İlk bebeğini kalp hastalığından kaybedip ikinci bebeği sağlıklı olan varmı?

Enes2014

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2015
105
23
13
27
İyi geceler arkadaşlar 1 yıl önce sezeryanla doğum yaptım bebeğim karnimda 4 aylıkken falan kalp hastası olduğu söylendi önce delik dediler kapanır dediler ama bir kaç hafta sonra daha ciddi bi hastalığı olduğu anlaşıldı aldirmam gerektigi ni dogsada yaşamaz dediler öylede oldu 17 gün kuvezde yaşadı sonra melek oldu aradan bir yıl geçti ve ben ikinci kez hamileyim 9 haftalık ilk bebegimin durumundan dolayı risk altindayiz aynı sorunları yaşayıp sonraki bebekleri sağlıklı olan varmı su an o kadar korkuyorum ki kontrole gitmeye bile cekiniyorum kötü şeyler duymaktan korktugum için

merhaba bende bebeğimi ağustos ayında kaybettim kalp probleminden. şu an nasıl gidiyor hamileliğiniz acaba? sorun yoktur umarım. bir daha denemeye korkuyorum bende aynı sorunu veya farklı bir sorun yaşarım diye

Canım allah sabır versin inş ben su an 12 haftaligim en son 3 hafta önce gittim kontrole bi sıkıntı yoktu perşembe günü gidicem Dra ikili tarama yapılacak galiba ama kalp problemi 4 aydan önce belli olmuyo benim de ocak 26 da 3 boyutlu organ taraması yapılacak şubat 18 de de 4 boyutlu ultrason var büyük bi sabırla ve umitlerle o günü bekliyorum inşallah bisey çıkmaz . bence sende korkularla yaşama stres de çok önemli ben sezeryanla doğum yapmıştım ve ne kadar korkuyosam o kadar da istiyordum 3 ay sonra başladık bebek çalışmalarına ama bu zamana nasipmis tam bir yıl 3 ay sonra hamile kaldım Rabbim alnimiza ne yazdıysa onu yaşarız korkularinla baş etmelisin tabi söylüyorum ama benimde pek rahat olduğum söylenemez ama elden gelen hiç bisey yok bakalım zaman ne gösterecek hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…