• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk birleşme oldu ama gerisi gelmiyoo(vajinismus)

• Konu Sahibi Konu Sahibi *Maviş*
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

*Maviş*

Ziyaretçi
ilk birleşmeyi yaşadık kızlık zarım bozuldu.ama daha sonra ilişkiye giremedik kullanmadığım iliç kalmadı ve gitmediğm dr.bana yardımcı olunnnnnn......:1no2:

sen zor olanı atlaşmışsın.bundan sonrası ise daha kolay..zor olanı başardıysan gerisini hayli hayli başarırısın..ilk birkaç ilişkide daha biraz acı çekersin ama zamanla alışırsın..kayganlaştırıcı jel kullan..birde birden ilişkiye girmek yerine yavaş yavaş ilişkiye girmeyi deneyin

maviş canım nesrin111 haklı bırden ilişkiye gırmeyın ön hazırlık çok onemli ben 1.5 yıllık evliyim ilk başta bıraz korkmuştum ama ön sevişmeyi uzun tutmak çok onemlı ve kendını kasmamak rahat bırakmak guzel olumlu şeyler duşunup beynını hazırlamak çok onemlı sen ıstedığın zaman ilşkiye gırın eşin istediği zaman değil bu ilk zamanlar için ideal bı çözum yolu olabılır sen istersen oncelikle hersey daha guzel olur tabı hersey karsılıklıdır eşin de mutlaka isteyecektır ten uyumu kokunuz bunlar cok onemlı sevmek çok onemlı onun tenının kokusu nefesı senı rahatsız etmıyorsa bence aşarsınız bu problemı ama bunlar snı olmusuz yonde etkılerse durum bıraz daha farklı

çooookkk uzun sevısın derım ben ozaman baya gevsıyeceksın ve cok rahat olucak kolay gelsınyerimseniben

cnm eşimi çok seviyorum kokusu beni rahatlatıyo bile ama iş ilişkiye girmeye gelince ne oluyo bilemiyorum ama resmen kitlenip kalıyorum 1-2 cm penis giriyo ama gerisi gelmiyor.sanki tıkalı gibi.olmuyoya çıldırcam bi problemimde yokmuş ama ne bu yaaaa bıktım vallaa.......

mavişcim yapman gereken kendini kasmamak rahat bırak kendini hersey daha kolay olur
ilk gece eşin zorladımı peki
korkun ondan da olabilir

yok cnm hayır zaten biz 2 yıl sonra yapabildik.o zorlamadı ve beni bu zamana kadar bekledi.bendeki sorunda kendimi kasmıyorum tmm diorum.ama yine o noktaya gelince kasıyorum sanırım işte bunu nasıl yencem yaa anlayamıyorum artık.çok sıkıldım böyle yaşamaktan.önerebilcen bi krem varmı kayganlaştırıcı emla ve anestol dışında??????

nasıl yani evlendikten 2 yıl sonramı* baya geç olmuş bizimde 3 ay sürdü ben çok korkuyodum benim ablalarımın kızlık zarı çiftti ve hastanelik oldular 2 gün yattılar bende aynısı olucam diye çok korktum ve hep geri çektim kendimi ilişkiye girecekken ama siz baya uzun beklemişsiniz Allah a şükür öle bi sorunum olmadı kendini sıkma gene olmayacak diye başlama ilişkiye rahat ol canım herşey yoluna girer.

ya artık bebek istiyorum dün gece yine rüyamda bebeğimin oldunu gördüm.anne olmayı çok istiyorum artık...ama hala normal bi ilişki yaşayamadımki bebek olsun dimi..

maviş cim egzersizler vardı vajinusmus için
onları yaptın mı hiç

kegel ve nefes egzersizlerini dene..çok işe yarıyor..ve kayganlaştırıcı bi jel var onu al canım a.s.

kegel ve nefes egzersizlerini dene..çok işe yarıyor..ve kayganlaştırıcı bi jel var onu al canım a.s.

