İlk bebeğini kaybedenler ne durumdasınız :(

merhabalar nereye yazacagımı bılemedım umarım dogru yere yazıyorumdur.ben 11 hazıranda kurtaj oldum.bebegımın kalbı durmustu 8. haftada gelısımı durmus bu yüzden.ama benım hala kanamam devam edıyor tam bıttı derken tekrar baslıyor. çok az gelıyor ama kırmızı gelıyor. kokuyorum neden acaba dıye. sızlerde nasıl oldu. bırde arada kasıklarım sızlıyor, anı hareketlerde öksürürken. sankı kanama hıc kesılmıycekmıs gıbı gelıyor.

Korkma 40 gun surabilir bu durum. Daha sonra ya 40 gun sonrasi ya da 40 gunun icinde lekelenmeler gelcek ve daha sonra yine artacak boylelikle adet olmus olcaksin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ben kürtaj olduktan sonra inanılmaz ağrılarım olmuştu hatta birgün dayanamadım bayılaak gibi oldum tam 15 gün kanamam oldu bunun 10 günü yoğun kanamaydı öyle ki on dakikada bir gidip ped değiştiriyordum o derece yoğun ... Bana doktorum rahmin duvarlarını kazımak istemedim bu nedenle biraz parçalı kanaman olacaktır bu şekilde rahmine de zarar vermemiş olduk dedi hiç korkma rahim kendini temizliyor canım Allah bir dahaki hamileliğinde bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... Çok geçmiş olsun.

Canım ben kürtaj olduktan sonra inanılmaz ağrılarım olmuştu hatta birgün dayanamadım bayılaak gibi oldum tam 15 gün kanamam oldu bunun 10 günü yoğun kanamaydı öyle ki on dakikada bir gidip ped değiştiriyordum o derece yoğun ... Bana doktorum rahmin duvarlarını kazımak istemedim bu nedenle biraz parçalı kanaman olacaktır bu şekilde rahmine de zarar vermemiş olduk dedi hiç korkma rahim kendini temizliyor canım Allah bir dahaki hamileliğinde bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... Çok geçmiş olsun.

Amin.. evet çok üzücü ben iki kere kayıp yaşadım çok yıprandım ama hep tevekkül ettim.. isyan etmedim şu an 13. haftalık gebeyim dilerim Rabbim bana 40. haftamı tamamlatmayı nasip eder sağlıkla alırım yavrumu kucağıma. nasıl kendime dua ediyorsam tüm isteyenlere de ediyorum.. üzülmeyin Rabbim ne eylerse bi bildiği vardır..

canim ben eylul ayinda kurtaj oldum kasim ayinda kizima hamile kaldim galiba bu isin dusunceyi baska bir noktaya odaklamak mesela kiloluysan kilo verip oyle hamile kalicam ya da bir kurs aslinda yapicak o kadar col sey var ki hem soyle bir seyde var esim doktor oldugundan daha bilimsel bakmisti ve demistiki bebekelisimini olmasi gerektigi gibi tamamlayamadigi icin dustu bu hem onun icin hem senin icin hayirlisiydi neyse canim bol bol dus al hem bedenini hem ruhunu tazele gecmis gitmis artik

Aynen canım aynen ben de çok üzüldüm çok yıprandım ama artık herşeyin Allah tarafından olduğunu kendimizi hırpalamanın hiçbir anlamı olmadığını kurban olduğum ol derse olaağını öl derse öleceğini kabullendikten sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim inşallah sonucu da iyi olur bu sefer... Sen kaç aylık hamilesin canım yoksa doğdu mu kızın? Ben çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşarmıyım diye

Amin.. evet çok üzücü ben iki kere kayıp yaşadım çok yıprandım ama hep tevekkül ettim.. isyan etmedim şu an 13. haftalık gebeyim dilerim Rabbim bana 40. haftamı tamamlatmayı nasip eder sağlıkla alırım yavrumu kucağıma. nasıl kendime dua ediyorsam tüm isteyenlere de ediyorum.. üzülmeyin Rabbim ne eylerse bi bildiği vardır..

