İlk bebeğini kaybedenler ne durumdasınız :(

Canım 4 haftalıkım daha ben hiç gıtme taraftarı değilim ama ıste insan merak ediyor yine yasadiklarimiz zor ama Ferah tut kendini. İkinci bebekler daha Saglam oluyırmus vitamin verdımı doktor ne yaptı tahlil filan yaptimi. Alttan mi baktı :)

Önce üstten baktı keselerin birinde yolk sac var dedi diğerinde yok daha dedi sanırım biri sağlıklı kesenin diğeri değil gibi görünüyor dedi sonra ben bebek de bebek diye tutturunca alttan bakalım mı dedi ben zararlımı diye sordum hiç korkma zararlı değil dedi akrabamız aynı zamanda benim doktorum alttan bakınca yine embryo görünmedi diğer keseye baktı aaa yolk kesesi bar bunda da hayırlı olsun iki kese de sağlam dedi daha erken dedi embryo görünmemesi normal haftaya bakıcaz dedi vitamin folik plus kullanıyordum aynı devam dedi başka birşeye gerek görmüyorum dedi sakin ol içini rahat tut daha erken dedi önceki yaşadığının etkisinden çık dedi hepsi bu canım hayırlısı bakalım valla eskiler doktormu görüyormuş hiç mi baktırmasak ne :)

Bebeğimin kalbi durup kürtaj olalı 3 hafta oldu ama hala ben kendimi toparlayamadım. Avere gibiyim bazen aşırı derecede hassas oldum herşeye ağlıyorum bazen çok sinirli oldum. rabbimden sabır diliyorum. adet olmadım oda gelmedi hala :( beklemedeyim. ikinci bebek olursa aynı şeyleri yaşama korkusu hep aklımda. ikinciye hamile kalanlar durumlar nasıl psikolojik olarak korkular çokmu oluyor :(:2:

öncelikle gecmis olsun cnm :( bende ilk bebegimi kaybettim ve senin gibi piskolojim bozuldu ama Rabbim sabrini veriyor, ben sükretim, iyiki bebegimin tekmelerini hisetmeden gitti diye, yada ölü dogumda olabilirdi :( hep beterin beterini düsünerek sükretim ve hayirlisi buymus dedim. Simdi yine hamileyim elhamdulillah ve o kaybetme korkusu hala var ama akisina biraktim, Allah korusun ama her iki durumada hazirlikliyim... bebegim icin alis veris yapmaya korkuyorum birsey olursa diye :( anlican o korkuyu atamiyorsun ama bir ablam demisti bana, dogurduktan sonra bebegini kaybetmicegin ne maglum? yani onlar bize birer emanet ve muhakak Rabbim birgün emanetlerini geri aliyor... benim cocuklarim var ama yarin yasicaklarini nerden bileyim, heran birsey olabilir ve ben onlari kaybedebilirim demisti, yani o risk ömür boyunca olucaktir! bu sözlerden sonra bakis acim degisti, insAllah senide rahatlatmistir cnm

Hayırlısı canım allah sağ salim büyümesini nasip etsın herkesin. Herşey olacağına varır ınsallah rabbim kucagımıza almayı nasip eder

:kkk:
öncelikle gecmis olsun cnm :( bende ilk bebegimi kaybettim ve senin gibi piskolojim bozuldu ama Rabbim sabrini veriyor, ben sükretim, iyiki bebegimin tekmelerini hisetmeden gitti diye, yada ölü dogumda olabilirdi :( hep beterin beterini düsünerek sükretim ve hayirlisi buymus dedim. Simdi yine hamileyim elhamdulillah ve o kaybetme korkusu hala var ama akisina biraktim, Allah korusun ama her iki durumada hazirlikliyim... bebegim icin alis veris yapmaya korkuyorum birsey olursa diye :( anlican o korkuyu atamiyorsun ama bir ablam demisti bana, dogurduktan sonra bebegini kaybetmicegin ne maglum? yani onlar bize birer emanet ve muhakak Rabbim birgün emanetlerini geri aliyor... benim cocuklarim var ama yarin yasicaklarini nerden bileyim, heran birsey olabilir ve ben onlari kaybedebilirim demisti, yani o risk ömür boyunca olucaktir! bu sözlerden sonra bakis acim degisti, insAllah senide rahatlatmistir cnm

Sağol canım allahrazı olsun. Rabbımızın sinavı beterınden korusun. Iste rahat tutmaya calısıyorum kendimi olabıldıgınce hersey ınsanlar için. Taktırı ilahi. Bundan sonrakıler kısmet artık. Rabbim herkese nasip etsın

:kkk:

Sağol canım allahrazı olsun. Rabbımızın sinavı beterınden korusun. Iste rahat tutmaya calısıyorum kendimi olabıldıgınce hersey ınsanlar için. Taktırı ilahi. Bundan sonrakıler kısmet artık. Rabbim herkese nasip etsın

Amin cümlemizden insAllah cnm bundada vardir bir hayir, Adetin gecikebilir korkma, Bebegini kac aylikken kaybetin?

