Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evett cnm mutasyonlar faktorler kromozon filann bi suru farklı test
Var canm ama yaptrmdn sor ynde sen yani
çok çok geçmi olsungünaydın kızlar,
dün patoloji sonuclarımı aldım.Yaşasaydı iki erkek bebeğim olcaktı tek yumurta ikizi
( monokaryoniklerdi ( doğal yolla olmuştu)ve sanırım zaten bu riskli gebelikmiş sanırım internette arastırdığıma göre.
Amniyotik sıvı incelenmemiş.
Birinin ense kalınlığı kalın birisi ince çıkmış. Kafa yapıları büyükmüş oldukça. Bu da kafasındaki ödemden dolayı.
Postü anomalisi mevcuttur diyor.
Mikroskopik bulgular: Desiduada inflamasyon mevcut.
Birde bir kaç organları hakkında bilgi yazıyor gözler basık burun bilmemne gibilerinden
Herhalde gelişimleri tamamlanamadığı için öyle . Zamanla hani hamilelik belirtilerinde de yazıyor ya kulaklar mesela bilmem kaçıncı hafta olması gereken konumuna ulastı filan diye . Sanırım bu bununla ilgili bir durum diye düşünüyorum doktora soramadım..aklıma gelmedi
sizce nedir bu durum.
Doktora sordum tahmin ettiğim gibi çıktı genetik test yaptıralım dedi. Tamam dedik zaten ikinci kez aynı şeyleri yaşamak istemiyorum önlemimi almak istiyorum.
Kromozomlarımıza filan bakılacak genetik testlerde bizlik bir sorun var mı diye?
Doktor sizlik olma ihtimali %4 dedi.
Yani %96 döllenme aşamasındaki problem gibi görünüyor dedi.
Ikinci kez böyle bir şey yaşama ihtimalim var mı :'( bu kötü şanstan mı böyle oldu.
Doğmazlardı zaten bebişlerim :'( en fazla doğumdan bir saat sonra ölürlermiş :'( yaşama sansı yokmuş.
Zaten biri 12-13 haftada biri 11-12 haftada kalmış gelişimi :'( ben doktora gitmişim onlar bir hafta içinde vefat etmiş :'(
nolur bir akıl verin.
3 hafta sonra folbiole filanda başlayacağım. Doktor 3 ay korunma verdi 3 ay sonra test yaptıracağım sonrada çalışmalara başlayacağım
doktor anomalili bebek demişti son kontrolümde . Bir çeşit down sendromuna yakın dedi.