Canım inşallah sağlıklı hayırlı ömürlübir şekilde kucağımıza almayı nasib eder Allahım ben de yarın doktora gidicem daha 5+5 im ve çok korkuyorum kalp atışını alabilecekmiyiz bu sefer diye

Bebeğimin kalbi durup kürtaj olalı 3 hafta oldu ama hala ben kendimi toparlayamadım. Avere gibiyim bazen aşırı derecede hassas oldum herşeye ağlıyorum bazen çok sinirli oldum. rabbimden sabır diliyorum. adet olmadım oda gelmedi hala :( beklemedeyim. ikinci bebek olursa aynı şeyleri yaşama korkusu hep aklımda. ikinciye hamile kalanlar durumlar nasıl psikolojik olarak korkular çokmu oluyor :(:2:

Ben bu ay başında düşük yaptım ve kürtaj oldum. Iki hafta kanamam oldu. O iki haftada sürekli yattım öncesinde de düşük tehlikesi sebebiyle yatmıştım baya yattım psikolojim kötüydü yani. Kanamam bitti ağrılarım azaldı dışarı çıkmaya başladım annemin eşimin desteği ile toparlandım çok şükür atlattım. Dua ve teslimiyet çok önemli arkadaşım. Allah bunu nasip etmedi ama hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin inşaallah.

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

:nazar:
Ben bu ay başında düşük yaptım ve kürtaj oldum. Iki hafta kanamam oldu. O iki haftada sürekli yattım öncesinde de düşük tehlikesi sebebiyle yatmıştım baya yattım psikolojim kötüydü yani. Kanamam bitti ağrılarım azaldı dışarı çıkmaya başladım annemin eşimin desteği ile toparlandım çok şükür atlattım. Dua ve teslimiyet çok önemli arkadaşım. Allah bunu nasip etmedi ama hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin inşaallah.

Amin. Canım allah herkese nasip etsın ınsallah sağlıklı hayırlı evlat. Bunlar hep birer rabbımın sinavi

Ya bu konu ne kadar eski konuymuş. Konu sahibi tekrar hamile bile olabilir. Inşaallah öyledir diyelim...

Ya bu konu ne kadar eski konuymuş. Konu sahibi tekrar hamile bile olabilir. Inşaallah öyledir diyelim...

d

Babalar gununde hamıle oldugumu ogrendım. Oncekıne göre çok cok rahatım masallah. Allah her ısteyene Insallah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsın.

Amin. Canım allah herkese nasip etsın ınsallah sağlıklı hayırlı evlat. Bunlar hep birer rabbımın sinavi

İçime mi doğmuş :) ne güzel Allah yavrunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

d

Babalar gununde hamıle oldugumu ogrendım. Oncekıne göre çok cok rahatım masallah. Allah her ısteyene Insallah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsın.

Ben de anneler gününde öğrenmiştim :( Rabbim tekrar yaşatsın inşaallah...

d

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım. Benim de önceki kürtajla sonuçlanan kalp atışı oluşmayan hamileliğimde kasık ağrısından duramıyordum yürüyemiyordum bile bu sefer öyle değil arada bir yokluyor bazen ateş basıyor yüzümü ayaklarımı hepsi bu midemde yanma çok hepsi bu doktora gittin mi peki 5+5te kalp atışı görünürmü yarın görebilirmiyim yoksa sade kese mi görünür çok endişeliyim önceki seferden dolayı

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım. Benim de önceki kürtajla sonuçlanan kalp atışı oluşmayan hamileliğimde kasık ağrısından duramıyordum yürüyemiyordum bile bu sefer öyle değil arada bir yokluyor bazen ateş basıyor yüzümü ayaklarımı hepsi bu midemde yanma çok hepsi bu doktora gittin mi peki 5+5te kalp atışı görünürmü yarın görebilirmiyim yoksa sade kese mi görünür çok endişeliyim önceki seferden dolayı

