- 31 Ağustos 2016
- 1.356
- 1.126
-
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
Yani aslında böyle rahatsız edecek sarılma değil, ben çok çok samimi erkek arkadaşımla uzun zaman görüşmesem öyle sarılırım, duygusal bi sarılma değildi ama yine de bana biraz fazla hızlı geldiIlk bulusmada sarilmak ne ya? 2.bulusmada ne yapacak bakalim adamin freni patlamis :)
Öyle mi diyosunuzTutmak zorunda değilsiniz tabi ki ama çok ters bir tepki vermişsiniz, kimse her yakınlaşmak isteyen erkeğe kucak açmıyor ama reddetmeyi bile tatlı-flörtöz bir şekilde yapmak mümkün (karşıdaki adamın ayılık yapmaması şartıyla. )
Tokalaşmak kadın-erkek buluşması için çok resmi. İlk buluştuğum birinin tokalaşmayı tercih etmesi beni bayağı iterdi.
Ilk bulusmada sarilmak ne ya? 2.bulusmada ne yapacak bakalim adamin freni patlamis :)
Sanırım dalga geçiyosunuz benimleYanağınızdan mı öptü!!!
Yo yo ağzındandırYanağınızdan mı öptü!!!
Telefonda zaten söylemiştim. Bu görüşmemizde neden ayrıldıgmızı sordu. Kimse ayrılmak için evlenmiyor sonuçta dedi. Senin için böyle hayırlısı olmuş demekki dedi. Çokta fazla konuşmadık bunun üzerinde.Diğer konuyu biliyorum
Merak ettim bir evlilik yaşadığınızı öğrenince tepkisi ne oldu
Bir de boşanmış olmak ya da olmamakla alakası olmasa da ben de ilk kez gördüğüm birinin direkt sarılmasından hoşlanmazdım.
Öyle mi diyosunuzama çok ters söylemedim gülümseyerek dedim hayır tutmanı istemiyorum diye. O soru sordu tutabilirmiyim diye ben de cvp verdim aslında
Ama sizin durumunuz bellidir. Biz de daha ortada net bişey yok. Ailesi duyunca ne diyecek kabul edecekmi etmeyecekmi bilmiyoruz. Bu adam sarılma derdindeIlk bulusmada öpüşen bir insan olarak bu konuyu pas geciyorum
Adam da hic yol yordam bilmiyor. Elini tutayim mi ne demek. Cok tutmak istiyorsan boyle denk gelmis gibi temasta bulun,karsidakinin tepkisine gore tuttugun saniyeleri uzat :)
Demek elini tutmak için izin istedi, sarıldı ve yanağından öptü. Hem de daha 30’lu yaşlarınızda tazecikler olarak bunlar çok yanlış. Ne demek sarılmak falan, pis sapık. Kesin seni kullanmaya çalışıyor.
Ilk bulusmada öpüşen bir insan olarak bu konuyu pas geciyorum
Adam da hic yol yordam bilmiyor. Elini tutayim mi ne demek. Cok tutmak istiyorsan boyle denk gelmis gibi temasta bulun,karsidakinin tepkisine gore tuttugun saniyeleri uzat :)