2 gün önce adet kanaması gibi pıhtı şeklinde kanamam oldu,hemen vajinal ultrasona girdim.
Maalesef kalp atışlarını duyamadı doktor,yerinde duruyodu ama...
Ne olur ne olmaz die karından da baktık,yok.Gitmiş...
Dün kürtaj oldum,bugün dinleniyorum,ailem yanımda..Çok zormuş...
İnşallah yakın zmanda Allahım sağlıklı bir bebek nasip eder..
Doktorum süre vermedi korunma olayıyla alakalı..Kendimi ne zman hazır hissedersem o zman yine deneyeceğim.
Ben 8 haftalık sanıyodum ama 6+3 çıktı ultrasonda,halbuki 6gün önce kalp atışlarını duymuştum,nasip değilmiş....

2 gün önce adet kanaması gibi pıhtı şeklinde kanamam oldu,hemen vajinal ultrasona girdim.
Maalesef kalp atışlarını duyamadı doktor,yerinde duruyodu ama...
Ne olur ne olmaz die karından da baktık,yok.Gitmiş...
Dün kürtaj oldum,bugün dinleniyorum,ailem yanımda..Çok zormuş...
İnşallah yakın zmanda Allahım sağlıklı bir bebek nasip eder..
Doktorum süre vermedi korunma olayıyla alakalı..Kendimi ne zman hazır hissedersem o zman yine deneyeceğim.
Ben 8 haftalık sanıyodum ama 6+3 çıktı ultrasonda,halbuki 6gün önce kalp atışlarını duymuştum,nasip değilmiş....

Biliyorum çok zor canım Allah yardımcın olsun ... Ben hiç kalp atışı alamamıştım üç ay önce ve kürtaj olmak zorunda kalmıştım neredeyse on hafta bekledikten sonra kalbini ferah tut kürtajın tek ayağı içeridedir derler bak ben yine hamileyim bu ay öğrendim iki kere adet oldukan sonra. Allah daha hayırlısını daha sağlıklısını nasip edicektir inşallah Allaha sığın kalbini hiç yorma... Zamanla geçiyor insanlar normal doğum yapıp bir saat bebeklerini gördükten sonra kucaklarında ölümlerini izliyorlar. Kaderden ötesine geçilmiyor canım hiç üzülme yıpratma kendini...

Kızlar bnde ilk bebeğimi kaybettim ikibuçuk aylıkken düşükle sonuçlandı çok üzüldüm günlerce ağladım bol bol dua ettim çok şükür rabbime düşükten sonra hiç regl olmadan tekrar hamile kaldım şimdi birbuçuk yaşında bir oğlum var çok şükür rabbime hiçbir sağlık problemi yok umudunuzu kaybetmeyin rabbime dayanın inanın herşeyin bir vakti zamanı var ilk düşük yaptığımda sanki birdaha bebeğilm olmayacak hissine kapılıyordum şimdi o yaşadıklarıma teselli oldu bebeğim..

Avea inTouch 2 cihazımdan gönderildi

Biliyorum çok zor canım Allah yardımcın olsun ... Ben hiç kalp atışı alamamıştım üç ay önce ve kürtaj olmak zorunda kalmıştım neredeyse on hafta bekledikten sonra kalbini ferah tut kürtajın tek ayağı içeridedir derler bak ben yine hamileyim bu ay öğrendim iki kere adet oldukan sonra. Allah daha hayırlısını daha sağlıklısını nasip edicektir inşallah Allaha sığın kalbini hiç yorma... Zamanla geçiyor insanlar normal doğum yapıp bir saat bebeklerini gördükten sonra kucaklarında ölümlerini izliyorlar. Kaderden ötesine geçilmiyor canım hiç üzülme yıpratma kendini...

teşekkür ederim kızlar,kendimi çok hazırlamıştım,sanki şu anda bi boşluktaymışım,bu dünyaya ait değilmişim gibi hissediyorum.
İşe gitmek istemiyorum,dışarı çıkmak istemiyorum...
İnşallah dediğiniz gibi bir an önce biter bu zor günler.

