• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk buluşma-anlayamadım?

Pskpsikolog

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2017
167
53
18
Tekrar görüşmek istediğini kalkar kalkmaz söyleyen söyleyen adam başka neden böyle yapar aklım almıyor? Sebep bu söylediğim mi acaba?

Biriyle tanıştım görüşmek istedi kabul ettim. Oturduk bi cafede iltifatlar falan kalktıktan sonra da çok memnun olduğunu tekrar görüşmek istediğini söyledi. Aradan 2-3 gün geçti mesaj gelmedi ben mesaj attım teşekkürler diye

Rica ederim ne demek. Ben tesekkur ederim asıl. Sonrasında cafede de gördüm seni dedi. Onunla mekandan ayrıldıktan hemen sonra ben arkadaşlarımla buluşmaya gittim o da buluşmaya gitmiş aynı mekandaymışız. Ben görmedim onu kalabalıktan dolayı.

Sonra ilgi alaka kesildi tekrar buluşmak isteyen çok çok memnun olan adam uzak davrandı.

Cafeye girdiğim de arkadaşlarım benden önce girmişti cafede garson arkadaşımın çok yakın arkadaşı diye tanıyordum ben de bizim kızlar nerede oturuyor diye sordum o da göremedim dedi sonra gösterdi yerlerini

Acaba diyorum ben garsonla konuşunca beni mekan kızı falan mı sandı cafe cafe dolaşan garson mekan sahibi ile haşır neşir olan.

Son düzenleme:
ben öyle zannediceğini düşünmüyorumda,daha sonrasında kararını değiştirecek bişi olmuştur sizle alakası olmayabilir durumun belki hayatında başka birisi yada birşey oldu?

ben öyle zannediceğini düşünmüyorumda,daha sonrasında kararını değiştirecek bişi olmuştur sizle alakası olmayabilir durumun belki hayatında başka birisi yada birşey oldu?

Düşüne düşüne kafayı yedim. Memnun olup görüşmek istediğini söylüyor ben de belki başka biri olmuştur dedim ama iki günde mi olsun diye düşündüm sonra. Aklıma da cafe geldi.

Ben bununla bi cafe de karşılaşırım mutlaka aynı yerlere gidiyormuşuz meğerse hep evlerimiz de yakın.

Karşılaşınca bakalım ne yapıcak. Benim içimden suratına kötü kötü bakıp yüz çevirmek geliyor ama ne yapmalıyım bilmiyorum

tekrar görüşmeyi isteseydi eğer zaten söylerdi ne zaman buluşuyoruz diye bence istemiyor yada başka bir düşüncesi var hem erkekler o kadar da masum değil belki sizinle görüşmeye gelirken bile hayatında başka birisi vardı bilemeyiz sonuçta size ne kadar anlatıyorsa o kadarını biliyorsunuz ayrıca siz beğendiğinizi çok belli ettinizmi belki ilginizi anladı peşinden koşturmak istiyor olabilirmi karşılaşırsanız eğer öyle surat yapmayın gayette havanızı koruyun

tekrar görüşmeyi isteseydi eğer zaten söylerdi ne zaman buluşuyoruz diye bence istemiyor yada başka bir düşüncesi var hem erkekler o kadar da masum değil belki sizinle görüşmeye gelirken bile hayatında başka birisi vardı bilemeyiz sonuçta size ne kadar anlatıyorsa o kadarını biliyorsunuz ayrıca siz beğendiğinizi çok belli ettinizmi belki ilginizi anladı peşinden koşturmak istiyor olabilirmi karşılaşırsanız eğer öyle surat yapmayın gayette havanızı koruyun

Ben gayet rahat davrandım heyecanımı yansıtmadım hiç. Bi de demişti ki beni diğer meslektaşlarımla karıştırma... Eminim sosyal medyada başka kızlarla konuşuyor. Yüzüne çarpasım var bunları terbiyesizin

Acaba başkası var mı diye düşünmedim değil hatta dolaylı yoldan sormayı bile düşündüm sonra saçma olur diye sormak istemedim. Tepki vermeden kalksaydı istemiyor der geçerdim ya da ben yazınca düşüncem oumsuz deseydi bunları dişünmezdim bu kadar pufff

Evet çok gıcık oluyorum ama içimdekini yansıtmamalıyım haklısınız. O yokmuş gibi rahat davranıcam.

Teşekkürler düşüncelerinizi paylaştığınız için

Back