırları aslında gayet normal ama buluşma öncesi bana da boşanmayla alakalı kafasına yatmayan şeylerin olduğunu hissettirseydi bende tıpkı sizin gibi davranırdım . Siz de yorumlarda söylemişsiniz zaten boşanmış olduğunuz için farklı yaklaşır mı düşüncesi belirmiş gayet doğal olarak.
Ama şunu da unutmayın sadece cinsellik amaçlı yaklaşan biri olsaydı sizin tavırlarınızdan sonra “bana burdan ekmek çıkmaz ” deyip topuklamış olurdu. Bence bu şekilde davranmaya devam edin demek ki o da böyle seviyor.Hem ne demişler kaçan kovalanır
Teşekkür ederiiiim o sizin tatlılığınıız evet ben de sizin gibi düşündüm. Özellikle burda yazan yorumları okuyunca biraz fazla tepki vermiş oldugumu farkettim. Dediğiniz gibi niyeti başka olsa bu kadar odunca tavırlarımdan sonra senlemi uğraşcam ben diyip kaçabilirdi görüşme sonrası konuştuk anlattım ona, ilk görüşme olduğu için fazla yakınlığı sevmediğimi mesafenin doğru oldugunu düşündüğümü söyledim. Aslında haklısın ben biraz hızlı davrandım sanırım dedi.
Bir de çok heycanlıydı görüşme boyunca iki kez arabayla nerdeyse kaza yapıyodu şaşkınlıktan