- 2 Temmuz 2014
- 1.298
- 1.080
- 133
Cnm noldu sonlandırdınmı ? Rabbim sabır versin
Evet .... Sonlandırıldı
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm noldu sonlandırdınmı ? Rabbim sabır versin
Evet .... SonlandırıldıÇokkk üzülüyorumm çooookkk
Bnde cok uzuluyorum gorunce en yakin arkadsim bnden bi ay ondeydi gecen gordum gobegi kocaman olmus cok kiskandm neden bnimki orda topraktaykn onunki otda diye insan ne dicegini bilemiyo
Bnde cok uzuluyorum gorunce en yakin arkadsim bnden bi ay ondeydi gecen gordum gobegi kocaman olmus cok kiskandm neden bnimki orda topraktaykn onunki otda diye insan ne dicegini bilemiyo
8 hafta 1 günlüktu ama 5 haftada kalmis gelisimi tamamlanmadi ilk denemem normal yolla oldu 1 yıllık evliyim..
bizde okuldan bir arkadaşla aynı zamanda hamileydik onun hamileliği sağlıklı sıhhatli allah sonuna kadar öyle sürdürsün. Geçen konuştuk üzülürsün diye arayamadım geçmiş olsun dedi. Gerçekten çok üzüldüm ama sabır diyorum kendime benimde olacak en kısa zamanda söz o zaman hiç söylenmeyecem isterse çok zor geçsin hamileliğim sesimi bile çıkartmayacam rabbim ne olur çok bekletme.
Sabırllı ol cnm seninde bi meleğin var gördünmü peki cnm bebeğini doktorların dediği doğrumuymuş
Bnim cok rahatti hamileligim isterse bi dahakine beter olsn raziyim bende yeterki olsun bn korunmicam bir ay oldu ya nasip dicem
bu acıya alışmak gerek çünkü geçecek bişey değil benim iki ay oldu hala gözlerim dolu dolu geziyorum. kontrollere gittiğimde hamileleri gördükçe hıçkıra hıçkıra ağlardım beni teselli etmek için başıma toplanırlardı şimdi biraz daha iyim hamdolsun kıskançlıkmı oluyo bilmiyorum yeni doğum yapmış arkadaşlarımla görüşmüyorum onları çocuklarıyla mutlu görmek çok acı veriyo
Hayırlısı inş canım normal yolla olduysa yine olur inş. Kalp atışlarını falan duymuş muydun?
Allah razı olsun beş aylıktı ikizlerim aynen öyle iki bebekle dönme hayalini kurarken hastaneden eve tek başıma ve ağlayarak döndüm inanılmaz acı bişey Rabbim kimseye yaşatmasın bunlar son acılarımız olsun inşallah
Kalp atisi icin kontrolumuz vardı bebegide goremedik ogun daha sonra 2 kere kurtaja gittim hep vazgecti en sonki kontrolde bebegim gorundugu icin vazgecti; ((duyulmasada zor
Canım kalp atışını şey için sormuştum. Sen oruç da tutamadım henüz demiştin ya, nette ve genelde öğrendiğim kadarıyla bebeğimiz canlanır, öldüğü için biz şuan lohusa oluyormuşuz, o yüzden de oruç tutamazmışız.
Kanamam bugun durdu gibi niyetlenecektim bu gece agri kesicilerim var ama iftar sahur icerim dedim sen basladin mi tutsam mi bilemedim simdi
Canım annem söyledi ve şu siteden şöyle okudum. Bir bak istersen. Benimde bitti bitecek kanamam. 2 gündür hep kahverengi şekilde oluyor.
http://www.sorularlaislamiyet.com/q...salik-gibi-konularda-bilgi-verir-misiniz.html
4. Lohusa namaz kılmaz, oruç tutmaz, Kur`ân okumaz, Mushafa dokunmaz, mescide girmez, Kâbe`yi tavaf etmez, cima şeklinde cinsel ilişkide bulunmaz. Kılmadığı namazı kaza etmez, ama tutmadığı orucu sonra kaza eder.
5. Organları belli düşük de çocuk sayılır ve anne onunla da lohusa olur.
6. Organları belli olmayan düşük, âdet ya da hastalık sayılır, lohusa sayılmaz.
7. Bir batından birden çok doğumlarda, lohusalık birinci doğumdan itibaren başlar.
Canım okudun mu?
Doktoruma sordum o bile bilemedi ; ((ayy okudum ama logusamiyim degilmiyim bilemedim benimde bugun en son kirmizidan kahvrengiye dondu
Şimdi mi sordun tatlım? Ben de oruç tutarım diye düşünüyordum 2 gün önce annem dedi kızım sen lohusa olursun. O yüzden kanaman bitse de oruç tutamazsın, dedi.
Simdi sordum canim benim annemi aradim uyumuş kürtaj olan kadin logusa yazıyor okudum..ama ay kim bilecek namazimida kıldım az önce
Hamile olup, oruç tutamayacağız derken, Allah farklı bir şekilde bize bunu yaşattıartık sabredeceğiz sonra borcumuzu ödeyeceğiz. Sen yine de farklı bir şey duyarsan bana da yazar mısın?