Maviş* çok pardon ama YUHHH..2 yıl dile kolay yaa...eşinde maşallah peygamber sabrı varmışşş:1shok: bizim ilk gecede 3-4 denemeden sonra oldu devamı geldi zaten:jeyyar: ama bir akadaşım 1-2 ay sonra yapabildi..tamamen gevşemekle ilgili... kendini eşine bırak ve o anı hiç düşünme:bbo:ön sevişmeyi uzun tutun ve senin beklemedğin anda eşin harekete geçsin kaydirigubbakcemile3 birde kayganlaştırıcı kullanmak pek sağlıklı değil ama illaki gerekiyorsa bence doktora sormadan kendin alma canım:1no2: Allah yardımcın olsun:Saruboceq:...acil şifalar dilerim..:teselli:

ya artık bebek istiyorum dün gece yine rüyamda bebeğimin oldunu gördüm.anne olmayı çok istiyorum artık...ama hala normal bi ilişki yaşayamadımki bebek olsun dimi..

canım ya üzülme korkma bu iş sadece eşinde bitiyor onun sana çok ılımlı yaklaşması lazım başka türlü olmaz bu işler sende o işte kendini sıkma rahat ol gevşe bak ozaman nasıl güzel olur bide ön sevişmeyi ne kadar uzun tutarsanzı o kadar iyi olur bence bak ozman bebeğinde olur canım relaks olmalısın kendine iyi bak :1hug:

canım tüm egzersizleri uyguladım kaygnlaştırıcıda dr verdi yani.ama canım çok yancak die korkuyorum galiba ondan kasılıyorum.ama kızlık gitti bundan sonrakiler onun kadar acımaz dimi tecrübeler size soruyorumm..

canım bir uzmana git 2 yıl uzun bir süre parmak egzersizleri nefes egzersizleri var benim bir arkadaşımda senin gibi ama o yok ben parmak egzersizi yapamam yok oraya bile bakamam hala bekliyor :bbo: doktor ona süre uzadıkça çözüm zorlaşır demiş bende sana diyeyim yerimseniben burda bizim yazdığımızla olmaz bu iş içn özel eğitim almış doktorlar var araştır aklına yatan bir doktora git canıma.s.

canım çok komik gelecek belki ama benim bir arkadaşımda işe yaramıştı. sarhoş olmayı dene. eşinle biraz alkol alın ve ondan sonra gelişsin herşey. böylece canının yanmadığını göreceksin ve korkunu atlatacaksın. bir dene bakalım.

canım onun bi etkisi olmuyo inan bana..(alkolün)çünkü o halde bile o pozisyona gelince aklıma korku geliyoooo:1no2::sm_confused:senağlama

mavış doğru nefes almayı ve o an yeteri kadar ıkınmayı denersen kesinlikle yapabirsin.ayrıca p....k egzersizlerınıde öneririm.

canım tüm egzersizleri uyguladım kaygnlaştırıcıda dr verdi yani.ama canım çok yancak die korkuyorum galiba ondan kasılıyorum.ama kızlık gitti bundan sonrakiler onun kadar acımaz dimi tecrübeler size soruyorumm..

canım ilk birkaç ilişkide biraz acı hissedersin ama kızlık zarının acısı kadar olmaz tabii ki..zor olan gitmiş..onu yaptıysan bundan sonrasını hayli hayli yaparsın..merak etme canım ,öyle düşündüğün gibi çok acı falan olmayacakki.

canım sen işin zorolanını atlatmışsın biraz kendini eşine bırak bende senin gibi zorlandım ama eşim çok destekti hergece beni rahatlatırdı ahah keşke ogünlere dönebilsem çokgüzeldi acısıyla tatlısıyla bence tadını çıkart benim kanamam çoksürdü 1haftayı geçmişti eşim doktora gidelim dedi ben gitmedim yavaş yavaş deneyin kendini sıkma

Back