İlk bebeğini kaybedenler ne durumdasınız :(

Evett cnm mutasyonlar faktorler kromozon filann bi suru farklı test

teşekkürler cnm bilgilendirmen için bilmiyordum bu kadar detaylı olduğunu. peki bunların içinde kan pıhtılaşması testi var mı yoksa onu ayrımı yaptırmam gerekiyor

Var canm ama yaptrmdn sor ynde sen yani

teşekkürler canm çok sağol.

şimdi telefon bekliyorum patoloji sonucları için hala üzerlerinde çalışıyo gözüküyormus sistemde kız arayayım bes dk ya bilgi alıp sizi dedi.

:'(

Çarşamba gününe çıkarmış muhtemelen o gün ararmısınız dedi kız :(

Bugun muhtemelen patoloji sonucunu alacagim. Nolur dua edin benim yuzumden ölmus olmasin bebeklerim :'( ve n olur dua edin bizimle ilgilide olmasin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlar,

Dün patoloji sonuclarımı aldım. :43::43::43: Yaşasaydı iki erkek bebeğim olcaktı tek yumurta ikizi :(( monokaryoniklerdi ( doğal yolla olmuştu)ve sanırım zaten bu riskli gebelikmiş sanırım internette arastırdığıma göre.

Amniyotik sıvı incelenmemiş.

Birinin ense kalınlığı kalın birisi ince çıkmış. Kafa yapıları büyükmüş oldukça. Bu da kafasındaki ödemden dolayı.

Postü anomalisi mevcuttur diyor.

Mikroskopik bulgular: desiduada inflamasyon mevcut.

Birde bir kaç organları hakkında bilgi yazıyor gözler basık burun bilmemne gibilerinden :43:

Herhalde gelişimleri tamamlanamadığı için öyle . Zamanla hani hamilelik belirtilerinde de yazıyor ya kulaklar mesela bilmem kaçıncı hafta olması gereken konumuna ulastı filan diye . Sanırım bu bununla ilgili bir durum diye düşünüyorum doktora soramadım..Aklıma gelmedi

Sizce nedir bu durum.

Doktora sordum tahmin ettiğim gibi çıktı genetik test yaptıralım dedi. tamam dedik zaten ikinci kez aynı şeyleri yaşamak istemiyorum önlemimi almak istiyorum.

Kromozomlarımıza filan bakılacak genetik testlerde bizlik bir sorun var mı diye?

Doktor sizlik olma ihtimali %4 dedi.

yani %96 döllenme aşamasındaki problem gibi görünüyor dedi.

İkinci kez böyle bir şey yaşama ihtimalim var mı :'( Bu kötü şanstan mı böyle oldu.

Doğmazlardı zaten bebişlerim :'( en fazla doğumdan bir saat sonra ölürlermiş :'( yaşama sansı yokmuş.

Zaten biri 12-13 haftada biri 11-12 haftada kalmış gelişimi :'( ben doktora gitmişim onlar bir hafta içinde vefat etmiş :'(

nolur bir akıl verin.

3 hafta sonra folbiole filanda başlayacağım. doktor 3 ay korunma verdi 3 ay sonra test yaptıracağım sonrada çalışmalara başlayacağım

doktor anomalili bebek demişti son kontrolümde . bir çeşit down sendromuna yakın dedi.

Son düzenleme:
Bende 6. hafta kalbi durması sonucu kaybettim bebegimi.sonra bide kötü kürtajla uterusum yapıştı.neler yaşadım anlatamam.dışarda bir gebe görsem çıldırıyorum.
ağlamalar, sinir.eşime hayati zehir ettim.ameliyatlar falan kötü süreçti yani.9 ay bekledim.2 ay klomen tedavisi oldum.son doz...sonra olmayacak artık tüp bebek deneyelim dedik önümüzdeki ay.aklımdan sildim kendiliğinden gebeligi.ve o ay hamile kaldım.şimdi 2 aylık hamileyim Allahın izniyle.Rabbim isterse veriyor.umutsuzluğa düşmeyin lütfen.isteyin, sabredin, tedbirinizi alin.takdir Rabbimin...Allah yardımcısı olsun hepimizin.güzel günlere....

günaydın kızlar,

dün patoloji sonuclarımı aldım. :43::43::43: Yaşasaydı iki erkek bebeğim olcaktı tek yumurta ikizi :(( monokaryoniklerdi ( doğal yolla olmuştu)ve sanırım zaten bu riskli gebelikmiş sanırım internette arastırdığıma göre.

Amniyotik sıvı incelenmemiş.

Birinin ense kalınlığı kalın birisi ince çıkmış. Kafa yapıları büyükmüş oldukça. Bu da kafasındaki ödemden dolayı.

Postü anomalisi mevcuttur diyor.

Mikroskopik bulgular: Desiduada inflamasyon mevcut.

Birde bir kaç organları hakkında bilgi yazıyor gözler basık burun bilmemne gibilerinden :43:

Herhalde gelişimleri tamamlanamadığı için öyle . Zamanla hani hamilelik belirtilerinde de yazıyor ya kulaklar mesela bilmem kaçıncı hafta olması gereken konumuna ulastı filan diye . Sanırım bu bununla ilgili bir durum diye düşünüyorum doktora soramadım..aklıma gelmedi

sizce nedir bu durum.