Kızlar bnde ilk bebeğimi kaybettim ikibuçuk aylıkken düşükle sonuçlandı çok üzüldüm günlerce ağladım bol bol dua ettim çok şükür rabbime düşükten sonra hiç regl olmadan tekrar hamile kaldım şimdi birbuçuk yaşında bir oğlum var çok şükür rabbime hiçbir sağlık problemi yok umudunuzu kaybetmeyin rabbime dayanın inanın herşeyin bir vakti zamanı var ilk düşük yaptığımda sanki birdaha bebeğilm olmayacak hissine kapılıyordum şimdi o yaşadıklarıma teselli oldu bebeğim..

Avea inTouch 2 cihazımdan gönderildi

ben de bi an önce tekrar hamile kalmak istiyorum,kendimi alıştırmıştım,kopmak istemiyorum o psikolojiden.
ilgin için teşekkür ederim.

23 gün oldu kürtaj olalı zaman geçmiyo sanki bi türlü 2 sene uğraştım eşimi ikna etmek için o ikna oldu ama Rabbim bu bebeği nasip etmedi 10. haftada alındı.. henüz yeterli cesareti bulamıyorum kendimde yeni bir bebek için... bu arada bebeği olan arkadaşlarımla görüşüyorum mevlütlere gidiyorum sürekli gözlerim doluyo yüreğimi sıkıyorlar sanki ama kimseyi de kırmak istemiyorum mecburen gidiyorum... ben bu durumda bu kadar zorlanıyoken yavrusunu kucağına alıp kokusunu duyup yitirenler nasıl sabrediyo bilmiyorum.... Allah bu durumu yaşayan herkese sabır versin ve inşallah sağlıklı çocuklarını kucaklarına almayı nasip etsin... bu günlerde kırgınım üzgünüm ve cesaretim yok ama bana sizler de dua ederseniz inşallah çocuk sahibi olmayı çok istiyorum....

Canım korkma daha erken allahın izniyle birşey olmaz. Ay ıkızmış ne güzel masallah. Bende gıdıcem pazartesı çok erken ama herkes git bakalim dıyıp duruyo. Zaten 7 haftadan önce kalp atışı duyulmaz. Alttanda muayene ettırmıcem bu gebelıgımde. Hayırlısı korkma sakin.

Canım nasılsın ? bugün doktora gidicektin gittin mi ? Doktor ne dedi merak ettim seni... Ben doktorumu aradım perşembe gününe gelmek istediğimi söyledim sen ne yaptın?

Canım nasılsın ? bugün doktora gidicektin gittin mi ? Doktor ne dedi merak ettim seni... Ben doktorumu aradım perşembe gününe gelmek istediğimi söyledim sen ne yaptın?
Sağol canım gıttım 5 haftalık dedi iki hafta sonra kalp atışını duymaya cagırdı.folık asıte devam. Sen naptın ıyımısın

Sağol canım gıttım 5 haftalık dedi iki hafta sonra kalp atışını duymaya cagırdı.folık asıte devam. Sen naptın ıyımısın

Ayyy canım ya inşallah herşey yolunda gider Allah yardımcımız olsun... Ben iyimiyim kötümü çözemedim çok alıngan oldum bu sefer herşeye kırılıyorum doktorumu bile değiştirmeyi düşünüyorum o dereceyim:) iki gün önce herşey kokuyordu burnumu tıkayarak yürüdüm hep dışarıda arabada duramadım . dün ve bugün iyiyim bende sabah bulantı mulantı olmuyor akşama doğru başlıyor ama kusturmuyor tiksindiriyor sadece. Garibim anlıycağın sadece yatasım var üstümde pike hep yatıyorum perşembeyi bekliyorum bakalım tam 7+0 olucak o gün bebeği görüp , kalp atışını duyabilecekmiyiz bakalım😳

Duyarsın allahın ıznıyle allah sağ saglım buyuyerek dogmalarını nasip etsın Insallah. Takılma herseye benim gibi :) rahat ol dua et bol bol allah olmayanlarada nasip etsın ınsallah.

Yarın kontrol var ve 7+1 olucam içimde inanılmaz bir sıkıntı var çok korkuyorum ne yapsam rahatlayamıyorum çıldırıcak gibiyim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ah canım çok iyi anlıyorum seni paranoyak oldum bende atamıyorum kafadan bi türlü kotu anıları. allah yardımcımız olsun. Rahat ol allahın ıznıyle birşey olmaz.

Bütün gece bir sağ bir sol yaptım garip garip rüyalar gördüm ve şu an itibariyle kalkmış bulunuyorum birazdan eşimi de kaldırıcam. O da gitmedi bugün saat yarımda doktor randevum var hayırlısı canım çıkınca yazıcam neticeyi dua et benim için 😳

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayırlı haberlerle dönersin ınsallah bütün dualarım seninle. Rahat ol tamammı canım ALLAH yardımcımız olsun hepımızın

Back