İlk bebeğini kaybedenler ne durumdasınız :(

Sorma canım benim alt komsum da hamile..6 aylik bana diyorduki ramazanda ben yerim artık sen bakarsin diyodu..hamile oldugumu ogrenince o gelmisti aklima; ( yazarim tatlim ben simdi tutsam mi bilemiyorum ; (

Canım tekrar soruyorum galiba ama kaç haftalıktı seninki? Eski mesajı bulamadım da

o çok daha zor hazırlık yapıpta elinde kalması ne acıdır Allah yardımcın olsun neyseki ben onu yapmamıştım yeni yeni bakınıyodum 5 ayım bitmek üzereydi bi kaç gün kalmıştı 6.ayıma girer girmez izne ayrılacaktım sonra hazırlığa başlayacaktım ki planlarım iki günde alt üst oldu. boşver etrafı konuşan konuşana tıka kulaklarını ben öyle yaptım artık zaten acımız bize yetiyo bide onlara katlanmak zorunda değiliz ne güzel öğretmensin şimdi tatildesin kimseyi görmüyosun benim öyle bi şansım yok sürekli çalışıyorum. inşallah tayinin olur hayırlıysa rabbim nasip etsin

Milleti takarak dahada strese girrrsin yumurtlamazsin sonra bende devlet memuruyum bir ay oldu ise gitmiyorum uc hafta kurtajdan on gun de ameliyattan aldim rapor yarin dikis aldirip bi on gun daha alcam bu arada kadin doguma gidicem bi sorun var mi kurtajdan sonra ise dondugumde 40gun olcak lohusaliktn cikmis gibi bn kndimi sanki hic hamile kalmamis hala ugrasiyomusm gibi düşünerek teselli ediyorm sanki yasanmamis gibi buda iyi geliyo bana bebegime bi tane tulum almistim esim fanatik besiktasli yavru kartal yaziyodu kimseye vermedim sakladim cunku bi kez daholcak allahin izniyle sadece sabir

Simdi sordum canim benim annemi aradim uyumuş kürtaj olan kadin logusa yazıyor okudum..ama ay kim bilecek namazimida kıldım az önce

mrb.ben de 5 haftalık düşük ve ardından kürtaj oldum.bugün 17.gün oldu ve ara ara hala lekelenme var.organları az da olsa belirginse lohusa olunuyor ve 40 gün bekleniyor namaz oruç ilişki kuran için.hatta bu durumda ahirette bebekler annelerini bekliyor şefaat için inşallah.organları belli olmayan mesela benimki gibi adet günü gibi oluyor ve onun da en fazla süresi 10 gün.10.günden sonra oruca başladım.doktorumda şuan adetin ilk günüymüş gibi olacaksın demişti kürtaj günü.ben araştırmıştım baya geçen hafta bu durumu .allah birdaha yaşatmasın aynı acıları hayırlısıyla tekrar hamile olup bebeklerimizi alalım kucağımızageçmiş olsun

Evet tatildeyim simdi.ama yasadiklarimiz çok zor şeyler.unutmak istemiyor zihnim sürekli bana aci çektiriyor.sizde de oluyormu.sanki beyninde bir yer sürekli ağla ....sakin mutlu olma... gülumsesem ...yaziklar olsun sen gülumsuyorsun ama bebegin öldü....diyor.karabasan gibi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

31gun oldu hala adet olamadim bi olsamda ona gore davransam biran evvel yeniden hamile kalabilsem demin bi komsumuzu gordum bnden 5yas kucuk bebegi kocaman olmuss off offf yasimda gecip gidiyo

Son düzenleme:

bende 9+5 günlük kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuştu. bugun 19. günüm hala kahverengi akıntım geliyor acaba normal mi ki???

bende 9+5 günlük kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuştu. bugun 19. günüm hala kahverengi akıntım geliyor acaba normal mi ki???

gecmis olsun.benim de aynen gunde birkac kez lekelenme oluyordu ayni gun kurtaj olmusuz.anneme falan da sordum normal dedi.sonucta kac aydir adet olmuyorduk.ama cok yogun agrili kanama olursa o skntili durummus icinde parca kalmis olabilirmis.

gecmis olsun.benim de aynen gunde birkac kez lekelenme oluyordu ayni gun kurtaj olmusuz.anneme falan da sordum normal dedi.sonucta kac aydir adet olmuyorduk.ama cok yogun agrili kanama olursa o skntili durummus icinde parca kalmis olabilirmis.

baktırdım ama parça yok kan pıhtısı var dedi doktor onun içinde hap verdi pıhtıları attım. çevremdekiler 40 güne kadar lekelenme normal diyor ama ben korkuyorum işte kahverengi akıntının bir diğer nedeni de enfeksiyon çünkü (((

kizlar merhabalar

bende evliyim henuz cocugum yok asiri sekilde normal regal oldugum gunlerde pıhtılar gelior ama surekli degil bitene kadar 3 kere anca bihtilasma olunca bana zarari varmi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah korusun.benim gecti birkac gundur sukur.allah birdaha yasatmasin bu sikntilari.normaldir.cok yogun gelmiyorsa sknti yoktur.Doktor 2ay korunun dedi bize ama benim de o kafami karistiriyor.sizin doktorunuz ne dedi bu konuda

Arkadaşlar bende yaklasık 3 hafta önce kürtaj oldum snra kanamam olmadı tekrar oldum ve 2 gun aşırı 2 gun lekelenme 2 gunde akıntım oldu kurtaj kanamam bıttıyndn berı korunmuyoruz ve suan yaklask 1 haftadır belım bacaklarm ve kasıklarm agrıyo tekrar hamıle mıyım lutfn yardım cı olun

Ayni belirtiler bndede var bende korunmadim hamilelig degilde adet olcam gibi

selam kızlar bende 17 gün önce kaybettim meleğimi
herşeyi onun üzerine kurmuşum nerden başlasam olmuyor
birşeyler hep yarım ve elimde kalıyor
Rabbim hepimiz için hayırlısını versin
şimdi yardımınıza ihtiyacım var
kürtajdan sonra genetik tedavi gören var mı aranızda
genetik tedaviyla ilgili süreç konusunda deneyimlerinize ihtiyacım var

Canim genetige baktirdinizmi ki. Bu arada canim o hissettiklerin zamanla azaliyir.kaç aylikti bebegin.

Canim genetige baktirdinizmi ki. Bu arada canim o hissettiklerin zamanla azaliyir.kaç aylikti bebegin.

Zamnla acin azalmicak ama alisican canim bunla yasamaya bnim 35gun oldu alistim artik

kaç haftalıkken kaybettin canım? geçmiş olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…