Doktora sordum tahmin ettiğim gibi çıktı genetik test yaptıralım dedi. Tamam dedik zaten ikinci kez aynı şeyleri yaşamak istemiyorum önlemimi almak istiyorum.

Kromozomlarımıza filan bakılacak genetik testlerde bizlik bir sorun var mı diye?

Doktor sizlik olma ihtimali %4 dedi.

Yani %96 döllenme aşamasındaki problem gibi görünüyor dedi.

Ikinci kez böyle bir şey yaşama ihtimalim var mı :'( bu kötü şanstan mı böyle oldu.

Doğmazlardı zaten bebişlerim :'( en fazla doğumdan bir saat sonra ölürlermiş :'( yaşama sansı yokmuş.

Zaten biri 12-13 haftada biri 11-12 haftada kalmış gelişimi :'( ben doktora gitmişim onlar bir hafta içinde vefat etmiş :'(

nolur bir akıl verin.

3 hafta sonra folbiole filanda başlayacağım. Doktor 3 ay korunma verdi 3 ay sonra test yaptıracağım sonrada çalışmalara başlayacağım

doktor anomalili bebek demişti son kontrolümde . Bir çeşit down sendromuna yakın dedi.
çok çok geçmi olsun :(

benim halam tam 5 defa bebek düşürdü psikolojisi berbat olmuştu artık
isyan etmemek Allah tan ümidi kesmemek lazım
3 yıl içinde 5 defa çocuk düşürdü hepsi de daha 5-6 haftalık falanken
hastalığı falan da yoktu ama naparsın Allah ın takdiri işte:2:
şimdi 4 çocuğu var hepsi de turp gibi

eninde sonunda kötü günler son bulur inşallah

geçmiş olsun :3:

Ben de ilk bebeğimi kaybettim. Gebelik kesesi oluşmuştu ama içinde bebişim yoktu. Belki görünür diye bekledi dr ama görünmedi. :( En sonunda kürtajla alındı. 3 ay korunmamızı önerdi doktor. Bir aydır korunmayı bıraktık. Ama şimdi regl oldum. Yani bu ay olmadı. :2: 6 ay kadar bekleyeceğiz bakalım. İnşallah olur. İnşallah hepimizin bebişleri sağlıklı bir biçimde doğar. Bir defa kötü tecrübe yaşayınca insanın içinde korku oluyor, hep bötü mü olacak, ben anne olamayacak mıyım yoksa diye.. Ama psikoloji çok önemli bu konuda. Pozitif bakmaya çalışmak lazım. Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip eder inşallah anne olmayı. :21:

mrb.inş Allah isteyenlerin gönlüne göre versin.ben 2 kez düşük yaptım şimdi 3.için tedavi sürecindeyim.umudunu kaybetme

merhaba arkadaslar;

geçtiğimiz cuma genetik tahlil ve kan pıhtılasması testleri yapıldı. ayın 24 ünde eşimin sonucları 28 inde benim sonuclarım cıkacak. ayın 4 ü gibi muhtemelen gidip alırım. bu hafta folikasite başlıyorum.

iki üç ay sonrada tahmini çalıışmalar başlar herhalde.

ne zormus. ama inş hersey yolunda gider bu sefer
inş sonuclar temiz çıkar.

Benim de ilk gebeliğimi kalp atışı oluşmadığı için 5 martta kürtajla aldılar neredeyse 10 haftalıkken. 5 nisanda ilk reglim 5 mayısta ikinci reglim olduktan sonra bu ay hamile olduğumu öğrendim yarın doktor kontrolüm var ve çok korkuyorum yarın 5+4 olucak görünürmü ki acaba kalp atışı kızlar ne olur dua edin bana ...

canim ben eylul ayinda kurtaj oldum kasim ayinda kizima hamile kaldim galiba bu isin dusunceyi baska bir noktaya odaklamak mesela kiloluysan kilo verip oyle hamile kalicam ya da bir kurs aslinda yapicak o kadar col sey var ki hem soyle bir seyde var esim doktor oldugundan daha bilimsel bakmisti ve demistiki bebekelisimini olmasi gerektigi gibi tamamlayamadigi icin dustu bu hem onun icin hem senin icin hayirlisiydi neyse canim bol bol dus al hem bedenini hem ruhunu tazele gecmis gitmis artik

merhabalar nereye yazacagımı bılemedım umarım dogru yere yazıyorumdur.ben 11 hazıranda kurtaj oldum.bebegımın kalbı durmustu 8. haftada gelısımı durmus bu yüzden.ama benım hala kanamam devam edıyor tam bıttı derken tekrar baslıyor. çok az gelıyor ama kırmızı gelıyor. kokuyorum neden acaba dıye. sızlerde nasıl oldu. bırde arada kasıklarım sızlıyor, anı hareketlerde öksürürken. sankı kanama hıc kesılmıycekmıs gıbı gelıyor.

Back