İlk bebeğini kaybedenler ne durumdasınız :(

Hmn kaldin mi ne guzel ins rahat rahat hayirkisiyla kavusursun bebegine bnimde 35gun oldu korunmuyorum sanki korunursam hic kalmicam gibi geliyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

senin kac haftalikdi canim bebegin?
soyledgm gibi korunmadim hic ilk adetim 45 gun sonra oldu adetten 28 gun sonra gebekik testi pozitif cikti

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

senin kac haftalikdi canim bebegin?
soyledgm gibi korunmadim hic ilk adetim 45 gun sonra oldu adetten 28 gun sonra gebekik testi pozitif cikti

Bnim 18haftalikti oglum kesem patladi kanamayla dustu iltihaptn tedavi oldum iltihp icin oda gecti artik bugunde adwt oldum ins bnde kalirim hmn

Bnim 18haftalikti oglum kesem patladi kanamayla dustu iltihaptn tedavi oldum iltihp icin oda gecti artik bugunde adwt oldum ins bnde kalirim hmn

cok uzuldum canim iltihap rahim agzindamiydi (enfeksiyonmuydu) benim sadece cok az suyum geldi doktorlar bu bebek yasamaz dedi sunni sanci verildi bende antibiyotik fitil kullandim enfeksiyon olmasin die ins hemen hamile kalirsin

cok uzuldum canim iltihap rahim agzindamiydi (enfeksiyonmuydu) benim sadece cok az suyum geldi doktorlar bu bebek yasamaz dedi sunni sanci verildi bende antibiyotik fitil kullandim enfeksiyon olmasin die ins hemen hamile kalirsin

Bnim bagirsagimda varmis daha once oldugum bi ameliytta sonra idrar yolumda basladiydi nasip olmadi

Merhaba arkadaslar
Rasgele basligi gordum yazmak istedim. Bende iki kez kaybettim. Size teselli olsun diye yaziyorum. Yeni evlendigimde bikac ay sonra hamile kaldim ve dusuk oldu. Arkasindan tekrar hamile kaldim 2.5 aylikti karnimda kalbi durdu kurtaj oldu. 6 ay dr dinlendirdi. Sonra 4 ay hamile kalmak icin ugrastim. Bir suru testler yaptirdim genetik bile yaotirdim temiz cikti.tamamen psikolojikti hamile kalamamam. Sonra kafamdan sildim bu olayi.hic dusunmedigim 5.ayda hamile kaldim. Tedbir amacli kan sulandirici igne kullandim 9 ay ve sorunsuz bir sekilde oglum dogdu. Oglum 6 aylikken tamamen supriz hamile oldugumu ogrendim ve bir kizim oldu.yani demem o ki hepsi bir imtihan. Sabir sabir sabir.

Merhaba arkadaslar
Rasgele basligi gordum yazmak istedim. Bende iki kez kaybettim. Size teselli olsun diye yaziyorum. Yeni evlendigimde bikac ay sonra hamile kaldim ve dusuk oldu. Arkasindan tekrar hamile kaldim 2.5 aylikti karnimda kalbi durdu kurtaj oldu. 6 ay dr dinlendirdi. Sonra 4 ay hamile kalmak icin ugrastim. Bir suru testler yaptirdim genetik bile yaotirdim temiz cikti.tamamen psikolojikti hamile kalamamam. Sonra kafamdan sildim bu olayi.hic dusunmedigim 5.ayda hamile kaldim. Tedbir amacli kan sulandirici igne kullandim 9 ay ve sorunsuz bir sekilde oglum dogdu. Oglum 6 aylikken tamamen supriz hamile oldugumu ogrendim ve bir kizim oldu.yani demem o ki hepsi bir imtihan. Sabir sabir sabir.

Ne guzel rabbim nasip etmis ins bizimde en kida surede olur

deger dusuklugunden dolayi mi dusuk olmus yani.ben gebelik oncesi kontrole gitmistim sonuclar guzeldi.muayene olmustum folik asite baslamistim.patalojide temizdi ama nasip degilmis.hayirli saglikli bebislerimiz olsun insallah

büyük ihtimalle değer yüksekliği tiroit eksikliğinden düşmüş canım çünkü tsh eksikliğinde bebekte zeka geriliği oluyormuş zekasında kalbinde problem olduğunda ise vucut onu atıyormuş.. benim ilk muayenede yapılan test sonuçlarına doktor normal dedi ama normal değilmiş canım hamilelerde tsh 2.5 altında olmalıymış biz bunu öğrendik ama bebeğimin çoktan kalbi durmuştu..

başlamadım henüz cnm
dr genetik tedavi göreceksin dedi
24haftalık kocaman bir bebekti meleğim

allah sabır versin canım inan 9 haftalıkta 24 haftalıkta 1 yaşındada 20 yaşında da hepsi evlat hepsinin acısı aynı. erkekler bizi anlamaz onlar kucağına aldığında baba oluyor bizler ilk rahime düştüğünde anne oluyoruz. tedavini ol inşallah rabbim sanada banada çifter çifter versin yavrularımızı.

allah sabır versin canım inan 9 haftalıkta 24 haftalıkta 1 yaşındada 20 yaşında da hepsi evlat hepsinin acısı aynı. erkekler bizi anlamaz onlar kucağına aldığında baba oluyor bizler ilk rahime düştüğünde anne oluyoruz. tedavini ol inşallah rabbim sanada banada çifter çifter versin yavrularımızı.

Amin

Allah sabir versin . Ve Allah tum anne olmak isteyenlere saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin.

amin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
tedavi genetik tedavi dedi dr genetik tedaviyi gör bir sonucuna bakalım ondan sonra hareket ederiz dedi
bir de 3 ay gebelik yok ama bu zamana en iyi gelecek şey bana göre Rabbim kısmet ederse ikinci gebelik
ikinci gebeliği düşününce bu sefer ya yine olursa düşüncesi çok zor çokkkk
evlat bambaşkaymış can kan nefes herşeymiş
dediğin gibi yaşı başı önemli değil var olduğunu duyduğun anda başlıyormuş hayat

Canim genetik tedavi ne ki.bize doktor demedi öyle bsey. Çok uzuldum canim bu arada bebegin baya buyukmus.allah sabir versin.

amin hepimize benim bebeğim down sendromluydu ve bir çok anomali çıktı
genetik tedavi bu yüzden bende ne olduğunu çok fazla bilmediğim için bilgisi olan varsa diye yazdım
benim tek bildiğim eşimden ve benden kan alacakları tüm tahliller onunla mı yapılacak bilmiyorum

genetik tedavi bu yüzden bende ne olduğunu çok fazla bilmediğim için bilgisi olan varsa diye yazdım
benim tek bildiğim eşimden ve benden kan alacakları tüm tahliller onunla mı yapılacak bilmiyorum

Ins sorun cikmaz

Canim bende Bilmiyorum ama bizden kan alinmamisti bebegin genetigine bakilmisti.insallah bir sikinti cikmaz canim

Canım sen şimdi hamile misin? Yoksa bebeğin içi kaybettin?

Canim bende Bilmiyorum ama bizden kan alinmamisti bebegin genetigine bakilmisti.insallah bir sikinti cikmaz canim

bebeğin genetik olarak incelenmesini istediklerinde ben izin vermedim cnm
zaten yavrum çok sorunluydu dedim
inş artık tek temennim bu tedavi sürecini sorunsuzca atlatmak

Back