- 2 Haziran 2014
- 364
- 64
- 73
Hayırlı haberlerle dönersin ınsallah bütün dualarım seninle. Rahat ol tamammı canım ALLAH yardımcımız olsun hepımızın
Çok geçmiş olsun canım allah sabır versin. 1 ay korun dedı doktor okadar. Ama sana soyle dıyım bütün doktorlar üç ay korun diyorMerhaba esmaece, bir sorum olacakti. Kaybinizdan bu yana uzun zaman gecmis ama basiniz sagolsun. Ben de 10 haftalik ilk bebegimi 2 hafta once kaybettim. Kurtajdan sonra korundunuz mu?
Bütün gece bir sağ bir sol yaptım garip garip rüyalar gördüm ve şu an itibariyle kalkmış bulunuyorum birazdan eşimi de kaldırıcam. O da gitmedi bugün saat yarımda doktor randevum var hayırlısı canım çıkınca yazıcam neticeyi dua et benim için 😳
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba esmaece, bir sorum olacakti. Kaybinizdan bu yana uzun zaman gecmis ama basiniz sagolsun. Ben de 10 haftalik ilk bebegimi 2 hafta once kaybettim. Kurtajdan sonra korundunuz mu?
Canım ne oldu yazmadın
İyisin dımı
Cook sevindim amin ınsallah ınsallah rabbim dualarimizı kabul etsın mübarek günlerde
Canımmmmm çok şükür çok şükür binlerce milyonlarca çok şükür kurban olduğum ben bir isterken iki mucize gönderdi bana iki tane kalp atışı iki ayrı kese inanılmaz bişey inanılmaz tarifsiz bir duygu bu inşallah sağ salim kucağımıza almayı nasib etsin Allahım çok yüce çok büyük Allahım içimde iki kalp daha atıyor gördüm dinledim bugün ağlamamak için zor tuttum kendimi baktım eşimin gözler gitti ağladı ağlıycak doldu bulutlandı tuttu o da . Hiç böyle bir duygu yaşamadım Allahım isteyen herkese versin kucağımıza da sağlıkla sıhhatle hayırla ömürlü alalım canım inşallah. Ben bugün çok mutluydum sabahtan beri bütün aile birlikteydik daha şimdi gelebildik eve o yüzden şimdi yazabiliyorum canım.
Canım benim gittiğimde 6 +1 di şimdi 6+6 ben de çok korkuyorum doktorum iyi mi diye araştırma içindeyim engin oral iyi bir doktormuş diye duydum ona da bir gitmeyi düşünüyorum canım kafam karışık açılçası perinatolog takibi falan dedi birdahaki gidişimizde belli olucak ne olucağı iki yada üç hafta sonra gel dedi ben iki hafta içinde gitmeyi düşünüyorum kontrole. Senin ne oldu ikizler bir problem yok değil mi korktum şimdi doktorum iyi değildi demişsin canım ?tebrikler hayırlı olsun ikizlerin kaç haftalık acaba.ben o duyguyu şubat ayında yaşadım bir beklerden iki tane olduğunu öğrendim sevincimde ikiye katlandı.müthiş bişey inşallah rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip eder.doktorunu çok iyi seçmelisin kontrollerine çok dikkat et nolur. maalesef benim doktorum iyi değildi.
Canım benim gittiğimde 6 +1 di şimdi 6+6 ben de çok korkuyorum doktorum iyi mi diye araştırma içindeyim engin oral iyi bir doktormuş diye duydum ona da bir gitmeyi düşünüyorum canım kafam karışık açılçası perinatolog takibi falan dedi birdahaki gidişimizde belli olucak ne olucağı iki yada üç hafta sonra gel dedi ben iki hafta içinde gitmeyi düşünüyorum kontrole. Senin ne oldu ikizler bir problem yok değil mi korktum şimdi doktorum iyi değildi demişsin canım ?
İnşallah hepsini sırasıyla yaptırtıcaz doktorum da söyledi zaten ama ben doktorumu da değiştirmeyikorkma sakın rahat olmalısın perinatolog takibi ikiz gebeliklerde çok önemli doktorun önermese bile sen ihmal etme.bütün tahlililerini yaptır troid testi falan hepsinin yapıldığından emin ol sonra rahat ol.
İnşallah hepsini sırasıyla yaptırtıcaz doktorum da söyledi zaten ama ben doktorumu da değiştirmeyi
Düşünüyorum bu konuda kafam karışık. Senin ikizler ne durumda kaç aylıklar şu anda ikili üçlü testler yapıldı mı yapılamıyormuş pek sağlıklı sonuç vermediğinden dolayı diye duydum ama recep has ve atıl yükselmiydi onu tam hatırlamıyorum ben ikisi arasında kaldım onlar çok iyi takip yapıyorlarmış
Pazar günü benimde bebeğim alındı 24nde kalp atisimiz vardı 8 hafta 6 günlük gebelik vardi fakat gelisimi durmus 5 haftalikta kalmış 3 4 kez kürtajdan vazgecildi bir umut diye ve her seferinde aglamakla mutlulugu birarada yasadim ama en sonunda pazar günü sancı ve kanamayla sonlandı. ..; (((( isyan etmiyorum biliyorum ki rabbimin bir bildiği vardir ama cok yiprandim suan 2 . gebeligi uzun süre düşünmüyorum hayırlısı olsun artık
benim doktorum söylemedi işte hiçbişey yapmadı bende zehirli guatr oluşmuş hiç haberim olmadı seni korkutmamak için yazmak istemedim ama maalesef ben 20 haftalık ikizlerimi 5 mayısta kaybettim( tamamen doktor ihmali işte o kadar lanet ettim doktora gittim tartıştım kendisiyle ama hiç bir faydası yok gitti ikizlerim yoklar hayatımın hiç bir evresinde olmayacaklar artık yaktı geçti işte ( yaptığı tek şey üçlü test oldu zaten ama bişey çıkmıyo onlardan dediğin gibi sağlıklı sonuç vermiyo
Allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm şimdi ne desem boş😒 inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle uzun ömürle Allahım ikizlerini sana geri verir canım çok geçmiş olsun...
Allah razı olsun canım inşallah bende bir an önce istiyorum o boşluğu doldurmak için doktor 4 ay korun dedi ben hemen istiyorum yanlışmı yapıyorum bilmiyorum ama iki ay zor sabrettim. inşallah sende sağ salim kucağına alırsın bebişlerini
Merhaba kizlar.ben de 5 ay önce 24 haftalık kizimi kaybettim.Dr umu değiştirdim. 4.ay klomen le yumurta takibi yapalim dedi.fakat yumurtalar çok büyüdü kist oldu.gecen ay da doğum kontrol hapi verdi kist için.hap yeni bitti kist kayboldu.adet olmayi bekliyorum.adetten sonra allah nasip ederse korynmayacagim.tabi benim yaş 40 olduğu için.nedense içimde bir umutsuzluk var.aslinda bebeğim öldükten sonra hayat cok çekilmez oldu.benim için.mutlu olmak istemiyorum saniki.sadece allahtan sabir diliyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?