Allah sağlıcakla kucagımıza almayı nasip etsın.seninle oncekı yasadıgımla şimdiki yasadıklarım aynı nerdeyse. 7 hafta dolmadan gıtmıcem doktora 6 veya 7 haftada kalp atısı duyuluyor. Rahat ol kasılma canım. Bende hiç hamıle gibi hıssetmıyorum. Ama daha yeni normaldir ya. Bak ılklerde sorun olunca ikinciler hep rahat oluyormus. Korkma ınsallah saglıklı olurlar. Bi git bakalim ne dıcek doktor

Allah sağlıcakla kucagımıza almayı nasip etsın.seninle oncekı yasadıgımla şimdiki yasadıklarım aynı nerdeyse. 7 hafta dolmadan gıtmıcem doktora 6 veya 7 haftada kalp atısı duyuluyor. Rahat ol kasılma canım. Bende hiç hamıle gibi hıssetmıyorum. Ama daha yeni normaldir ya. Bak ılklerde sorun olunca ikinciler hep rahat oluyormus. Korkma ınsallah saglıklı olurlar. Bi git bakalim ne dıcek doktor

Aminnnn inşallah canım inşallah ... İçimi rahatlattın yarın haber veririm çıkar çıkmaz doktorumdan hayırlı haberlerle inşallah:)

Canım inşallah sağlıklı hayırlı ömürlübir şekilde kucağımıza almayı nasib eder Allahım ben de yarın doktora gidicem daha 5+5 im ve çok korkuyorum kalp atışını alabilecekmiyiz bu sefer diye

6+3 olmadan kalp atışı başlamıyor.. acele etme. bak Allah'ım duymuş seni.. bana da günler geçmiyor ama telaşa gerek yok tadını keyfini çıkar gebeliğin :)

cevaplarınız için sağolun arkadaslar. bende dayanamadım doktorumla görüstüm o da normal oldugunu söyledı. bende anksıyete bozuklugu ( endıse bozuklugu ) vardı. baya bı etkılendım. hamıle kalmadan önce ılac kullanıyordum ve habersız kazayla hamıle kalınca ne yazık kı böyle kötü bır sonuçla karsılastım. ılacı hemen bıraktım ama 5. haftada ögrendğim ıçn ne yazık kı bebegım etkılendı ve tahmın ettıgım sonuçla karsılastım. sımdı de ıkıncı hamılelıgın kaygısını yasıyorum ve emın olun kı sızden çok daha fazla rahatsızlıgımdan dolayı. ya bır daha hamıle kalamazsam ya gene bebegımın kalbı durursa dıye düsünmeden duramıyorum. Allah Inşallah hepimizin bu sürecı kolay bır sekılde geçrmemıze yardım eder.

Kızlar doktordan çıktım iki kese var biri 9 mm biri 14.45 mm ikisinde de yolk sac var ancak embryo görünmedi henüz sata göre 5+6 ancak keseye göre 5 haftalıkışım doktorum daha çok erken dedi görünmemedi normal korkma dedi ikiz gebelik dedi ama bir önceki yaşadığımdan dolayı endişelerimi de anladı pazartesi bir daha gidicem yüzde doksan görünür pazartesi dedi yolk sac görünmüş bebek hiç oluşmamıştı öncekinde yine öyle olmaz dimi iki kesemde de görünür dimi kızlar Allahım inşallah bu sefer güleriz hepimiz inşallah...

Canım korkma daha erken allahın izniyle birşey olmaz. Ay ıkızmış ne güzel masallah. Bende gıdıcem pazartesı çok erken ama herkes git bakalim dıyıp duruyo. Zaten 7 haftadan önce kalp atışı duyulmaz. Alttanda muayene ettırmıcem bu gebelıgımde. Hayırlısı korkma sakin.

Sen kaç haftalıksın canım pazartesi kaç haftalık oluyor ben erken gittim galiba Allahım inşallah pazartesi sen de ben de güzel haberler veririz birbirimize senin için de dua edicem

Back