-
- Konu Sahibi Gizemyasar
Düğüne de az kalmışken kendini şimdiden bu psikolojiye hazırlamaya başlaÇok doğru örneklere değinmişsiniz gerçekten düşününce ne kadar doğru tespitte bulunduğunuzu farkettim. Her şey kafada bitiyor anladığım psikolojik olarak kendimi hazırlasam sorunsuz olur gibi
Bunun için de kanamanın yoğunluğa göre değişiyor diye biliyorum. Eğer az bir kan gelmiş ve kanama durmuşsa devam etmekte ne gibi bir sakınca olabilir kiiHanımlar birde şunu merak ediyorum, ilk birleşme olduktan sonra kızlık zarı kanaması denen bir durum var biliyorsunuz ki. Diyelim ki kanama oldu ama boşalma ve orgazm gerçekleşmedi henüz bu durumda birleşme devam etmeli ve yoksa durmalı mıyız
Ayy maşallahNe kanama, ne ağrı hiçbir şeyim olmadı. Hey gidi günler
Karşısınızdaki kişiyle ilgisi var aslında, nazik ve ne yapacağını bilen biriyse sıkıntı yok.
Gelinin ilk gece beli kırılmış, yengem 1 hafta yürüyemedi, halam 10 gün kanamış gibi şeyler anadolu efsanesi
Aynen öyle oluyor bence en doğru örneklemeYanma tarzında bir acı oluyor. Ama eğer mesela ağda yaptırdıysanız, kaş aldırdıysanız, ilk ilişkide duyacağın acı bunların yanında hiçbir şey. Zaten sevişmek zevkli bir şey o yüzden kafanıza takmayın.
Bence devam edilebilir. Aslında kanama az oluyor ama ıslaklık vs olduğu için çokmuş gibi geliyor. Bir de ilk ilişkide orgazm olmama olasılığınız yüksek. Eğer orgazm olmak istiyorsanız, birleşmeden önce (ön sevişme faslında vs) olun derim. Orgazm sırasında endorfin salgılanıyor hem daha rahat olur ondan sonra.Hanımlar birde şunu merak ediyorum, ilk birleşme olduktan sonra kızlık zarı kanaması denen bir durum var biliyorsunuz ki. Diyelim ki kanama oldu ama boşalma ve orgazm gerçekleşmedi henüz bu durumda birleşme devam etmeli ve yoksa durmalı mıyız
Ön sevişmede olmak daha zor. Rahatlamak sürece uymak çok önemliBence devam edilebilir. Aslında kanama az oluyor ama ıslaklık vs olduğu için çokmuş gibi geliyor. Bir de ilk ilişkide orgazm olmama olasılığınız yüksek. Eğer orgazm olmak istiyorsanız, birleşmeden önce (ön sevişme faslında vs) olun derim. Orgazm sırasında endorfin salgılanıyor hem daha rahat olur ondan sonra.
Ağda, lazer vs bunlara dayanabiliyorum, o acıyı biliyorum yaniYanma tarzında bir acı oluyor. Ama eğer mesela ağda yaptırdıysanız, kaş aldırdıysanız, ilk ilişkide duyacağın acı bunların yanında hiçbir şey. Zaten sevişmek zevkli bir şey o yüzden kafanıza takmayın.
Haydi inşallah diyelim o haldeO kanama ve acı hikayeleri vajinusmusla bağlantılı, kasmayınca çok kolay bir süreç ama kasınca can sıkıcı oluyor. Olabildiğince gevşet kendini, vajinanı da çişini yapar gibi yaparak gevşemesini sağla çok kolay olacak.
Bi de kayganlaştırıcı kesinlikle işi kolaylaştırıyorHaydi inşallah diyelim o halde
Bi de kayganlaştırıcı kesinlikle işi kolaylaştırıyor
Okey marka da olur durex de olur ya sade alın ya da çilekli. Masajla karışık almayın yakıyorYeni evlenecekler olarak bu konulara yabancıyızMarka ismi vs de paylaşırsanız eğer çok daha iyi olur :)
Durex' i bir kullanıcıdan daha duymuştum. Tercihimiz ondan yana olur muhtemelenOkey marka da olur durex de olur ya sade alın ya da çilekli. Masajla karışık almayın yakıyor
Foşur fosur kan olacak mı sanıyorsun ? Belki bitince farkedersin, belki tuvalette. Belki de benim gibi kan Man görmeden iş bitmiş olur:)Hanımlar birde şunu merak ediyorum, ilk birleşme olduktan sonra kızlık zarı kanaması denen bir durum var biliyorsunuz ki. Diyelim ki kanama oldu ama boşalma ve orgazm gerçekleşmedi henüz bu durumda birleşme devam etmeli ve yoksa durmalı mıyız
Çok güzel tavsiyeBenım kanadı ama kanadı diye öcü değil yani. Hatta sabahına doktora gittim durmayınca birkaç gün sonra kesildi. Sorun yokmus. Herkes cok farklı yasıyor bazıları cok rahat bazıları cok zor. Artık şansına yaşayınca görceksın. Ama lütfen cok araştırma yapma akısa bırak. O gün sürekli birleşme anına odaklanma yanı oldu olcak dıye. Uzun uzzzuuuuuuuuunnnn sevısın sonra yapın en önemli tavsıye bu bence.
Sevişmelerimiz oldu çok kez gayet zevk aldık ikimizde ama sex farkını da merak ediyorum
2,5 aylık yeni evliyim. Aynı sizin endişeleriniz ben de yaşıyordum. Kasım 2023'te üyeliğimi açtığımda ciddi sıkıntı içerisindeydim. İlk mesajlarımı okursan nasıl bir durumdayım (aynen sizinkine benzer) anlayabilirsin. Hatta vajinusmus olur muyum diye korkuyordum. Çok samimi olduğum çevremdeki birkaç evli arkadaşım ve Kadınlar kulübündeki tecrübeli ablalar ve arkadaşların önerilerini (aynen size de önermişler) iyi dinledim, dikkate aldım ve çok işe yaradı. Öncelikle nişanlılığımızın son 3 ayı ufaktan sevişmeye başladık ve ilerlettikHanımlar birde şunu merak ediyorum, ilk birleşme olduktan sonra kızlık zarı kanaması denen bir durum var biliyorsunuz ki. Diyelim ki kanama oldu ama boşalma ve orgazm gerçekleşmedi henüz bu durumda birleşme devam etmeli ve yoksa durmalı mıyız